Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 1ου Ημερησίου ΕΠΑ.Λ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου σε πρόγραμμα Erasmus+Την εβδομάδα από 17/5/2021 έως και 21/5/2021 , το σχολείο μας είναι διοργανωτής εικονικής κινητικότητας Erasmus+ στα πλαίσια του προγράμματος 2018-1-IT02-KA229-048562, entitled “PEACEMAKER – Peace & Human Rights & Diversity & Tolerance” το οποίο ολοκληρώνεται φέτος. Μαθητές του σχολείου μας έχουν ήδη συμμετάσχει σε κινητικότητες στην Ιταλία, την Πορτογαλία και την Λετονία (εικονικά). Το θέμα της κινητικότητάς μας είναι κοινωνική ευαισθητοποίηση και συμμετοχή. Οι μαθητές θα δουλέψουν επάνω στο θέμα αυτό με παρουσιάσεις, διαβουλεύσεις για διάφορα κοινωνικά θέματα με μαθητές από άλλες χώρες. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σε μέλη οργανώσεων που αναπτύσσουν κοινωνική δράση στην περιοχή μας.

Ο διευθυντής και η παιδαγωγική ομάδα των προγραμμάτων Erasmus+ του σχολείου μας παραμένουμε πιστοί στην συνέχιση τέτοιων δράσεων εξωστρέφειας οι οποίες προσφέρουν ,εκτός από υλικοτεχνικά οφέλη στο σχολείο μας, μοναδικές εμπειρίες σε μαθητές μας να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν σχολεία και πολιτισμούς από όλη την Ευρώπη.

Το σχολείο μας παραμένει ανοικτό για οποιαδήποτε ενημέρωση αναφορικά με τα προγράμματα αυτά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.