Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πενήντα πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην Πέλλα



Tο τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.228 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Πέμπτης (8/4). Πενήντα πέντε από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Περίπου 7 το απόγευμα. Επισκέπτομαι γιατρό στα Γιαννιτσά. Είμαι από άλλο Δήμο. Εχω παθει σοκ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσος κόσμος υπήρχε σε μια πλατεια. Όλα παιδια γυμνασίου λυκείου. Μετά αναρωτιέστε για τα κρουσματα. Γιατί δεν κόβονται προστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου εννοείτε ! Εκεί κάθε μέρα γίνεται χαμός! Πείτε μου όμως όλα αυτά τα παιδια για ποσό καιρό θα απαιτούμε να μένουν σπίτι !

      Διαγραφή
  2. Όσο κανείς δεν κάνει κανένα έλεγχο αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Πλεον βλέπω και ανθρώπους που παλιά φορούσαν μάσκες τωρα να τις έχουν στο πηγούνι ή πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω ότι βγηκα σήμερα και εγώ στην αγορά και βρέθηκα μπροστά σε εκατοντάδες ελέγχους.
      Κατεβείτε όλοι από το καλάμι της γνώσης (άγνοιας στην κυριολεξία)

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει αστυνόμευση για να ρίξουν στον κόσμο την αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας(όχι πως δεν υπάρχουν και μ.....ς - πολίτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατσε εσυ σπίτι σου, αν δε σου αρέσει και άσε τον κόσμο να κάνει ότι γουστάρει. Αν σε χάλασε που βλέπεις τους ανθρώπους να κυκλοφορούν στον καθαρό αέρα, μην αλλάζεις δημο. Όταν πεινάσεις μη ριξεις ευθύνες σε όποιον θα κυβερνάει τη χώρα.
    Υ.Γ και πολύ κόσμια σου απάντησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκληση για την δημόσια υγεία αποτελεί το εμετικό σχόλιο σου 8:16. Ουδείς κατηγορεί τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην δουλειά τους για το μεροκάματο με την προϋπόθεση της τήρησης των υγειονομικών μέτρων. Σε μια χώρα σοβαρη που θεσπίζονται κανόνες και νόμοι πρέπει να τηρούνται. Τι σημαίνει "καθαρός αέρας" και πράσινα άλογα; Μήπως σου διαφεύγει την προσοχή ότι εκατοντάδες ηλίθιοι καθημερινά μαζεύονται σε πλατείες, πάρκα και καφέ δίχως μάσκα; Ξέρεις ότι όταν επιστρέφουν σπίτι τους προκαλούν ενδοοικογενειακή διασπορά; Γνωρίζεις ότι οι οικείοι τους είναι αυτοί που αφού "άρπαξαν" την λοίμωξη την μεταδίδουν ώστε να έχουμε καθημερινά αυτά τα τραγικά νούμερα; Αυτά τα νούμερα όμως είναι ανθρώπινες ζωές που νοσούν και χάνουν την ζωή τους. Πάψε να βλέπεις Βελόπουλο και κρατησε την άποψη σου για τον εαυτό σου. Από την μια οι μιζαδοροι των rapid, από την άλλη οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών, τώρα έχουμε και εσενα να δίνεις οδηγίες λες και ανήκεις στους ειδικούς. Εδώ στην επιτροπή των επιστημόνων υπάρχουν γιατροί με πανεπιστημιακή ιδιότητα που δεν ξέρουν την τύφλα τους, θα διαβαζουμε τις δικές "εξυπνάδες"; Φτάνει επιτέλους με τις επιπόλαιες και φθηνές απόψεις σου, γιατί κατάντησες τοξικός...

      Διαγραφή
    2. Μην τις διαβαζεις, στο κατω κατω Δημοκρατια εχουμε........η' μηπως οχι?

      Διαγραφή
    3. Και πως μπορείς να κρίνεις ποιοι πανεπιστημιακοί γιατροί δεν ξέρουν την τυφλά τους όπως ισχυρίζεσαι! Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος μετά τις τόσες παλινωδίες έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και πλέον δεν μαζεύεται με τίποτε! Όποτε ο καθένας μας ας προσέχει όσο μπορεί ! Και επιπλέον δεν γίνεται για όλα να φταίνε οι άλλοι !

      Διαγραφή
    4. Στον 8:16 : Εύχομαι να μη νοσήσεις και κυρίως να μη χρειαστεί να νοσηλευτείς για να μη διαπιστώσεις τι εστί ελληνικό δημόσιο σύστημα υγείας σε καιρό πανδημίας. Η φράση σου "να κάνει ότι γουστάρει" είναι εξοργιστική.

      Διαγραφή
  5. ..τις κότες αν δεν τις βγάλεις από το κοτέτσι σε 2-3 μέρες ψοφάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεστα ρε φίλε 8.16 και λίγα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γρίπη υπήρχε και θα υπάρχει. Χρειάζεται προσοχή. Οι μάσκες κάνουν πολύ καλή δουλειά όταν τις φοράς έστω και στο στόμα. Αλλά τα πρόστιμα είναι υπερβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι παντελώς ανόητος/η ?. Πρώτον ΔΕΝ είναι γρίπη, δεύτερον μεταδίδεται και από τη μύτη και από το στόμα, αλλά προσλαμβάνεται μόνο από τη μύτη ....Αρα όταν έχεις τη μύτη απέξω απλά δεν προστατεύεσαι καθόλου.

      Διαγραφή

  8. Περιμένετε τις επόμενες μέρες να δείτε θα κάνει το μπαμ .Χαμός γίνεται όλοι στην καρα%ουτσακλάδα τους, τα γράφουνε.Χθές οι λαικατζηδες ο ένας επάνω στον άλλο κατεβασμένες μάσκες και πήγε και ένας αντιδήμαρχος να τους συμπαρασταθεί .Τι να πούνε και οι φουκαράδες οι μαγαζάτορες που είναι κλειστά. Και οι λακατζδαδες συλλαλητήριο,δεν θέλουν να πληρώνουν. Φοροφυγάδες και από πάνω θέλουν αυτό άναρχο καθεστώς της 10ετιας του 80 ,τσαλαπαντωντας και γράφοντας στα αρχι¥/α τα μέτρα προστασίας.Απο το βίντεο οι μπύρες τους φαίνονται να κληθούν για τεστ και καραντίνα.Φτανει η ασυδοσία και καρα%ουτσαριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.