Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτη συνάντηση στελεχών για την υποψηφιότητα του Στάθη Φουντουκίδη στο δήμο Πέλλας



Η νέα δημοτική κίνηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Πέλλας, με επικεφαλής τον δικηγόρο Στάθη Φουντουκίδη και για την οποία είχαμε αποκαλύψει ότι "βρίσκεται στα σκαριά", φαίνεται ότι σιγά σιγά... "παίρνει σάρκα και οστά"!
Με πρωτοβουλία λοιπόν του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε ανοιχτό χώρο των Γιαννιτσών και τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, συνάντηση στελεχών από διάφορες περιοχές και Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πέλλας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην πρώτη αυτή συνάντηση, συμφώνησαν ότι, όπως ειπώθηκε, "υπάρχει κενό στο δημοτικό γίγνεσθαι" και αποφασίστηκε η στήριξη του Στάθη Φουντουκίδη στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψηφίου δημάρχου Πέλλας. 
Να σημειωθεί ότι -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν πολλά νέα πρόσωπα, ακούστηκαν ιδέες και υπήρξε δέσμευση για "καθαρό αγώνα, με πολιτικούς όρους, χωρίς προσωπικές επιθέσεις", όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

33 comments:

  1. Για μια φορα ακομη φαινεται οτι το σαιτ πρωτοστατει στην εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση με ασφαλεις πληροφοριες πραγμα που αναγνωριζουμε και συγχαιρουμε την συντακτικη ομαδα και τον επικεφαλής της! Αποτυπωσε με ακριβεια και υπευθυνοτητα τα τεκταινομενα στο Δημο Πελλας! Οσον αφορα την καθοδο στις δημοτικες εκλογες του συνδυασμου του Σταθη Φουντουκιδη ειναι απαιτηση πλεον των πολιτων του Δημου Πελλας με πολιτικους ορους χωρις προσωπικες επιθεσεις πραγμα που εγγυαται το ηθος και η αξιοπρεπεια του Σταθη Φουντουκιδη! Καλη δυναμη και καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε κάτι ματια μου

      Διαγραφή
    2. Φουντουκιδης εναντίον Θεοδωριδη!!!!!
      Για άλλη μια φορά!!!!!
      Θα κλάψει κάθε πικραμένος!!!!!!

      Διαγραφή
  2. "υπάρχει κενό στο δημοτικό γίγνεσθαι"
    Σε αυτήν τη χώρα παντού και πάντα εντοπίζονται κενά και κάποιοι αναλαμβάνουν να τα καλύψουν και να μας σώσουν.
    Τελευταίο λαμπρό παράδειγμα μετά τον Αλέξη, ο Κούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω τον θέλουν εκεί καποιοι για να μην τον έχουν στα πόδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΙ; ΤΙ ΚΑΠΟΟΙΟΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ.Ο ΛΑΚΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΒΛΟ

