Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόστιμα στην Κεντρική Μακεδονία από τους ελέγχους για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού



Στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, στην 
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιβλήθηκαν τα παρακάτω πρόστιμα:

•    Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000€ και επτά (7) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νάουσα για εξυπηρέτηση τριών καθήμενων πελατών στο εσωτερικό του καταστήματος.
•    Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 3.300€ σε έντεκα (11) υπάλληλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, φαρμακείων, κ.α. για μη χρήση μάσκας προστασίας. Ειδικότερα, τέσσερα πρόστιμα επεβλήθησαν στην Ημαθία, τέσσερα στην Πιερία και τρία στις Σέρρες
•    Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 300€ σε ένα κατάστημα στα Γιαννιτσά για μη ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπονται εντός του καταστήματος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.