Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Απαλλαγή τελών σε επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων covid-19Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας για την απαλλαγή του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.
Για την υπαγωγή στη διαδικασία της απαλλαγής οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πέλλας σχετική αίτηση προσκομίζοντας τα εξής:

α) Πρόσφατο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.
β) Αντίγραφο της υποβληθείσας στην αρμόδια αρχή Υπεύθυνης Δήλωσης Επιχειρήσεων – Εργοδοτών για την αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας με εντολή δημόσιας αρχής λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.
γ) Δικαιολογητικά έγγραφα κατά περίπτωση για την πιστοποίηση του εμβαδού των ακινήτων (οικοδομική άδεια, Ε9, συμβόλαιο, κλπ).
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2382350831.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Πατε καλα;τωρα που τελειωνει ολο αυτο ξυπνησατε;1 χρονο τι κανατε χαρταετο πετουσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.