Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παναγιώτης Μπογιατζίδης: Η εθελοντική αιμοδοσία είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, είναι μια συνειδητή επιλογή



Μήνυμα για την σημερινή καθιερωμένη ημέρα τιμής για τους εθελοντές αιμοδότες στέλνει ο Διοικητής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης:
"Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ερυθρό Σταύρο ως μέρα τιμής για τους εθελοντές αιμοδότες! Σήμερα λοιπόν για μια ακόμη φορά οφείλουμε να αναλογιστούμε το πόσο εύκολα μπορούμε να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο μας προσφέροντας αίμα. 
Η συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι κάτι περιστασιακό, αλλά φιλοσοφία και στάση ζωής, μια συνειδητή επιλογή για τον κάθε πολίτη. Πρόκειται για μια πράξη αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς, έναν από τους θεμέλιους λίθους του Συστήματος Υγείας! 
Σήμερα, λοιπόν, από την ΝΥ Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου καλώ όλους μας να προγραμματίσουμε την επόμενη αιμοδοσία μας! 
Να συμβάλουμε από κοινού στην κάλυψη των αναγκών για αίμα!"






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.