Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Καταγγελία για "δολοφονική επίθεση" σε βάρος 61χρονου (φωτο)



"Δολοφονική επίθεση" σύμφωνα με καταγγελία δέχθηκε ένας 61χρονος στην περιοχή καταρρακτών στην Έδεσσα, στις 1 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η εγκληματική επίθεση έγινε από άγνωστο άνδρα σε βάρος του κατοίκου της περιοχής, κ. Δημήτριου Στόικου και ενώ ο τελευταίος εισερχόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ο δικηγόρος του 61χρονου Χρήστος Στόικος κάνει λόγο για πληρωμένο δολοφόνο και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ομιλούμε για μία εγκληματική επίθεση που σκοπό είχε την εκτέλεση συμβολαίου θανάτου εις βάρος του εντολέα μου. Ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στον εντολέα μου, καθώς ο τελευταίος εισερχόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας του με σκοπό να τον θανατώσει. Του κατάφερε ισχυρότατα και πολλαπλά πλήγματα σε όλο του σώμα και δη στο κεφάλι με σιδηρογροθιά. Από θαύμα ζει σήμερα καθώς, ενώ δεχόταν τα ισχυρότατα πλήγματα, κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια. Για καλή του τύχη άμεσα οι περίοικοι και οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων καταστημάτων στην περιοχή των καταρρακτών άμεσα προσέτρεξαν σε βοήθεια, με απόρροια ο δράστης να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης μη ολοκληρώνοντας την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου που του είχε ανατεθεί. Εν συνεχεία επιβιβάστηκε σε όχημα, το οποίο πληροφορηθήκαμε ότι είναι μισθωμένο από εταιρεία leasing των Αθηνών. Ο συγκεκριμένος δράστης-μπράβος της νύκτας είχε την ξεκάθαρη εντολή να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου που του ανατέθηκε εις βάρος του εντολέα μου. Ομιλούμε για οργανωμένο έγκλημα και μαφιόζικη επίθεση μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη περιοχή στην κατά τα άλλα φιλήσυχη πόλη της Έδεσσας. Ήδη έχουμε καταθέσει στις αρχές τα απαραίτητα στοιχεία και αναμένουμε να εξιχνιαστεί η δολοφονική επίθεση και να ανακαλυφθεί τόσο ο φυσικός αυτουργός όσο και ο ηθικός ή ηθικοί αυτουργοί που έδωσαν την εντολή στον μπράβο να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου. Το οργανωμένο έγκλημα δρα πλέον και στην περιφέρεια».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Τι άλλο θα γίνει σε αυτή τη πόλη πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σικάγο γίναμε 👍👍👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέξας η Έδεσσα κρίμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στις αρχές που κατάφεραν με την ανοχή τους να καταστήσουν την Έδεσσα Παλέρμο. Πάντα επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδεσσα μια πόλη που η εγκληματικότητα είναι 50 % κάτω από σκυδρα 300% κάτω απο γιανιτσα και οι επάνω φιλοι λένε γίναμε Σικαγο!!!!
    Η είναι μεσα στις 10 πιο ήσυχες πόλεις της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε να αρχίσουν και τα πιστολιδια για να τους φτάσουμε όποιον δεν γουστάρουμε να του ρίχνουμε και μία ποιός ξέρει μπορεί να γίνουμε και πρώτη στην εγκληματικότητα!!!!

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή 2:04 εσύ τι προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αρχές τώρα ασχολούνται με την μουσική και τους ορθιους πελάτες των μαγαζιών...μην την αποπροσανατολίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ 1 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νταξ, τώρα και συμβόλαιο θανάτου δεν το λες, γερό μπερντάκι με μήνυμα το λες, όσο για την Έδεσσα μόνο η εγκληματικότητα του λευκού κολλάρου υπάρχει σε μέγιστο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κόσμοςτο ΄χει τούμπανο και μεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά που ήρθε η ΝΔ και καταπολέμησε την εγκληματικοτητα.
    Απ το κακό στο χειρότερο πάμε. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΧΈΣΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ;ΠΟΣΟ ΣΎΡΙΖΑ ΕΊΣΑΙ; ΠΟΣΌ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΊΣΑΙ;

      Διαγραφή
  12. Έχει ανέβει υπερβολικά η εγκληματικοτητα, καθημερινά ακούμε για αυτοκτονίες, εγκλήματα, βιασμούς, κλεψιες στο φουλ, επιθέσεις πάντως τύπου.
    Μπράβο μπράβο μας παρέχουν τρομερή ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λίγα για την πόλη των βολεμένων του δημοσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το θέμα ειναι να διελευκανθεί το έγκλημα αυτό με τη βοήθεια της ασφάλειας.Συνήθως απ την Αθήνα ξεκινάνε όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.