29.7.21

Ο Μπάιντεν ζητά να δίνονται 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό που εμβολιάζεται


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζητά από τις πολιτειακές και τοπικές αρχές να καταβάλουν 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό πολίτη που θα εμβολιαστεί στο εξής, σε μια προσπάθεια να δοθεί ώθηση στο πρόγραμμα ανοσοποίησης κατά της Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πρωτοβουλίες τέτοιου είδους είναι μια επιτρεπτή χρήση των πόρων από το πακέτο ύψους 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λαμβάνουν ως βοήθεια οι αρχές των Πολιτειών, των Εδαφών, των Φυλών και οι τοπικές αρχές, με βάση το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης (American Rescue Plan Act).

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι θα παράσχει τεχνική βοήθεια για τη χρήση αυτών των πόρων, ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.

11 σχόλια:

  1. Και οπως βλεπεις αδελφε αυτο θα πει παγκοσμιοποιηση.Λες να συνεννοειται με τον δικο μας και κανει τα ιδια ολος ο πλανητης;;Οχι απλα εχουν ολοι την ιδια εντολη απο το ιδιο κεντρο.Και αυτο το λεω για τα δικα μας τα ψεκασμενα που λενε οτι νομιζουμε οτι χτυπουν την Ορθοδοξια,και τα αλλαλα χειλη των επισης ψεκασμενων ασεβων,λενε οτι βλεπουμε ονειρα.Ακριβως αδελφε,το πιασες,βλεπουμε το ιδιο ονειρο.Δηλαδη χτυπωντας την Ελευθερια του ατομου ειναι λογικο να επικρατει παντου ο ιδιος φοβος,και το ιδιο αντικτυπο ταυτοχρονα στα πιστευω του καθενος διαφορετικου κρατους.Αυτη ειναι η παγκοσμιοποιηση που ερχεται,χτυπα με τον ιδιο τροπο ταυτοχρονα παντου.Ο εχων ωτα ακουετω ο εχων βαρυκοια εμβολιαζετω.Δικαιωμα του καθενα σε μια ελευθερη χωρα σαν την δικη μας,που μετρα η διαφορετικη αποψη και μαλιστα δινουν αγωνα για να επικρατει η διαφορετικη αποψη.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 100 ΝΤΟΛΑΡς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι θολός, πολύ θολός ο μικρόκοσμος σου αγαπητέ. Και είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσει. Άλλο πράγμα είναι η ελευθερία. ΔΕΝ είναι αυτό που πιστεύεις. Όσο δεν μπορεί να κτιστει το τείχος ανοσίας εξαιτίας των ανεμβολιαστων, δεν θα αποκτήσουμε την ελευθερία μας

      Διαγραφή
    2. υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πιστεύεις και στα θαύματα φίλε! Ειλικρινα το πιστεύω ...

      Διαγραφή
  2. Τόσο αγάπη ποια για τους ανθρώπους αυτοίς της γης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρίως για την γη της Αφρικής.
      Μεγαλη καούρα να σώσουν τους ανθρώπους.
      Άι στο διαολο ρε.

      Διαγραφή
  3. καλύτερα πρόστιμο σε όποιον δεν εμβολιάζεται...δεν θα τους παρακαλούμε αιωνίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. ωραίο χουντοσκυλο είσαι 12:34 να σε χαίρονται

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ¨¨ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ¨¨;
    ΑΚΟΥ 100 $ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΕΔΩ Ο ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΑΝΕΤΟΣ, Ο ΑΠΛΑΣ, ΑΜΕΣΟΣ ΕΔΩΣΕ 150€, ΕΤΣΙ ΜΡ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα αδελφε,ευχαριστω για την επισημανση σου,θα ξεδιαλυνω τη θολουρα μου συμφωνα με την προτροπη και επιβολη που δειχνει να αιωρειται,θα σεβαστω εναν ανθρωπο που ξερει να μιλα με ορθο λογο διαλογο και να ασχολειτε με μικροκοσμους.Πιστευω στο Θεο που φτιαξε τον ανθρωπο και οχι στο ανθρωπο που φτιαξε τον Θεο στα δικα σου μετρα.Να τα λεμε εχει ενδιαφερον ο μεγαλος κοσμος σου αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με 10χιλ θα το σκεφτουμε κ.πλανηταρχα αλλα με 100ευρω ουτε το εκαβ δε θα ρθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.