      Διαγραφή
  4. Αυτός θα συγκρουστει με το Αθηνοκεντρικο κράτος και θα αλλάξει ριζικά τον Δήμο μας;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια σοβαρή υποψηφιότητα με ήθος και κύρος! Θα τρίξουν οι καρέκλες πολλών.Και κυρίως θα καταλάβουν ότι έπαρση και η αμετροέπεια σε οδηγούν σε λάθη και σε συμπεριφορές βλαπτικές. Η Νέα Δημοκρατία έχει τρείς βουλευτές και μάλιστα οι δύο μόνιμοι κάτοικοι της Πέλλας.Δεν μπορείς να τους αγνοείς περιφρονητικά και να ταυτίζεσαι με τον έναν.Αυτά στην πολιτική πληρώνονται κάποια στιγμή.Και νομίζω ήρθε η στιγμή.Λαγός την φτέρη έτριβε κακού του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ με έναν πράγμα απορώ; Πως ο Λακης ταυτίζεται τόσο ανοιχτά με τον Φουντουκίδη και πουλάει για χάρη του τον Καστεριδη και την Αναστασια; Καλά με τον Σταμκο το ξέρουμε ότι δεν ήταν αλλά να αφήσει τον Καστεριδη και να εκτεθεί έτσι με τον Φουντουκίδη που στο κάτω κάτω έβριζε τον Λακη και ήταν και αντίπαλοι στις βουλευτικές. Ενώ η παράταξη του Καστεριδη και ειδικά η Αναστασια βοήθησε τόσο πολύ τον Λακη. Και αυτός τώρα στέλνει κουμπάρους του και φίλους του να κατέβουν υποψήφιοι με τον Φουντουκίδη. Κρίμα πάντως να γίνονται τέτοια πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Και τι να κάνει ο Λάκης θα κρατάει τα εξαπτέρυγα του Καστεριδη που σε δύο χρόνια θα είναι 70 χρόνων!Τα καπρίτσια και η ματαιοδοξία κάποια στιγμή τελειώνουν!Από την άλλη ο Θόδωρος αφού έγινε "ειδικός σύμβουλος" του συνηγόρου του νομίζει ότι ακόμη είναι νομάρχης και επιμένει να γίνει και δήμαρχος!!! Έλεος ρε επιτέλους σταματήστε να παίζεται με την υπομονή μας! Πολλά υποσχόμενη η υποψηφιότητα του Στάθη Φουντουκιδη και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος δημαρχος με διάφορα!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;Ο ΣΤΑΘΗΣ;
      ΚΛΑΙΩ....😹😹😹😹😹

      Διαγραφή
  6. Υποψηφιότητα με κύρος και αξιοπρέπεια! Καιρός είναι ο Δήμος Πέλλας να αλλάξει σελίδα. Καλή επιτυχία Στάθη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα ο Δήμαρχος να εξηγήσει: Πώς είναι δυνατόν να πηγαίνει στον υπουργό Πέτσα με τον Διονύση Σταμένητη -Επιλογή του, φυσικά η αγνόηση των δύο άλλων βουλευτών όπως σχολιάζει ο παραπάνω φίλος-Και να δέχεται να είναι συνένοχος στην πολιτική απατεωνιά του εν λόγω βουλευτή; Και εξηγούμαι , ο Δήμαρχος στο δελτίο του με 10/6,να λέει ότι χθές δλδ στις 9/6 ,συναντήθηκε με τον υπουργό παρουσία του Διονύση Σταμένητη για θέματα του Δήμου.Μέχρι εδώ καλά.Όμως ο Διονύσης Σταμενίτης εκδίδει δελτίο τύπου στις 9/6 την ημέρα που πήγαν μαζί με τον δήμαρχο στον υπουργό και λέει ότι συζήτησαν με τον υπουργό για θέματα του Δήμου Έδεσσας και βάζει φωτογραφία αρχείου. Να λοιπόν η συνενοχή του δημάρχου στην πολιτική απάτη του Σταμενίτη .Δλδ, πήγαν Δήμαρχος Πέλλας και βουλευτής και συζητούσαν για τα προβλήματα του Δήμου Έδεσσας.Δλδ σαν να λέμε πάει ο Λάκης Βασιλειάδης με τον Δήμαρχο Έδεσσας στον υπουργό και συζητούν τα προβλήματα των Γιαννιτσών! Τόση υποτίμηση της νοημοσύνη μας; Για τόσο κάφρους μας περνούν; Οφείλει ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του, να δώσουν εξηγήσεις γιατί έχει συνεργήσει στην πολιτική απατεωνιά του Διονύση Σταμενίτη; Δεν θέλω να πω ,αυτό που λέγεται ότι αυτός που καλύπτει μια πολιτική απατεωνιά είναι δύο φορές...κλπ.Αναρτώ τις αποδείξεις και οποίος θέλει ας απαντήσει.Ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν για τα ψέματα που αποκάλυψα για το έργο του φυσικού αερίου, λόγω της ιδιότητας μου ως μηχανικού.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4136351759761907&id=100001613700636&sfnsn=mo

