Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Άψαλο (βίντεο)



"Γίνετε χαμός όλα τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα από τη σφοδρή χαλαζόπτωση στην Άψαλο" αναφέρουν πριν από λίγη ώρα οδηγοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε τις εικόνες:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΝΑΙΤΕ.......ΧΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να βγει αμεσα αναγκελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος πρώτα να πουλήσουν την παραγωγή ωποσ έγινε στα ορεινά χωριά πριν και μετά να πάρουν μια πλουσιοπάροχη αποζημίωση.και οι υπόλοιποι αγρότες να λιμοκτονουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ 5:53 που λες οτι οι αγρότες παίρνουν πλουσιοπάροχη αποζημίωση μάλλον δεν εχεις ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το επάγγελμα. Πότε αγρότης πήρε πολλά λεφτά απο αποζημίωση; Απλώνει το χέρι και του δίνουν ψίχουλα. Γι αυτό μάκαρι να μην έχουμε ζημιές απο καιρικά φαινόμενα (που κι γι αυτό εμείς φταίμε με τη ζημιά που κάνουμε στο περιβάλλον) και ας τρέχουμε σαν τρελοί να βρούμε έμπορο για να μας δώσει 1,2 λεπτά παραπανω το κιλό για να πουλήσουμε την παραγωγή μας και να μπορέσουμε ν θρέψουμε την οικογένεια μας, να πληρώσουμε οοοολες τις υποχρεώσεις και αν περισσέψει θα κάνουμε το σταυρό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.