Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράμα: Έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν το νεκρό που έκλεψαν από την Καβάλα



Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα που «εξαφανίστηκε» από νεκροταφείο στην Καβάλα. Οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν την σορό του άνδρα.
Η πρωτοφανής υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.
Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, και παρουσία του ανοίχτηκε ο τάφος, όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου!
Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.
Τα… στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.
Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου.
Πηγή: newsit.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.