Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Τα «τραπεζάκια έξω» υποδέχονται… τους πελάτες – Πρώτες εικόνες



Έξι μήνες χωρίς καφέ σε καφετέρια, χωρίς τσιπουρομεζέ, συζητήσεις και συναντήσεις λόγω της πανδημίας… Λαμπρή Δευτέρα σήμερα, 3 Μάιου ανοιχτά τα μαγαζιά, καθαρά, με όλους τους κανόνες, που επιβάλλει ο κορωνοϊός άρχισαν σιγά-σιγά να υποδέχονται τους πρώτους πελάτες. Καλές δουλειές στους καταστηματάρχες με την ευχή να μην χρειαστεί να ξανακλείσουν. Στο χέρι όλων μας είναι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Tα ειδαμε στην Εδεσσα σημερα ο ενας πανω στον αλλον.Θα εχουμε ξανα και το παραλογο να περπατας με μασκα και στα μαγαζια να γινεται χαμος χωρις μασκα οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αποφασίσουν οι καραγκιόζηδες οι πολιτικοί, αυτοί οι κλόουν, ή το ένα ή το άλλο. Όντως εδώ και ένα χρόνο ζούμε μόνο αντιφάσεις!

      Διαγραφή
  2. Εσείς οι μίζεροι καθηστε σπίτι κ ην βγενετε
    Ευτηχως δεν είναι όλοι σαν κ εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ακριβώς είναι οι μίζεροι και γιατί να κάτσουν στο σπίτι δεν κατάλαβα που είδες μιζέρια σε αυτά που είπαν.και πέρυσι έτσι έγινε και μετά από πάλι την φάγαμε το θέμα είναι ξανά φτάσουμε εκεί.Αν είναι μίζερος κάποιος που βγαίνει να κάνει την βόλτα του η ακόμα να πάει για καφέ και πρέπει να φοραει μάσκα αλλά στην καφετέρια να την βγάζει έχεις θέμα μεγάλε.Ολοι θέλουμε την κανονικότητα μας πίσω έστω και βήμα βήμα γιατί σαν κάτι μη μίζερους σαν και εσένα μάλλον κλείσανε καταστήματα και επιχειρήσεις. Και ξέρεις κάτι έξω φίλε δεν είναι μόνο ο καφές είναι και.η γύρα και το περπάτημα και το αραλικι με την παρέα έξω κάνεις δεν είπε να.μεινει κάνεις μέσα εσύ ο ανέφερες φαντάσου μιζέρια στην ζωή σου να α να περιμένεις να πας μα πιεις καφε με κρατήσει στα χωριά που ζούμε

      Διαγραφή
    2. Χαρακτιριζεις τους αλλους μιζερους και τους λες να μεινουν μεσα ποιος εγραψε ομως να μεινει καποιος μεσα απο τους παραπανω , ολα με μετρο μαθε να διαβαζεις και να σχολιαζεις σωστα αν θες .Αν καποια στιγμη που το απευχομαι κλεισουν παλι απο φθινοπωρο και μετα δεν θα μας φταει κανεις αλλος εκτος απο εμας του ιδιους.Ποιος ειναι μιζερος δηλαδη οταν παλι θα φοραμε μασκα στο δρομο αλλα στα μαγαζια οχι ειναι παραλογο.Απο τους μη μιζερους και εγινε αυτο που εγινε στον νομο το χειμωνα και απο εξυπνακιδες και πιστεψε με και εγω στο χαλαρο το ειχα και ελεγα υπερβολες μεχρι να το ζησεις.Για αυτο ας προσεχουμε ο καθενας για τον ευατο του και τους δικου του γιατι δεν περιμενουμε απο κανεναν αλλον να νιαστει για εμας.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι όλοι σαν εμάς ... οι περισσότεροι ξέρουν ορθογραφία.

      Διαγραφή
    4. Εσύ τράβα στα υπαίθρια φροντιστήρια ορθογραφίας μπας και μάθεις να γράφεις καμιά σωστή λέξη

      Διαγραφή
    5. Ναι ευτυχως δεν ειναι σαν και εμας και ειναι σαν κι εσας.... Μακαρι να βγω ψευτης αλλα βλεπω να ερχονται σε δυο βδομαδες 10000 κρουσματα την ημερα και ξανα κλεισιμο ολα..

      Διαγραφή
  3. Και στην Αριδαια ο χαμός σημερα ποιες αποστάσεις και ποια μέτρα σε καμια εβδομάδα θα φανούν τα κρούσματα άνοιξαν την εστιαση για τον τουρισμό να χτυπήσουν πάλι κόκκινο τα κρούσματα και από Σεπτέμβριο που φεύγουν οι τουρίστες ξανά όλοι μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε 3 μέτρα απόσταση ασφαλείας καρέκλα με καρέκλα για να έρθουμε.Αλλιώς ξεχάστε μας.Πολύ ανευθυνότητα εκεί έξω, ειδικά Σκύδρα που ήμουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΕΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ, Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ 11 ΜΕ 11:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε σπίτι κ μην βγενης
    Δε σε παρακάλεσε κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε εσύ ρε που θα πεις στον άλλον μείνε μέσα.

      Διαγραφή
  7. Το γνωστό ανορθόγραφο τούβλο εμφανίστηκε;
    Η ώρα πάνω κάτω η ίδια ή λάθος κάνω;
    Μετά την επιστροφή από μια επιτυχημένη
    έξοδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.