Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών: Δωδέκατη η Κουρτελίδου του ΦΟ Αριδαίας



Η Ελένη Κουρτελίδου κατέλαβε τη 12η θέση στο σύνολο στην κατηγορία των 71κ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αρσης Βαρών, που διεξάγεται στη Ρωσία.
Με 201κ. στο σύνολο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υστέρησε σε τριπλή ισοβαθμία, ενώ αν είχε πάει λίγο καλύτερα στο αρασέ θα είχε μπει στις 8 καλύτερες.
Στο αρασέ σήκωσε 86κ. στην πρώτη της προσπάθεια και είχε δύο άκυρες στα 90κ., με αποτέλεσμα να καταλάβει την 19η θέση. Στο ζετέ, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό της και με 115κ., πήρε την 7η θέση, ξεπερνώντας πολλές αθλήτριες από το πρώτο γκρουπ.
Η ελληνική αποστολή ολοκληρώνεται αύριο με τη συμμετοχή δύο πρωταθλητών στα 89κ. Ο Μανώλης Μαριανάκης θα αγωνιστεί στο Β γκρουπ στις 11:00 το πρωί και στις 17:00 ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ, με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
 

ΦΟ Αριδαίας: Η Ελένη Κουρτελίδου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια άρσης βαρών του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας, Κουρτελίδου Ελένη, στη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στη Μόσχα. 

Αγωνιζόμενη στο Β´ γκρουπ της κατηγορίας των 71 κιλών, κατετάγη πρώτη στο ζετέ με επίδοση 115 κιλά. Στο αρασέ στάθηκε άτυχη και έχασε την προσπάθεια στα 90 κιλά. Με 201 κιλά στο σύνολο βγήκε 7η στο ζετέ και 12η στο σύνολο. Ξεπέρασε δυσκολίες και τραυματισμούς και κατάφερε να συμπεριληφθεί στην ελίτ της ευρωπαϊκής άρσης βαρών. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!



 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.