Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Θλίψη για τον δικό μας Θανάση Μητρούση



Μια δυσάρεστη εξέλιξη βιώνουμε όλοι μας τις τελευταίες ώρες ως οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Ο ξαφνικός θάνατος του Θανάση Μητρούση -κάτι που δεν περιμέναμε- προκαλεί θλίψη και πολλαπλά  συναισθήματα σε όλους μας.
Αθλητές, γονείς και μέλη του συμβουλίου, είμαστε συντετριμμένοι από την απροσδόκητη  κατάληξη του δικού μας ανθρώπου, μετά την πολυήμερη μάχη με τον  covid.
Ως Ν.Ο.Γ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συγγενείς του, έχοντας την σκέψη μας συνεχώς κοντά τους, αντιλαμβανόμενοι τη δεδομένη στιγμή ότι η  ευτυχία και η δυστυχία έρχονται όταν δεν τα περιμένει κανείς.
Ως όμιλος θα εξακολουθούμε να είμαστε υποστηρικτές στο όραμα του Θανάση Μητρούση για την ανάπτυξη της παράκτιας κωπηλασίας στην Ελλάδα, βασιζόμενοι στις δικές του αρχές που για την κωπηλασία, αποτελούσαν ένα φωτεινό παράδειγμα ανάδειξης του αθλητισμού. 
Ο Θανάσης Μητρούσης ήταν μέλος του Ν.Ο.Γ, και παρείχε στη νέα διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ, τις υπηρεσίες του από τη σημαντική θέση του Εφόρου Αγώνων και Παράκτιας Κωπηλασίας ενώ εξίσου σημαντική ήταν η θέση που  κατείχε από το 2006 ως μέλος στην FISA, Επιτροπή Υλικού και Τεχνολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας. Η  δεκαπενταετής εμπειρία του στα διεθνή δρώμενα της κωπηλασίας ήταν αυτή, που τον καθιστούσε τώρα, περισσότερο αναγκαίο όσο ποτέ κυρίως στη δική μας περιοχή, το Δήμο Πέλλας. 

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών 
Βασίλης Καφετζάκης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.