Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου: Συμμετέχω κι εγώ στην πρωτοβουλία σχηματισμού νέας δημοτικής κίνησης του Στάθη Φουντουκίδη



Όταν το συζητήσαμε πρώτη φορά και μου είπε ξεκινάω προσπάθεια δημιουργίας δημοτικής κίνησης ,του απάντησα κι εγώ μαζί σου. Πέραν, της πολιτικής όψης είναι πολύ σημαντική κι η φιλία διότι με αυτόν τον τρόπο γνωρίζεις τον άλλον ,τις δυνατότητες του,τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. 
Για εμένα δεν υπάρχει "εκλογικό νωρίς" όταν γνωρίζω ότι απέναντι μου υπάρχει ένας άνθρωπος ακέραιος, έντιμος, με πείσμα και θέληση να προσφέρει στον τόπο του, με τις ίδιες ανησυχίες κι αγωνίες που έχει ο κάθε συμπολίτης μας στον Δήμο Πέλλας. 

Συμμετέχω κι εγώ στην πρωτοβουλία σχηματισμού νέας δημοτικής κίνησης του Στάθη Φουντουκίδη με την ελπίδα και την πεποίθηση όλοι οι πολίτες να αγκαλιάσουμε αυτήν την πρωτοβουλία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Όχι σε παρακαλούμε μην το κανεις γιατί η συμμετοχή σου με τον Στάθη θα τον μειώσει τουλάχιστον 10%. Εδώ ο άνθρωπος είναι σίγουρος Δήμαρχος εσύ πας να τον στείλεις στην αντιπολίτευση; Μια χαρά ήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου διέπρεψες τι δουλειά έχεις με την αυτοδιοίκηση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι προς καλό του η προς κακό; του μάλλον το δευτερο,για διαφήμιση το λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ένας με το έτσι θέλω να πάρει αξίωμα και η άλλη να βρίσκεται σε 1 ΔΣ όποιο και αν είναι αυτό. ρε παιδιά αφιππευσετε λίγο δεν είναι κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανικό εχει προκαλέσει η δημόσια δήλωση της Αγάθης Μακριδου που...στρατεύεται στο πλευρό του αυριανού δημάρχου Στάθη Φουντουκιδη!Υπομονή παιδιά αυτό το "πικρό" ποτήρι θα το πιειτε κοιτάξτε σοβαρά την....υγεία σας όσο είναι ακόμη νωρις γιατί ακόμη δεν είδατε τίποτε μπροστά σε αυτά που θα δείτε στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαμένος από χέρι ο Φουντουκιδης, εάν θα έχει στελέχη σαν τη Μακριδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά μην πορώνεστε. Στην τελική γνωρίζετε το έργο ή έστω τις γνώσεις, την παιδεία ή την ικανότητα της συγκεκριμένης πολιτικού; Και ναι ο καθένας αγωνίζεται στο επάγγελμα που έχει επιλέξει, έτσι κι αυτοί αγωνίζονται να ανέβουν στην πολιτική σκηνή είτε με αξιώματα είτε με ΔΣ όπως ο κάθε ένας από εμάς αγωνίζεται να ανεβάσει το μαγαζί του και τη δουλειά του (επάξια ή όχι δε είμαι ικανός να το κρίνω εγώ). Και στην τελική αν ενοχλείται κάποιος απλά δεν τους ψηφίζει ρε παιδιά. Δεν είναι ούτε ωραίο ούτε προς τιμήν του να μπαίνει ανώνυμα στο Internet και να "κράζει" ότι δεν του αρέσει, ότι δεν μπορεί να κατανοήσει και ότι δεν τον συμφέρει προσωπικά (κάποια σχόλια πιθανόν να είναι και στημένα όπως κάποιοι το ίδιο θα βιαστούν να πουν και για το δικό μου). Για εμένα εφόσον δημιουργείται τόσο ντόρος με μία απλή ανάρτηση και "ενοχλούνται" τόσο πολύ κάποιοι "άγνωστοι", κάτι καλό κάνει αυτή η Αγάθη και μπράβο της. Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν τάσσομαι υπέρ ή κατά κάποιου, απλή παρατήρηση κάνω στους προλαλήσαντες αγνώστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και κάτι παραπάνω γνωρίζουμε και την γνωρίζουμε....Πρώτον δεν είναι η συγκεκριμένη πολιτικός παρά όπως είπες....εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς. Φτάνει λοιπόν. Αν θέλεις όνομα στην διάθεσή σου. Ούτε ο Δήμος Πέλλας και ο κάθε Δήμος, ούτε τα βουλευτικά έδρανα είναι βήμα αξιοποίησης προσωπικών ή συγγενικών φιλοδοξιών. Τόσα χρόνια πήξαμε . Ας υπάρξει επιτέλους κάτι το διαφορετικό που να θέλει να προσφέρει και όχι να λύσει τα υπαρξιακά του ή οικονομικά του θέματα.Και να μην παρεξηγηθώ. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα την υποψηφιότητα του ΚΚΕ, αν και προέρχομαι από τον κεντροαριστερό χώρο.

      Διαγραφή
  7. Πείτε της να είναι σεμνή και να μην μπαίνει μπροστά από τους επισήμους φορείς,ούτε δίπλα ,πίσω πίσω.Με ποιά ιδιότητα; Για φαντάσου να βγεί και αντιδήμαρχος.Θα προπορεύεται και του πατρός Ιωηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντος την εικονα της Αγιας Παρασκευης στους προσφατους εορτασμους στη Ν.Πελλα αλλη.....προβεβλημενη δημοτικη συμβουλος τη σκουπιζε με.....αντισηπτικο?Ειπαμε η πιστις σωζει...αλλα οχι και ετσι αφου καπελλωσε και τους επιτροπους!Και βεβαιο εισεπραξε το ειρωνικο χαμογελο των παρευρισκομενων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.