Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισβολή αγέλης λύκων σε αυλή σπιτιού στο Δυτικό Πέλλας


Σοκαρισμένα είναι τα μέλη μιας οικογένειας, αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι στο Δυτικό Πέλλας μετά από ξαφνική εισβολή λύκων σε αυλή οικίας, προφανώς αναζητώντας τροφή. 
Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, όταν αγέλη 5-6 λύκων μπήκε -και μάλιστα με ουρλιαχτά- σε αυλή σπιτιού εξωτερικά του χωριού, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ενοίκους του. Χάρη στην ψυχραιμία της οικογένειας και την βοήθεια των σκυλιών που διατηρούν, οι λύκοι απομακρύνθηκαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές. 
Οι ένοικοι της οικίας απευθύνουν έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν του προβλήματος και να παρέμβουν πριν σημειωθούν δυσάρεστα γεγονότα και κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές από αυτές τις επιθέσεις. Όπως σημειώνουν, στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εμφανίσεις λύκων είναι πολύ συχνό φαινόμενο και θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.