Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Πειραματικού Γυμνασίου στη Σκύδρα - Συνάντηση Τζαμτζή με Μακρή



Με το νέο σχολικό έτος ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία 
Πειραματικού Γυμνασίου στη Σκύδρα, ύστερα από δέσμευση της ΥΦΑΑΤ Ζέτας Μακρή, γράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:   

"Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέτα Μακρή είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, στην οποία συμμετείχε και η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε στην υφυπουργό το αίτημα του για τη δημιουργία Πειραματικού Γυμνασίου στη Σκύδρα. Επίσης, ο κ. Τζαμτζης υποστήριξε και το αίτημα του Δήμου Σκύδρας για την δημιουργία ΕΠΑΛ στη Σκύδρα. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης πήρε την δέσμευση της Υφυπουργού για την υλοποίηση του αιτήματος, με τις διαδικασίες να ξεκινούν από το Υπουργείο με το νέο σχολικό έτος.
Η δυνατή φιλία ετών που συνδέει την Υφυπουργό με τον Αντιπεριφερειάρχη μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να παράγει για τον Νόμο Πέλλας".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Τζαμτζής μόνο καλά μπορεί να φέρει στη Σκύδρα.Ας το καταλάβει η Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οι δρόμοι είναι δύσκολοι, τα χαζά φτιάχνονται πιο εύκολα

      Διαγραφή
  3. από το δρακουμελ....
    στο
    ΔΑνη αγαπη μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.