Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομολόγησε ο 33χρονος πιλότος τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν


Συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, καθώς ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε διάφορες προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν τσακωθεί μεταξύ τους, ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί και το παιδί τους. 
Επιπλέον, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για αποστολή μηνυμάτων μεταξύ των δύο εκείνη τη νύχτα, στα οποία η 20χρονη χρησιμοποίησε τη λέξη «stupid», απευθυνόμενη στον σύζυγό της. 
Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έπλασε το σενάριο με την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι τους, γιατί σκεφτόταν το τι θα απογίνει το παιδάκι τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα. 
Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις και τον κατέστησαν βασικό ύποπτο στην υπόθεση ήταν: 
  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.  
Τα στοιχεία αυτά, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ. νωρίτερα, «δεν μπορούσαν να περιμένουν», οδήγησαν εν πολλοίς και στην εσπευσμένη μεταφορά του πιλότου από την Αλόννησο σήμερα το πρωί.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Κ τ η ν ο ς!!!!!!!!!του αξίζουν τα Χ ε ι ρ ο τ ε ρ α!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρρωστε σφσξιμο θελει εδω χρειαζεται η επαναφορα της θανατικης ποινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε 7 χρόνια θα παίρνει άδεια και το περισσότερο σε 12 θα είναι έξω να ξανά κάνει την ζωή του ....άρε παρασκευοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας αρέσει;Αλλάξτε την που το πρόβλημα, πάνω στον νόμο Παρασκευοπουλου υποθηκαν τα χίλια μύρια απ το τσιρκολικι , αλλάξτε την.

      Διαγραφή
    2. Δες τα αποτελέσματα εκλογών στις φυλακές με 80% ο τσιπρας !!! ΚΆΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Προς 11:53 Δηλαδή οι ψηφοφόροι του Σύριζα είναι παραβατικοι και είναι στην φυλακή ενώ ψηφοφόροι της Ν. Δ είναι νοικοκυραιοι και είναι έξω.

      Διαγραφή
    4. Όχι ρε απλά τάξατε και κάνατε περισσότερα για τους φυλακισμένος, που πάει το φτωχό σου μυαλό αυτό κατάλαβες ρε .....η πλάκα με κάνεις πες μου πλάκα με κανεις

      Διαγραφή
    5. 3:15 μ.μ.Αν αυτό κατάλαβες είσαι από τους μεγαλύτερους μπούφους που έχω διαβάσει

      Διαγραφή
    6. 6:24 παίρνεις Νόμπελ βλακειας.
      Τίποτε δεν είναι τυχαίο εύγε.

      Διαγραφή
    7. Κατά βάθος μέσα σου και αυτό μπορεί να πιστεύεις αρχηγέ των Μπουφων της Πέλλας!!! Ο φανατισμός σου παράγει φανατισμό Μπετόν αρμέ Μπουφο (σύμφωνα με την ορολογία που χρησιμοποιείς).

      Διαγραφή
  4. Θα πει ο δικηγόρος του εν βρασμό, έντιμο πρότερον βίο, κάτι μεροκάματα,κάτι καλή διαγωγή, σε 5-6 χρόνια θα πάρει και την πρώτη του άδεια σε 10 έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βρει και την κόρη του και όλα μέλι γάλα,αλίμονο στην οικογένεια του θύματος που θα τον βλέπει μπροστά της.

      Διαγραφή
  5. Στα 5 μέτρα εκτέλεση!! Σε λίγα χρόνια έξω, θα ξαναπαντρευτει και όλα καλά. Κρίμα στην κοπέλα και στην μανούλα της. Σε κάτι τέτοια κοπρόσκυλα (εσχάτη των ποινών.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακρυά τα κορίτσια από τους πολύ μεγαλύτερους τους μακρυά.
    Οι μεγάλες διαφορές είναι ΜΟΝΟ πρόβλημα.
    Το τι θα συμβεί μετά ότι είναι αυτό, είτε ψυχολογική, είτε σωματική, είτε λεκτική βία θα είναι και δική σας επιλογή δίχως να το καταλάβετε.
    Μάθετε να προστάτευτε τον εαυτό σας από σατυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.