Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Διοικητή της 3ης ΥΠ.Ε. Παν. Μπογιατζίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!



Το μήνυμα του Διοικητή της 3ης ΥΠ.Ε. Παναγιώτη Μπογιατζίδη για την 12η Μαϊου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή:
"Η 12η Μαΐου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ως παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή! 
Μέσα σε αυτή τη συγκυρία μπορέσαμε όλοι να επαναξιολογήσουμε την τεράστια συμβολή του Νοσηλευτικού προσωπικού στην παροχή υπηρεσιών υγείας! Πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονται με αυταπάρνηση, αφοσίωση και πίστη για το κοινό καλό, για την υγεία όλων μας! Όμως, με την πανδημική κρίση ήταν ευκαιρία να διαπιστώσουμε και κάτι ακόμη: πόσο κοντά βρίσκονται σε όσους νοσούν! Με δεδομένο ότι οι ασθενείς δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν τους αγαπημένους τους, οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες ήταν αυτοί που πρόσφεραν ένα βλέμμα συμπαράστασης, ένα νεύμα, μια φράση ηρεμίας σε όλους όσοι τους είχαν ανάγκη! Δεν  είναι μόνο ο ακρογωνιαίος λίθος του ΕΣΥ αλλά το ανθρώπινο πρόσωπο του! 
Γι αυτό και για άλλα τόσα που δε φτάνουν οι λέξεις, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οι νοσηλευτές δεν είναι επάγγελμα.Είναι λειτούργημα.Δίνεις την ψυχή σου και δεν κοιτάς το ωράριο σου.Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραριο κοιτας...τρεχεις σαν το αλογο...κανεις πολλα περισσοτερα αο αυτα που νομιζεις πως αντεχεις!! Αντε και στα βαρεα με το καλο!! Χρονια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.