Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκαέξι κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.972 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (21/7). Δεκαέξι από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πηγαίνετε να εμβολιαστείτε βρε τούβλα απελεκητσλ. Δεν βλέπετε ότι τα όργανα ξανάρχισαν; Τα κονσέρβαδικά, οι πλατείες, τα καφέ, τα θερινά σινεμά τρομάρα σου ρε Δήμαρχε, το παράτημα της μάσκας κ.α. *Στάμκο που είναι αυτά που θα έκανες για την μη διασπορά της λοίμωξης;* Ειδαι ο VIP κορονοδημαρχος της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε μαζέψου φευγάτε... δεν ντρέπεσαι ρε;;; Ποιος εισαι Εσυ που τους λες να εμβολιαστούν κ μιλας και απαξιωτικά;;; Ποιος σου εδωσε αυτο το δικαιομα;;; Για σύνελθε γιατι εισαι για ψυχολόγο. Ο καθενας οτι θελει θα κανει Εσυ δεν θα διατάζεις κανεναν άρρωστε διέταζε τα παιδια σου τον κοσμο θα τον σέβεσαι άρρωστε ολλοι εδω μεσα θα σέβεστε ειτε εμβολιασμένοι ειτε ανεμβολιαστοι μονο που οι εμβολιασμένοι πηρατε φορα λες κ εσεις δεν νοσείτε δεν μεταδίδετε στα μαγαζια ουτε μετρα προστασίας παίρνετε ουτε τιποτα επειδη κανατε το εμβολιο επειδη σας ειπαν οτι δεν εχετε θεμα κ ομως τα κρουσματα δείχνουν οτι εχετε θεμα γιαυτο θα προσεχεις πως μιλας. Και οσο για τα εμβολια θα τα δουμε τον χειμονα. Δεν θα προσβαλεις ρε αν εισαι σωστός ανθρωπος και ελληνας ρε θα εχεις την αποψη σου για εσενα κ αν γες κανε ενα σχολιο και πες με τροπο με σεβασμό γιατι τους προωθείς να εμβολιασμούς γιατι να ξερεις οτι απο το σχολιο σου φαινεται οτι δεν εχεις τροπο. Δεν ειναι ζωα οι αλλοι. Η δράση του καθενός κ το γλωσσικό φαινόμενο ορίζει τι ειναι και οι αναγνώστες καταλάβανε τι εισαι Εσυ και έδειξες κ οτι μεσα σου εχεις φασισμο σεπολλα...

      Διαγραφή
  2. Μια ομάδα,όχι πάνω από 500,χωρίς μάσκες οι περισσότεροι διαδήλωναν πριν από λίγο ενάντια στον εμβολιασμό!!!αν δεν θέλουν το εμβόλιο ας μην το κάνουν!!!!ας προσεχουν όμως και ας τηρούν τα μέτρα προστασίας ώστε να μην οδηγηθούμε στη διασπορά και κολλήσει κόσμος!!!!και ας σταματήσουν να ενοχλούν όσους έκαναν το εμβόλιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω μετα οι εμβολιασμένοι που εχουβ το πράσινο φως στα μαγαζια κ παντου τα τηρούνε η σε γάμους η παντου. Ασε ρε φιλε μη κοιτας το ποίημα που λενε Κοιτα γυρο σου οτι ο κοσμος ολος δεν τηρεί τα μετρα κανενας.

      Διαγραφή
  3. Φιλαρακι ποιος ενοχλει ποιον μου φαινεται εσυ σε αλλο πλανητη ζης η απο τις παρενεργειες του τσιμπηματος που εκανες (αν ηταν και ληγμενο) εχης θεμα μεγαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ " εχης " θέμα από παρενέργειες ψεκ από ότι βλέπω που" ζης "

      Διαγραφή
  4. Για να ελέγξεις έναν λαό πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του. Ο πρώτος φόβος που νιώθει ο άνθρωπος είναι να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του , τότε έρχεται το κράτος να τον "σώσει" ώστε να τον υποτάξει στην εξουσία του».

    George Orwell 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.