Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δάνη Τζαμτζή με τον ΥΠΑΑΤ Σπήλιο Λιβανό



Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζης για την παραχώρηση των δημοσίων εκτάσεων στη ΠΕ Πελλας. 
Ο κ. Τζαμτζής είχε ζητήσει από τον Υπουργό να παραχωρηθούν δημόσιες εκτάσεις, οι οποίες θα αξιοποιηθούν από τη ΠΕ Πέλλας. 
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε στον κ. Τζαμτζή για την άμεση παραχώρηση των  εκτάσεων για χρήση από την ΠΕ Πέλλας. 
Επίσης στη συνάντηση ο κ. Τζαμτζής ενημέρωσε τον Υπουργό για τις πρόσφατες καταστροφές στον ορεινό όγκο της Πέλλας και ζήτησε να γίνουν άμεσα ενέργειες. 
Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζής είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Τον ενημέρωσε για τις καταστροφές στις καλλιέργειες που πλήττουν αυτή την εβδομάδα την Πέλλα. 
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την δήλωση ζημιάς καλλιέργειας. 
Επίσης, ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή ότι η διαδικασία πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού από γεωπόνους για την ενίσχυση του έργου του ΕΛΓΑ ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ώρες θα τους καλέσουν να παρουσιαστούν στην υπηρεσία. Ο ΕΛΓΑ Βέροιας θα ενισχυθεί από 68 επιστήμονες γεωπόνους για την επιτάχυνση των διαδικασιών. 
Τέλος, ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι θα υπάρξει σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ για την πορεία των αποζημιώσεων από τον παγετό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Βαρεθηκαμε χρόνια τώρα τα παραμύθια σου ως βουλευτής και σε έχουμε τώρα να πουλάς ανεξοδο παπατζηλικι σαν Αντί/πάρε-δωσε-να 'χεις. Καταφέρατε να κάνετε όλοι σας την Πέλλα ουραγό στον χάρτη της χώρας όταν άλλοι με την ιδιότητα σας πέτυχαν άγονους και ξεχασμένους νόμους να τους κάνουν "κούκλα", πρωτοπόρους στην ανάπτυξη και στα έργα υποδομής. Τουλάχιστον μην μας προκαλείτε με άθλια δελτία τύπου και φωτό. Μας γυρίζετε στην εποχή Προκοπιδη, Μανουσάκη και Γκορτσου. Ούτε γέλιο δεν προκαλείτε παρά μόνο λυπηση για να δικαιολογησετε το μεροκάματο που είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια απο δεξια ειναι ο ταμτζης?αλλαξα τα γυαλια μου αλλα και παλι δεν φαινετε καθολου ο κακομοιρης απτην προβοσκιδα που φορεσε σε λιγο θα τον αναγνωριζουμε απο αλλα σημεια του κορμιου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.