Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτελικό... μπάχαλο στα χερσαία σύνορα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ



«Πολύωρες εξακολουθούν να είναι οι καθυστερήσεις στους Ευζώνους και τον Προμαχώνα, με ουρές χιλιομέτρων από τουρίστες από τις γειτονικές μας χώρες-παραδοσιακές αγορές- που επιθυμούν να κάνουν τις διακοπές τους», καταγγέλλει η υπεύθυνη τομεάρχης για τον τουρισμό Κατερίνα Νοτοπούλου. «Παρά τις υπέρ προσπάθειες του ελάχιστου προσωπικού στους συνοριακούς σταθμούς, λόγω της ολιγωρίας της κυβέρνησης η κατάσταση είναι «παραλυτική» καθώς η "επιτελική κυβέρνηση" δεν φρόντισε να ενισχύσει εγκαίρως τα τελωνεία για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι απαιτήσεις των ελέγχων. 
Εδώ και μήνες καταθέσαμε επίσημα πρόταση και αποτελεί και κοινή απαίτηση των τοπικών φορέων να ανοίξουν επιπλέον συνοριακοί σταθμοί για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών παράλληλα με την αυτονόητη αναγκαιότητα για ενίσχυση του προσωπικού όλων των κατηγοριών στις υφιστάμενες πύλες εισόδου. 
Παρά τις πανηγυρικές διαβεβαιώσεις του κ. Θεοχάρη για επιχειρησιακή ετοιμότητα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά απεδείχθη επικίνδυνη για τον τουρισμό αλλά και την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας», καταγγέλλει.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Κάτι παραπάνω ξέρει ο σύριζα από σύνορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που έχει βάλει τάξη αυτή η κυβέρνηση; Μόνο στο κουκούλώμα των σκανδάλων και στην αθώωση του ναρκοεμποιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο, και στην κάλυψη του γνωστού μεγαλοσκηνοθετη,την καλοπέραση του φυλακισμένου επίσης παρουσιαστή με στόχο το κουκούλωμα επίσης,το κουκούλωμα του άλλου παιδεραστή Γεωργιάδη, και όπου ναναι θα ακούσουμε και για έναν πιλότο που κουβαλούσε κάποιον που χρησιμοποιεί ελικόπτερα για την μεταφορά του που τελευταία σκότωσε την γυναίκα του και θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις για το παιδί.
      ( νομοσχέδιο συνεπειμελεια).
      Γίδια.

      Διαγραφή
  3. Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ:
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεοχάρης ο άχρηστος ας συμβουλευτεί την Κουντουρα πως κάνουν κουμάντο στον τουρισμό αν θέλει να εκτοξευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νοτοπουλου υπεύθυνη για τον τουρισμό!!! συνεχίζει τις πατάτες ο τσιπρας δεν έβαλε μυαλό, τους άλλους κοροϊδεύουν αυτοί χειρότεροι είναι, άκου την νοτοπουλου! άλλους δεν έχουν; πλάκα μας κάνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι! Μια παρέα κάνει κουμάντο ολόκληρο κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.