Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικός στον κορονοϊό ο Α. Γεωργιάδης



Σε καραντίνα βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Όσοι έχω συναντήσει ευτυχώς είναι εμβολιασμένοι.
    Ωραία ας μην μπουν σε καραντίνα και απλά ας μεταδίδουν τον ιό επειδή απλά είναι εμβολιασμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σάββατο ήταν η δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο και διαγνώστηκε θετικός την Δευτέρα το βράδυ ! Τι δεν καταλαβαίνουμε? Και όσον αφορά την καραντίνα ένα έχω να πω η διασπορά επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους!

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ, ΕΚΑΝΕΣ PCR ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η΄ ΣΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ;
    Η Αρχή «Κέντρο Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρει από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύστασή τους στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα «Real-Time RT-PCR».
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΑΝ ΩΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ:
    Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος.
    ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙ ΤHΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2023, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που θα συνεχισετε να εργαζεστε απο το σπιτι κυριε υπουργε και δεν θα σταματησει η αναπτυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα από πλήθος συνεντεύξεων που έδωσε ο λαλιστατος υπουργός φάνηκε να έχει ιδιαίτερη σχέση με τον covid.μαλλον είναι φιλαράκια & με αυτή την ιδιότητα τον ξαναεπισκεφθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μητσοτάκη άχρηστε. Πήρες στην επιτροπή Τσιοδρα, Βατοπουλο, Γωγο, Συψα, Λινου κλπ. Δεν ήξερες ρε άχρηστε ότι εδώ στο karatzova.gr υπάρχουν καταξιωμένοι επιδημιολογοι λομωξιολογοι, πνευμονολογοι για να τους πάρεις στην επιτροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον είσαι από τους Άριστους του Μητσοτάκη.

      Διαγραφή
    2. Όχι κύριε δεν είμαι απ αυτούς. Ένας απλός και αγανακτισμενος σχολιαστής είμαι που δεν αντέχω να διαβάζω σαχλαμάρες

      Διαγραφή
    3. Εσυ γιδι 1:09 πανε να κανεις την 3η δοση και ασε τις εξυπναδες.

      Διαγραφή
  6. Ευχομαι να ναι καλα ο ανθρωπος,αλλα τελικα η μπυρα ΜΥΘΟΣ παει καλα στο πολυ καυτο καλοκαιρι μας.Εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα πειτε μου δεν προστατευονται οι εμβολιασμενοι;Τοτε γιατι τοσο στανιο ρε αδελφε;Να μαστε καλα ολοι αδελφια.Εγω ξερω οτι οι ψεκασμενοι ειναι αυτοι που ψηφισαν τον κυριο Αυτον,μαλλον ομως τοτε δεν ητο ψεκασμενοι.Εγω βλεπω οτι τελικα οι ψεκασμενοι προσευχονται να φυγει ο ιοςγια να απαλαγουμε μια και καλη,και τα ΜΜΕεμβολιαστικα κεντρα εξημερωσης και ενημερωσης καιτατσιρακια τους που ισως απο ενοχη να πεις η απο μετανοια η απο πραματικη ανοσια εγκεφαλου,ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΟ.ΑΠΟ ΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΣΤΙς ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΤΕΣ!Ειμαστε 6 εκ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλ. να καταλάβω. Και οι εμβολιασμένοι κολλάνε; Τότε τι κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα γυδια όλοι σας γλυφτεσ του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
    Όλα δείχνουν ότι είναι θέατρο για πείσουν τον λαό να κάνει το εμβόλιο. Είδες ο Άδωνης, έκανε το εμβόλιο, κόλλησε,αλλά το ξεπέρασε εύκολα. Έτσι και εσύ θα το ξεπεράσεις εύκολα. Κάμε το εμβόλιο λαέ...
    Αναρωτιέμαι όμως αν τελικά έκανε εμβόλιο ή έβαλε νερακι ... Και μας δουλεύει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχθες αναφερθηκε αυτο που λες,οτι τελικα μπορει και να μπλοφαρουν,για να μας διχασουν παλι αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.