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3959509520791675&id=300197083389622&sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο βλάκας πεθαίνεις... μηπως δεν διαβασες καν τι γραφεις ?
      σοβαρεψου ρε Λακη και αν θελεις να ξαναβγεις βουλευτης κανε αντιπολίτευση στον συριζα και στην Τζακρη και μη συκοφαντεις τους συναδέλφους σου αν και μονο αυτο ξερεις να κανεις

      Διαγραφή
  8. Καλά Ψείρα υποτίθεται ότι εσύ τα ψάχνεις ,τα ξεψειρίζεις.Πως σε ξέφυγε ότι την ίδια μέρα 9/6, ο άλλος βουλευτής Γιώργος πήγε στον Στέλιο Πέτσα για τα προβλήματα της Έδεσσας και όπως αναφέρει,του κατέθεσε ,τεχνικό δελτίο του έργου ,επιστολή του Δημάρχου Έδεσσας...Προφανώς κάποιος θα του σφύριξε του Διονύση την επίσκεψη του συναδέλφου του Γιώργου και έκανε όπως λές το δελτίο απατεωνιάς.Βάζοντας φωτογραφία αρχείου με γραβάτα ,ενώ η φωτογραφία την ημέρα επισκέψεως με τον Στάμκο στον υπουργό είναι χωρίς γραβάτα.Και αυτό ακόμη είναι ένα επιπλέον στοιχείο της πολιτικής απατεωνιάς του Διονύση και φυσικά περνά όλο τον λαό της Πέλλας μαλάκια. Άμ δε. Η αλεπού εκατό το αλεπουδάκι εκατόν ένα.Και να η απόδειξη το συνημμένο λιγκ Και να μην ξεχνάμε ,η υποψηφιότητα του Στάθη υπολογίσιμη με απρόβλεπτες διαστάσεις και συνέπειες.

    https://www.karatzova.com/2021/06/blog-post_905.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λακη συνεχισε να κανεις πολιτικη της γραβατας, ετσι ουτε περιφερειακος συμβουλος δεν ξαναβγαίνεις οχι βουλευτης. Μαλλον πρόεδρο στο Μανδαλο σε βλέπω την επομενη φορα

      Διαγραφή
    2. ο Λακης σας πουλαει και σας αγοραζει ρε γατακια και αν δεν του κατσει κι αυτη την φορα παλι Σταθη θα κατεβασει για Δημαρχο την αλλη φορα

      Διαγραφή
  9. Σαν δημότης το μόνο που θέλω είναι να μην υπάρχουν κομματικές σημαίες και να αφήσουμε στο παρελθόν τα πράσινα τα μπλε τα κόκκινα..μας φανατισαν 40χρονια να είμαστε διχασμένοι αντί να κάνουμε δυνατό το Δήμο και να φέρουμε ανάπτυξη(τμήμα πανεπιστημίων,άθληση κολυμβητήριο,πάρκινγκ,δρόμους,καθαριότητα κτλ)...βαρέθηκα να ακούω για παιδικούς νεοδημοκρατες κνητες κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανα λιμανι ? κανενα πυρηνικο εργοστασιο δεν θελεις ρε τσεκουρι ??

      Διαγραφή
  10. Με δφδομένο οτι ο Στάμκος δεν θα ξαναδιεκδικήσει το Δήμο, αλλά τη βουλευτική έδρα που θα αφήσει κενή ο Καρασμάνης, που κούρασε και κουράστηκε, η υπογηφιότητα του Φουντουκίδη μοιάζειπολιτικά ορθή. Ο Καστερίδης είναι ηλικιακά πολύ μεγάλος, του Θεοδωρίδη η εποχή πέρασε αναπιστρεπτί και από τους άλλους πολιτικούς χώρους δεν υπάρχουν ισχυρές υποψηφιότητες. Η υποψηφιότητα Φουντουκίδη χρυσώνει το χάπι της μη ικανοποίησης της επαναφοράς του Δήμου ξανά στην Κρύα Βρύση, οπότε η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει σύσσωμη την υποψηφιότητα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να σε δέσει κάποιος με τριχιά μεγάλου μεγέθους ρε.... γιατί εκτός από άσχετος είσαι και μυθομανης. Έκανες τις μοιρασιες σε αξιώματα, πρόσωπα και δημοτικές ενότητες λες και σου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός την εντολή να ασκήσεις κοπτοραπτικη. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι η νέα υποψηφιότητα που θα "σκάσει" ίσως στείλει στην απόσυρση σχεδόν όλους (πλην του Στάμκου που θα είναι σίγουρα υποψήφιος Δημαρχος) αλλά θα κερδίσει τον σημερινο Δήμαρχο της μειοψηφίας με περίπατο...

