Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου



Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις-αποφάσεις ομοσπονδιών και νομαρχιακών τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 Ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το "παρών" τόσο στην απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Αυτό το νομοσχέδιο δεν πρέπει να ψηφιστεί, πρέπει να αποσυρθεί τώρα!» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κηφήνες εργατοπατέρες του δημόσιου τομέα, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν σας αγγίζει το νομοσχέδιο. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΗΦΗΝΕΣ, εσείς τα έχετε όλα εξασφαλισμένα. Ωκτάωρο (με κωλοβάρεμα αρκετοί από εσάς), μισθό προκαταβολικά κάθε 15 μέρες, αδειάρες, αναρρωτικές άδειες για πλάκα κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ((ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)) 10.09 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 8ΩΡΟ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 400 Ε ΜΙΣΘΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ Μ,,,Κ,Σ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.28
      1) δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος
      2) δεν εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα
      3) έχω δικό μου μαγαζί και δεν έχω υπάλληλο
      4) έχω καθαρό μυαλό και βλέπω καθαρά
      5) δεν βρίζω όπως εσύ. Η λέξη κηφηνας είναι χαρακτηρισμος και όχι βρισιά.
      6) συμφωνείς ή διαφωνείς ότι το σχ. Νόμου δεν αγγίζει την ΑΔΕΔΥς

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.