Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Μεγάλη διάκριση για την Ευαγγελία Φράγκου (φωτο)



Στην κορυφή στην κατηγορία των Νεανίδων και στη δεύτερη θέση της κατηγορίας των γυναικών - 23 ετών βρέθηκε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου η οποία συμμετείχε στους διημέρους αγώνες αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας στις 17-18 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Η Ευαγγελία μετά από πολλούς πετυχημένους αγώνες πρόκρισης κατακτώντας πάντα την πρώτη θέση στο σκιφ Νεανίδων και μαζί με την συναθλήτρια της Στέλλα Νατσιούλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο διπλό σκιφ, που πέρυσι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας και εξασφάλισαν την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.
Την αθλήτρια συνόδεψε ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ασπρογέρακας Σπύρος, ο οποίος είναι και αυτός που πίστεψε και στήριξε την νεαρή αθλήτρια στις προσπάθειές της για την κορυφή από νεαρή ηλικία.
Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτριά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στην ίδια αλλά και στον προπονητή σου σε όλο το ΔΣ του Ναυτικού ομίλου Γιαννιτσών και στην οικογένεια σου. Μας κάνεις υπερήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.