Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Έδεσσα



Ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στον δήμο μας είναι η ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Έδεσσας, που ανακοινώθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου χαιρετίζοντας την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην πόλη μας δήλωσε τα εξής:
«Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο είναι ένας θεσμός που έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχονται στα παιδιά μας και αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες εκπαιδευτικής και πολιτισμικής ανάπτυξης στην περιοχή.
Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Ζέτα Μακρή, με την οποία είχα άριστη συνεργασία για το θέμα και από την αρχή κατανόησε και στήριξε το αίτημά μας για ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Έδεσσα. Ευχαριστώ επίσης όσους Βουλευτές μας συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του στόχου, καθώς και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, που ήταν από την αρχή ένθερμος υποστηρικτής της ίδρυσης του σχολείου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των δομών και υποδομών εκπαίδευσης».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Έχει προβλέψει ο Δήμος σε ποιο κτίριο θα στεγαστεί το νέο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
      ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ Η ΣΧΟΛΗ

      Διαγραφή
  2. και ποιος θα φοιτήσει εκεί;;; μην στενοχωριέστε θα συστεγαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους να πάει και ο ίδιος του σχολείο από την αρχή, αν και η πόλη όλα τα άλλα τα είχε. Έκλεισε το Πανεπιστήμιο και μας λανσάρει το καλλιτεχνικό Γυμνάσιο σαν επιτυχία , μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9ο δημοτικό ετοιμάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.