Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Θερινό Καλλιτεχνικό ΕργαστήριSummer Music Art Camp-“us”
SMAC O.D.Es

Ένα μουσικό - καλλιτεχνικό καλοκαίρι, θα είναι το αντικείμενο του  Ωδείου Δήμου Έδεσσας “Ω.Δ.Ές” καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουλίου, πέντε ημέρες εβδομαδιαίως με πρωτότυπη προσέγγιση μουσικής και τεχνών. Κάθε ηλικία άνω των 5, θα έχει την δυνατότητα  να ανακαλύψει τα μουσικά όργανα, να τραγουδήσει σε φωνητικά σύνολα και να μυηθεί στις παραστατικές τέχνες. Θεατρικό παιχνίδι και θεατρική αγωγή, χορευτικά γκρουπ και μουσικό θέατρο ολοκληρώνουν το θερινό εργαστήρι. Με τρεις ως πέντε ώρες απασχόλησης και χωρίς θεωρητικές υποχρεώσεις εκτός εργαστηρίου, καλεσμένοι σε αυτό το νέο εγχείρημα είναι ΟΛΟΙ, καλλιτέχνες αλλά και υποψήφιοι. 

Ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας με την υπογραφή του Ωδείου Δήμου Έδεσσας που απευθύνεται σε όσους αναζητούν την καλλιτεχνική τους κλίση και αποζητούν την “αγωγή της ψυχής”. Μακριά από οθόνες, με δια ζώσης παρουσία σε εξωτερικούς χώρους και το κλείσιμο της αυλαίας στο τέλος του Ιουλίου θα σηματοδοτηθεί με παράσταση-συναυλία στο ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας με την συμμετοχή όλων. 

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας                       
Ωδείο Δήμου Έδεσσας                                                                            
Καλλιτεχνική διεύθυνση Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνικά στην γραμματεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε στο 2381023101 και διαδικτυακά
Ωδείο Δήμου Έδεσσας "Ω.Δ.Ές"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.