Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελ. Παπαδόπουλος: Πλήγμα το κλείσιμο του ταχυδρομείου Άρνισσας



Το κλείσιμο του ταχυδρομείου της Άρνισσας είναι ένα πλήγμα για όλη την περιοχή της Βεγορίτιδας και την υποβάθμισης της για άλλη μια φορά. Καθημερινά εξυπηρετούσε πολλές συναλλαγές πολιτών. Λειτουργούσε και ως υποκατάστημα της eurobank. Μπορούσε δηλαδή ο πολίτης που είχε λογαριασμό στην τράπεζα της eurobank να εξυπηρετηθεί και από το ταχυδρομείο της Άρνισσας μιας και δεν υπάρχει τραπεζικό ίδρυμα σε όλη την Βεγορίτιδα. 

Επίσης γινόταν η πληρωμή 400 συντάξεων μηνιαίως στους ηλικιωμένους όλων των περιχώρων. Επίσης εξυπηρετούσε όλους τους αγρότες της περιοχής και των γειτονικών Νομών με την πληρωμή του εργόσημου σε όλους τους εργάτες γης. 
Μετά το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος της Άρνισσας σειρά παίρνει και το κλείσιμο του Ταχυδρομείου. Επίσης και το ΚΕΠ της Άρνισσας είναι πλέον κλειστό λόγω μετάθεσης των υπαλλήλων σε άλλη υπηρεσία. 
Με λυπεί το γεγονός τόσο οι βουλευτές του Νομού όσο και η Δημοτική αρχή δεν έκαναν καμία ενέργεια για να αποτρέψουν το κλείσιμο του Ταχυδρομείου. Οι πολίτες πλέον όλου του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας είναι εξαγριωμένοι και αγανακτισμένοι με τους κυβερνώντες του τόπου και νιώθουν πολίτες Β´ κατηγορίας.

 Παπαδόπουλος Ελευθέριος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Έδεσσας  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μάλλον από Ταχυδρομικό Γραφείο θα γίνει Ταχυδρομικό Πρακτορείο.
    Άλλο μόνιμος και άλλο πράκτορας. Το πρακτορείο θα στοιχίσει για τα ΕΛΤΑ 200-250 ευρώ. Αυτή είναι η ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεύθερη οικονομία-καπιταλισμός-Κούλης -Αδωνις κλέφτες! τι δεν καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέτε κλείνει, γιατί;
    Μήπως κάποιος η κάποιοι υπάλληλοι του βγήκαν στην σύνταξη λόγω εθελούσιας εξόδου; Πόσους υπαλλήλους είχε το γραφείο; Έναν, δύο;
    Πάντως η ουσία θα είναι μια. Για να κλείσει τελείως δεν γίνεται.
    Άρα, η λύση του Πρακτορείου σε ιδιώτη θα είναι εξυπηρέτηση για το κοινό.
    Γραφείο η πρακτορείο για την Άρνισσα και τα γύρω χωριά είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτέρη αγόρι μου τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είδαν ότι το οικονομικό κόστος για να λειτουργεί το εν λόγω κατάστημα είναι μεγαλύτερο απο τα έσοδα που παράγει - βγάζει και έτσι το κλείνουν , δυστυχώς έτσι δουλεύουν οι εταιρείες, βλέπε Τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις αλλά το ίδιο συνέβη και στον Δημόσιο τομέα και ΔΕΚΟ τα τελευταία 6- 7χρόνια βλέπε εφορία ΑΡΙΔΑΙΑΣ,ΣΚΥΔΡΑΣ,ΙΚΑ Αριδαίας , ΔΕΗ Αριδαίας,Σκύδρας και στην Κρύα Βρύση κλπ. όλα τα έκλεισαν.Και στο τέλος να ξέρεις για αυτές τις αποφάσεις για την μη λειτουργία των τοπικών καταστημάτων κανένας Βουλευτής η Δήμαρχος δεν μπορούν να ανακαλέσουν τις αποφάσεις των Διοίκησεων τους.Τώρα εσύ καλά κάνεις και το αναφέρεις για καθαρά προσωπικούς επικοινωνιακούς λόγους αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα η αναφορά σου. Φιλικές συμβουλές απο κάποιον παλαιό γνωστό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.