Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή χαλαζόπτωση σε περιοχές της Π.Ε. Πέλλας! (Βίντεο)



Σφοδρό χαλάζι "σκέπασε" περιοχές της Αλμωπίας όπως το Θεοδωράκι, περιοχές της Σκύδρας, όπως τα Καλύβια, το Μάνδαλο το Σανδάλι, το Λιποχώρι, Άσπρο και τη Δάφνη,  στο Δήμο Πέλλας (Αραβησσός, Λιπαρό, Πλαγιάρι, Γαλατάδες, Ν Μυλότοπο) αλλά και άλλες περιοχές του Ν. Πέλλας σήμερα το μεσημέρι και οι κάτοικοι θα κληθούν να μετρήσουν τις σοβαρές ζημιές που αναμένεται να έχουν υποστεί στις καλλιέργειές τους, αν άφησε πίσω κάτι ο παγετός. 
Οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές, περίπου στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, άκουσαν τον θυελλώδη θόρυβο και είδαν το χαλάζι να σκεπάζει και να ... "ασπρίζει" τα πάντα επί ένα 10λεπτο! 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. 2020 θα λεμε και θα κλαίμε. Δεν ξέρω αν πάμε από covid απο πείνα πάντως σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μείνει παραγωγή ούτε για να φάμε κάτι λίγα που άφησε η παγωνιά τα διαλύει το χαλάζι μπορεί να αποζημιωθει η καταστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...:ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αρμαγεδών -Κούλης , τα κατέστρεψε όλα ! Σεισμοί ,λιμοί και καταποντισμοί! Κορονωιός! Τι άλλο έμεινε ακρίδες; Τι τον θέλατε να έρθει στη Πέλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακώδες το σχόλιό σου 5.19

      Διαγραφή
    2. Γιατί θίχτηκες κύριε; Από τότε που πήρε την διακυβέρνηση ήρθαν τα πάνω κάτω, αλλά έτσι είναι ότι κάνεις γυρίζει μπούμερανγκ, ξεκινάμε απο την βρωμιά του στο Ματι προχωράμε Μακεδονικο και συνεχίζουμε, φουλ ψέμα, σκορπισμα δημοσίου χρήματος στους φίλους και καναλαρχες για λιβανισμα, πανδημία, σεισμοί, πλημμύρες,θεομηνίες πάντως τύπου λουκέτα, πείνα, φτώχεια, ξύλο στους δρόμους, πρόστιμα και προ πάντων τον κακό του τον καιρό τον ανεκδιήγητο ηλιθιο.

      Διαγραφή
    3. 8.33 εξακολουθείς και απαντάς βλακωδως.

      Διαγραφή
    4. 9:30
      Βλακωδως απαντάς εσύ φίλε μου!
      Αυτός τουλάχιστον αναπτύσσει επιχειρήματα.
      Εσένα τι σε ετσουξε το γεμάτο χιούμορ σχόλιο του; Προφανώς σε έχουν βολεψει κάπου και πρέπει να τους στηρίξεις.
      Οι μόνοι που δεν έχουν χιούμορ είναι ή αυτοί που θίγονται άμμεσα ή έμμεσα καθώς και οι "πτωχοί τω πνεύματι". Σε κόβω για την πρώτη κατηγορία...

      Διαγραφή
  5. Κόψτε την κλάψα έλεος πια μια χαρά παραγωγή θα έχετε όπως κάθε χρόνο έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου ............αλλά αν το γράψω θα το κατεβάσει το karatzova.

      Διαγραφή
  6. Μην ανησυχείς 4,43, θα καταφθάσει, ο Λάκης ο νέος ανταποκριτής του ΕΛΓΑ και θα μεριμνήσει με τις φωτογραφίες που θα σε βγάλει.ΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες βρε μπούφο 6:54 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς τουλάχιστον που σ'αυτήν την χώρα υπάρχει ξάγρυπνος ο δημόσιος τομέας να στέκει αρωγός σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Και μπράβο στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν υποκύπτει σε ανόητες εισηγήσεις περί μείωσης των μισθών μας εν μέσω πανδημίας για να τα δώσει σε άλλους πληττώμενους συμπολίτες. Λες και εμείς λίγα περνάμε κλεισμένοι σπίτια μας τις μισές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η καταστροφή είναι η χαρά των πολιτικών παρέλαση θα κάνουν.δεν πρέπει να τους πιστέψουμε ειδικά αυτήν την Τζάκρη.μονο την καρέκλα σκέφτονται.μονοι μας πρέπει να αντιδράσουμε γιατί είμαστε μόνοι μας.καταλαβετετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Λάκης, Διονυσάκης ΜπαρμπαΓιώργος και Ντάνης στην απέξω?.....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.