      Διαγραφή
    2. JOKER καλως και ευδοκιμως να απελθει του στρατευματος να "συστρατευθει"στην τοπικη αυτοδικοικηση με τον συνδιασμο του Σταθη φουντουκιδη να γινει αντιδημαρχος εκει στο γκαραζ και αν καταφερει να βαλει σε ταξη τους(φανταρους) τους εργαζομενους εννοω πραγμα σχεδον ακατορθωτο (κανενας δεν το εχει καταφερει)να δωσει τα "διαπιστευτηρια του"και μετα θα κριθει και αυτος αν αξιζει για κατι παραπανω!

      Διαγραφή
  11. Μπα δεν τον βλέπω κουρασμένο απεναντίας αειθαλή και ανανεωμένο.Και τώρα με το φράγμα ο Μπάρμπας Γιώργος πολύ ανεβασμένο δεν πιάνεται ,γεννάνε και τα κοκόρια του.Όπως βλέπω πάλι θα σαρώσει,μακράν πρώτος.Ψαξτε τον δεύτερο.Τρίτος δεν θα υπάρξει.Χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1) ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
    2) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΕΙ.
    ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγε το στοιχημα
      περιμενω τηλεφωνημα σου...

      Διαγραφή
  13. Ένας Ψήρας τους καταγγέλλει ως πολιτικούς απατεώνες και τσιμουδιά.
    Βγάζει στοιχεία ότι ο στάμκος καλύπτει τον σταμενιτης για πολιτική απατεωνιά και ενώ το γνωρίζει δεν μιλά ούτε ο Στάμκο ούτε κανένας από το γραφείο του.Άρα δέχονται αυτά που που λέει ο χήρας και κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.Τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς όταν διαβάζει τέτοιες καταγγελίες.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ότι και να κάνει ο Σταμενιτης,όσο και να έρχεται στα Γιαννιτσά,όσο και να γλείφει εκεί που έφτυνε πάντα θα βλέπει την πλάτη του Καρασμανη.
    ΠΡΩΤΟΣ και αυτή τη φορά με μεγαλύτερη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον Μητσοτάκη να ρωτησεις που εχει υπογραψει την απόσυρση του ΜπαρμπαGeorge
      Φτανει πια ας παιξει και λιγο με τα εγγονακια του

      Διαγραφή
  15. Αντίο Σταμενιτη! Λίγα τα ψωμιά σου. Μας κουρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πάντως το πως κατάφερε ο Λακης να μιλανε ολοι για αυτον κατω απο ειδηση για συνδιασμό Φουντουκιδη ειναι αποριας άξιον Αρε Μανδαλιώτη για να δουμε που θα το πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ανώνυμα σχόλια η γνώμη λέγεται με ονοματεπώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στους διημερους εορτασμούς των αγίων Πέτρου και Παύλου των δώδεκα αποστολών στην Πέλλα παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Φουντουκιδης! Στα πηγαδάκια στα καφέ της ποληςκολακευτικά σχόλια από διάφορα τοπικά και όχι μόνο στελέχη και κοινή πεποίθηση σχεδόν όλων ότι θα ειναι άνετη η επικράτηση του Στάθη Φουντουκιδη με όλους τους γνωστούς αντιπάλους για τον Δήμο Πέλλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.