Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοψία κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας στο νοσοκομείο Γιαννιτσών (φωτο)



Επίσκεψη -αυτοψία κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας στη Νοσηλευτική Μονάδα Γιαννιτσών αποτελούμενο  την Πρόεδρο του ΟΔΙΠΥ - Καθηγήτρια Δάφνη Καϊτελίδου, τον Καθηγητή Παθολογίας Χαράλαμπο Γώγο, τον Καθηγητή Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας -μέλος της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Θεοκλή Ζαούτη και τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. 
Το κλιμάκιο συναντήθηκε και είχε στενή συνεργασία με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Δόντσο, με τον αν. διοικητή του νοσοκομείου Πέλλας, υπεύθυνο της Νοσηλευτικής Μονάδας Γιαννιτσών, Βαγγέλη Λόγγο, αλλά και με γιατρούς και νοσηλευτές, με αντικείμενο την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης σχετικά με τη διαχείριση νοσηλείας περιστατικών Covid.
Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό επίπεδο και συζητήθηκαν τα επιδημιολογικά στοιχεία της περιοχής της Π.Ε. Πέλλας, τα οποία παρουσίασαν και ανέλυσαν οι δύο Διοικητές των νοσοκομείων της Πέλλας Χρήστος Δόντσος (για την Έδεσσα) και Βαγγέλης Λόγγος (για τα Γιαννιτσά).

















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.