Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας: Λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτη Τζιβάνη



Ο Φ.Ο. Αριδαίας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτη Τζιβάνη, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας. Με βάση την άψογη συνεργασία στο διάστημα της παραμονής του στην οικογένεια του ΦΟΑ και τις άριστες σχέσεις που αναπτύχθηκαν, πιστεύουμε πως ο Παναγιώτης Τζιβάνης θα παραμείνει κοντά στο σύλλογό μας. 
Κόουτς σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, εις το επανιδείν! 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Εις το επανιδείν; Εδώ γελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάσαμε τον Ομπράντοβιτς... Νιώσατε λίγο από επαγγελματίες εκεί στη διοίκηση. Καλό άδειασμα ήταν. Βάτση θα λέτε και θα κλαίτε

      Διαγραφή
  2. Ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ ο φοα. Ευτυχώς γλιτώσαμε από τον προηγούμενο δημόσιο υπάλληλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα φάνηκε γνώστης του αθλήματος αλλά από την άλλη έχτισε μια ομάδα για μια σεζόν. Η ομάδα θέλει πάλι χτίσιμο από την αρχή. Θεωρώ πως η διοίκηση κοιτάει απλά το τώρα. Σε περίπτωση αποτυχίας δεν υπάρχει πια κανένας αθλητής από την περιοχή που να μπορεί να σταθεί. Απλά επειδή βρίσκω πολύ τραγικό το σχόλιο σου περί Βάτση, η τωρινή διοίκηση δεν έδειξε σεβασμο σε κανέναν όχι μόνο στον Βάτση. Κρίμα νέα παιδιά να κάνουν τα λάθη του Λάκη.

      Διαγραφή
  3. Ξέρετε τι θα πει φοε? Ξέρετε ποιος ήταν και είναι πίσω από αυτόν? Ξέρετε ότι διώχνει τα παιδιά του? κακίες ε? Θέλετε κι άλλες αποδείξεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΚΕΜ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 8-12 ΕΤΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ; ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ;
    ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΦΟΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.