Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το «Ξενοδοχείο Grand Budapest» στο θερινό σινεμά των Γιαννιτσών



Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στο θερινό σινεμά της πόλης στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά.
Κάθε Τετάρτη στις 21.15 με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου, σειρά έχει η ταινία «Ξενοδοχείο Grand Budapest», ένα επίκαιρο αντιρατσιστικό αριστούργημα που συνδυάζει δράμα, χιούμορ, λογοτεχνία, εκλεπτυσμένο γούστο και ζαχαροπλαστική.
Υπόθεση: Στο πολυτελές κατάλυμα, ο αινιγματικός ιδιοκτήτης του κ. Μουσταφά αφηγείται σε έναν συγγραφέα την ιστορία του και το πώς ξεκίνησε να δουλεύει εκεί ως bell boy κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Νεαρότατος Ινδός μετανάστης στη Δημοκρατία της Ζουμπρόφσκα, μεθοδικός κι αθόρυβος, ο Ζίρο Μουσταφά δεν άργησε να γίνει ο έμπιστος βοηθός του Γκουστάβ του απαιτητικού, μπον βιβέρ, αλαζόνα, extra cool και απίστευτα εύγλωττου υπεύθυνου υποδοχής του ξενοδοχείου. Κι ενώ οι πολιτικοκοινωνικές αλλαγές γύρω τους είναι καταιγιστικές, ο Ζίρο και ο κ. Γκουστάβ θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια επικίνδυνη σκευωρία με απρόβλεπτες συνέπειες…


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.