Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημ. Γιάννου: Μεγάλες οι καταστροφές από την κακοκαιρία στον ορεινό όγκο της Έδεσσας (φωτο)



Εικόνες μεγάλης καταστροφής δημιούργησε το χαλάζι στις καλλιέργειες του ορεινού όγκου της Έδεσσας γράφει στην προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Επισκέφθηκα τον ορεινό μας όγκο, όπως και οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Μούκας και Μιχάλης Σαμλίδης, για να δούμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που έχει συντελεστεί. Δυστυχώς, μετά τα τεράστια προβλήματα από τον παγετό, ήρθαν το χαλάζι και η πολύ έντονη βροχόπτωση για να δημιουργήσουν εικόνες μεγάλης καταστροφής στις καλλιέργειες του ορεινού μας όγκου. Σε κάποιες περιοχές, όπως ο Άγιος Αθανάσιος, η Ζέρβη, η Άρνισσα, η Παναγίτσα και η Κερασιά, η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής είναι ολοκληρωτική. 
Όπως πάντα θα είμαστε κοντά στους αγρότες μας και θα ασκήσουμε κάθε δυνατή επιρροή που έχουμε ώστε να γίνει άμεση καταμέτρηση των ζημιών, να δοθούν γρήγορα προκαταβολές και να υπάρξει δίκαιη αποζημίωση των κόπων τους"




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Οι γεωπόνοι του δήμου έκαναν ότι ακριβώς κάνουν οι γεωπόνοι της πολιτικής ρε θα τρελαθούμε τελείως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Γιαννιτσά , στα υψώματα,έχουμε έντονη επιδρομική παρουσία μαύρης μικρής ακρίδας!Ο Γκαντέμης[ο Μωυσής] τι άλλο κακό θα μας φέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή δεν θα πληρώσουν άρδευση δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λίγο καταφθάνει ο Λάκης και να δείτε τι ωραίες φωτογραφίες θα βγεί και θα βγάλει. Γειά σου Λάκη δεν παίζεσαι ,άπαιχτος στις φώτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι θα βγαλεις καμια παλια φωτογραφια με τον λυκουρεντζο και θα περασει και αυτη η μπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΛΕΣ ΆΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΛΆΚΗΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντού ο λογγάρχης, μαθαίνει καλά την δουλειά τώρα που θα πάρει και το χρίσμα του επόμενου δημάρχου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα μεχρι τωρα ζητοτσαν οι γεωργοι αποζημιωσεις για τον παγετο επειδη η ακαρπια ηταν εκατο τοις εκατο!!!! Τι εγινε τωρα...πως βρεθηκαν τα φρουτα πανω στα δεντρα???? Ξεφτηλες ολοι!!! Τοσα χρονια κλεβετε τα χρηματα του κοσμου απο τον κουμπαρα του κρατους!!!! Αντε φτανει πια!!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.