Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράξενα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της Κρύας Βρύσης, Έδεσσας και Αλμωπίας



Παράξενα φωτεινά αντικείμενα σε γραμμικό σχηματισμό, πάνω από τον ουρανό της Κρύας Βρύσης, Έδεσσας και Αλμωπίας αντίκρισαν το βράδυ της Πέμπτης κάτοικοι. Οι πολίτες άρχισαν να φωτογραφίζουν το θέαμα ενώ στη συνέχεια έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν την εμπειρία τους. 

Το φαινόμενο αυτό παρουσιάσθηκε παλαιότερα και σε άλλες περιοχές της Χώρας και όπως τότε αναφέρθηκε δεν επρόκειτο  για  εξωγήινους ούτε για UFO, αλλά για τμήμα των δορυφόρων του πρότζεκτ Starlink από την εταιρεία του Έλον Μασκ, SpaceX. Η πρωτοβουλία του Αμερικανού ιδιοκτήτη της Tesla έχει στόχο την εκτόξευση 42 χιλ. τέτοιων δορυφόρων χαμηλής τροχιάς, για να παρέχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δείτε το ανάλογο φαινόμενο τον Απρίλιο του 2020 στον ουρανό της Ξάνθης:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τα ειδα και γω προλιγου,γιατι τα περιμενα.Το τεταρτο κυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που έχουν τις σχετικές γνώσεις καλό είναι να μας ενημερώνουν ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι τέτοιες μοναδικές εμπειρίες...όλοι θα θέλαμε να δούμε τους δορυφορους...βλέπουμε άλλες ανούσιες ειδήσεις(θα γίνω κακία αν πω παράδειγμα)και όχι τις ενδιαφέρουσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από αυτό το σάιτ μπορείτε να παρακολουθήσετε πότε περνάει το σμήνος των δορυφόρων πάνω από την περιοχή σας (η Θεσ/νικη ειναι το πιο κοντινό μέρος από τα διαθέσιμα στην Πέλλα)
      https://findstarlink.com/#572;3

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ κωστα

      Διαγραφή
  3. Τα ούφα είναι ανάμεσα μας.
    Όχι στον ουρανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πως δεν σε εντοπισαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.