Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Επιτροπής διεκδίκησης της επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης, με κυβερνητικούς παράγοντες! (φωτο)



Την Πέμπτη 1 Απριλίου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της Επιτροπής Αγώνα, για την διεκδίκηση της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, στην Αθήνα.
Η Επιτροπή έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και το ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές, παραδόθηκε ο φάκελος της πρότασης μας, ενώ οι Υπουργοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την βασιμότητα των επιχειρημάτων μας.
Ευχαριστούμε τους βουλευτές του νομού μας κ.κ. Σταμενίτη Διονύσιο και Βασιλειάδη Βασίλειο (Λάκη) που παραβρέθηκαν στις συναντήσεις μας καθώς, και τον κ. Καρασμάνη Γεώργιο που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης κατά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Εσωτερικών.
Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την επίτευξη του στόχου μας.
ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΞΑΝΑ !

Με εκτίμηση
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΕΡΑΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΗΣ









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο ΑΕΡΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΦΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΠΑ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΡΟΧΑΛΙΖΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΦΕΥΓΕ? Η ΕΞΙΛΈΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΤΖΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΙΔΗ Κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά απο 15 χρόνια ζητάτε επανίδρυση του Δήμου Κρύας βρύσης; Είστε καλά; Σας ξεχρέωσε ο Στάμκος και βγαίνετε στον αφρό; Πώς θα γίνει αυτό ; Με ποιά μέσα; Με τι προσωπικό; Με τι χρήματα; Οι φωτογραφίες θα σας μείνουν αμανάτι.Ο κορνωιος, βράζει στην Κρύα Βρύση και σεις στοιβαγμένοι ο ένας επάνω στον άλλο.Καλό παράδειγμα δίνετε και είστε και εξουσία και κρατάτε τα μαγαζιά κλειστά και ζητάτε το κράτος να τους στηρίξει.Μύλος! Τόσο ανευθυνότητα, ελαφρότητα! Τόσο επιπολαιότητα! Τόσο αμετροέπεια! Τόσο Δημαγωγία! Και είστε και οι ηγέτες. Τι άλλο θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κινεζικες παροιμίες και αερολογιες δεν λύνονται τέτοια θέματα. Αρχικα οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος του χωριου έπρεπε πριν από αυτήν την ενέργεια να είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Δεν δύνανται πλέον να υπηρετούν τον Δήμο Πέλλας όταν με αυτην τους την ενέργεια υποθάλπουν την διάλυση του Δημου σε δύο κομμάτια. Γνωρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι κάνουν πολιτική του κ@λου νομίζοντας ότι οι πολίτες είναι ιθαγενείς και εξωγήινοι. Για τον Θεοδωρίδη επιφυλάσσομαι γιατί αν μετείχε ως δημοτικός σύμβουλος το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Αν μετείχε ως υπηρεσιακός παράγοντας τότε δεν έχω να του προσαψω τίποτα. Και με αυτά και αυτά ζήσαν αυτοί το όνειρο τους για μια βόλτα στην Αθήνα και εμείς καλύτερα που θα τους απαλλάξουμε από τα καθήκοντα που κλήθηκαν να υπηρετήσουν με την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές. /// ΥΓ. σας πήραν στο ψιλό και οι τρελοί του χωριού σας και θεωρώ ότι δεν πρέπει να σας ξαναδούμε σε δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια///.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.