Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Που εντοπίζονται τα 26 κρούσματα του τελευταίου διημέρου στην Πέλλα


Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην ΠΕ Πέλλας το τελευταίο διήμερο 12 και 13 Απριλίου  είναι είκοσι έξι. Αυτά εντοπίζονται:
Δήμο Πέλλας: 13
Δήμο Έδεσσας: 9
Δήμο Σκύδρας: 3
Δήμο Αλμωπίας: 1
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τα μαγαζιά στην Έδεσσα που κρύβουν κρούσματα και δεν τα δηλώνουν στον εοδυ να σοβαρεύτουν λίγο.. Έχουν χαθεί τόσοι άνθρωποι τζάμπα.. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολυ σωστα τα λετε...θα πρεπει να τους υποχρεωσουν σε μοριακα τεστ καθε δεκα μερες τους εργαζομενους στην αστιαση...γενικα πολυ ασυνειδητοι ειμαστε...παλι θα γεμισουμε!! Τα δεκα κρουσματα γινανε εικοσιφευγα!!! Και φυσικα θα αυξηθουν κατα πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι σκληρή και την κρύβουν με τρόπο μη ηθικό. Με τέτοιο χαμό από κόσμο έξω που γίνονταν και θα γίνει αν υπάρχει όντως τόσο μεταδοτικότητα, θα δείτε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων γιατί μόνο το 17% έχει κάνει τις δύο δόσεις. Και δηλώνονται ψευδώς πάρα πολλά μη πω ένα 30-40% self test που απλά δεν γίνονται. Δυστυχώς μακάρι να βγω ψεύτης ο νόμος θα θρηνήσει αρκετούς εκατοντάδες μη πω χιλιάδες νεκρούς. Και όλα αυτά χωρίς να έχουν έρθει από γειτονικούς νομούς, και τους αλλοδαπούς εργάτες γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι από αλλοδαπούς εργάτες γης θα νοσησουμε (αυτοί έρχονται με σελφ τεστ ή μοριακό φίλε) το χάλι σας δε βλέπετε που ούτε εμβόλια κάνετε οι Έλληνες ούτε σελφ τεστ για να ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε.
      Τριτοκοσμικη η νοοτροπία των Ελλήνων, αμόρφωτοι απολιτιστοι και επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία.
      Τέρμα κλασομαγκες μόνο για καφέδες ποτά κσι ένα κινητό στο χέρι είστε.

      Διαγραφή
  4. Τι περιμένατε, όταν βράζει ο κορονοιος και αφήνουν τα πάντα ελεύθερα στο όνομα του τουρισμού, και με τους ανεγκέφαλους αρνητές και τον έναν πάνω στον αλλο στα καφέ και τα μπαρ τα βράδια θα ζήσουμε πολλά άσχημα ακόμη.
    Άλλωστε το είπε η ανεκδιήγητη βουλτεψη, πρέπει να κάνει θυσίες ο ελληνικός λαός, ανθρώπινες θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.