Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Φουντουκίδης: "Η παρτίδα ξεκίνησε"


Σε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ενδεχομένως να σηματοδοτεί την επίσημη κάθοδο του στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, προχώρησε ο δικηγόρος Στάθης Φουντουκίδης.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία μπιλιάρδου (φωτο), σημειώνοντας από κάτω: "η παρτίδα ξεκίνησε". 
Προφανώς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2019 επιβεβαιώνει ουσιαστικά όλες τις πληροφορίες και τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα περί καθόδου του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Πέλλας.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Εκει στα Γιαννιτσά έχετε πλάκα τους βρίσκετε η σας βρίσκουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλος έτσι το βλέπεις. Παρτίδα μπιλιάρδου.Μονο που για να παίξεις θέλει να έχεις καλή στέκα. Γιατί ούτως ή άλλως τα φάλτσα σου περισσεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά μας βρίσκουν. Τελικά σε αυτήν την πόλη έμειναν μόνο οι συνταξιούχοι, οι αγρότες και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν υπάρχει χειρότερο τρίπτυχο για την οπισθοδρομηση ενός τόπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το παλληκαρι τζαμπα θα παει γιατι το σκεπτικο του ειναι αναλαφρο.Οταν σε πειθει ο λακης του νομου για να σε βγαλει απο τα ποδια του και εσυ καθεσαι και ακολουθεις εντολες αστα βραστα και μετα εντολες θα ακουει σαν υποθετικος δημαρχος.Οικογενειοκρατιες και στον δημο???? Τι να πω ,συγχαρητηρια στον τωρινο δημαρχο για αλλα πεντε χρονια και αλι σε μας που ψηφιζουμε χωρις σκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτός ο Λάκης στα Γιαννιτσά θα βγάλει δήμαρχο στην Έδεσσα θα βγάλει δήμαρχο στην Σκύδρα και στην Αριδαία δεν ξέρω δεν έχει πέραση για να βγάλει και εκεί κανά δήμαρχο ρε τον Λάκη !!!!!

      Διαγραφή
    2. O Λάκης θα το φάει το κεφάλι του γιατί παντού ανακατεύεται!

      Διαγραφή
  5. Ο Φουντουκιδης,ο γιος της Ποπης,θέλει να γίνει δήμαρχος; Μαλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποσο προβατα μας περνανε τελικα? Ελεος ο καθε πικραμενος υποψηφιος δημαρχος ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12,23 ,ο Λάκης τον εαυτό του σκέπτεται .Ξέρει ότι με την απλή αναλογική δεν του βγαινει ,δεν βλέπει βουλευτιλίκη .Γι'αυτό κοιτάζει μια πρός τον δήμο ,μια πρός την αντιπεριφερια.Και τον Στάθη και τον Ιορδάνη τους βλέπει ως εν δυνάμει αντιπάλους.Αλλα τα ψωμιά τα έφαγε πολύ νωρίς.Επιστροφή ολοταχώς στην πλατεία για τους ολονυχτιους σχεδιασμούς,μετά της γνωστής παρέας με ουισκάκι και φυστικάκι. Χαχαχα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ακόμη στην απλή αναλογική έχεις μεινει φαντάσου ποσό βαθιά νυχτωμένος είσαι ε ρε κάτι άνθρωποι που έχουν και άποψη χαχαχαχαχα είστε για κλάματα όλοι

      Διαγραφή
    2. Και ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογές και θα μείνει στην απλή αναλογική; Ενώ ψήφισε πλειοψηφική ; Πάτε καλά; Μπράβο πάντως τον Βασιλειάδη όλοι μαζί του ασχολείστε

      Διαγραφή
  8. το παλικάρι σαν δικηγόρος τα βλέπει μαύρα! ¨οσους νόμους και άρθρα να ψηφίζουν στην βουλή να βοηθήσουν τα παρασιτικά επάγγέλματα, του δικηγόρου, συμβολαιογράφου κ.λ.π.μια χώρα μετά από πτωχευση, μνημόνια,κορονωιό δεν δίνει μέλλον! Βασικά το μέλλον,αλλά και το παρελθόν της Ελλάδας το κατέστρεψαν η γενιά ΄πολιτικών της μητέρας του χωρίς να τιμωρηθούν! Και τώρα να βοηθλησουμε το παιδί βτης Πόπης να εξασφαλιστεί επαγγελματικά με συνταξολυλα! Γιατί ρε μαλ@κ@ς; Πρέπει να είναι κομματόσκυλο με κομματικό χρίσμα, από οικογένεια βουλευτή; Ας τρέχει μετά η νεολαία για δουλειές στη Γερμανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήγε ο Λάκης σε ένα ύψωμα με εκκλησάκι μισού μέτρου και ένα ιστό σημαίας και με περιβολή λες και πήγαινε σε γιορτή τσιπουραδικο και όχι στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Έβγαλε φωτογραφία Έγραψε χρόνια πολλά και ευλογημένα .Έβαλε και μία κορνίζα που γράφει #Αλμωπια# Πέλλα# Μακεδονία# Ελλάδα# και πήρε 800 λάικ.Όχι παίζουμε.Αυτός είναι ο λαός δώστου φώτο και μπούρδες και πάρτον και τα σώβρακα. χαχαχαχαχαχαχα.Γειά σου Λάκη ντερμπερντερι και καραμπουζουκλι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την εμμονή σου μάλλον έχεις μπερδευτεί αδερφέ σε λάθος ποστ σχολιάζεις

      Διαγραφή
  10. Φουντουκίδης καστεριδης θεοδωριδης τεκτεριδης Στάμκος εκλογές για παλαμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Βασιλειάδης είναι με Καστεριδη και ο Καρασμάνης με Τεκτεριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπω όλοι με τον Λακη ασχολείστε γιατί αραγεεεεε εεεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καιρός είναι να αναλάβει δράση και ένας καλός.Ξεχασατε τι έκανε η Πόπη για όλους σας όταν είχατε προβλήματα!.Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.Ο Στάθης είναι πρώτα καλός άνθρωπος και μετά πανέξυπνος σε ότι κάνει.Καλη επιτυχία Φίλε Στάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.