Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χατζηδάκης: Από 16 Αυγούστου σε επ’ αόριστον αναστολή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί



Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας θα τεθούν από τις 16 Αυγούστου οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που δεν εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού, όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων.

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «πέρασε η νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στα νοσοκομεία και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αναπήρων. Το μέτρο προχωρά από 16 Αυγούστου και μετά θα τίθενται σε αναστολή όσοι δεν εμβολιάζονται και με απόφαση του υπουργού Υγείας μπορεί να επεκτείνεται το μέτρο, όπως σημείωσε.

«Εγώ πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν. Από τη μια πλευρά υπάρχουν οι απολύσεις ως θεωρητική προσέγγιση, από την άλλη η επιλογή να κάνουμε την προσευχή μας “Θεέ μου βοήθησε να φώτισε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν”. Δεν είμαστε ούτε με τη μια προσέγγιση ούτε με την άλλη. Αν θέλαμε να μιλήσουμε για απολύσεις θα το κάναμε, αν θέλαμε να επιλέξουμε την προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ (…) “καλό να εμβολιαζόμαστε αλλά όχι υποχρεωτικότητα” τα πράγματα θα οδηγούνταν προς τα πίσω. Ακολουθούμε ευρωπαϊκό δρόμο» υπογράμμισε ο υπουργός.
Διαλέγουμε, συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης, κάποιους τομείς προτεραιότητας που είναι οι πιο ευαίσθητοι θα δούμε πως θα προχωρήσει και στη συνέχεια θα σταθμίσουμε τα πράγματα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Λοιπόν απαράδεκτε ποιοι να πάθουν καλά αυτοί που όταν πας στο νοσοκομείο τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν,αυτοί που κινδυνεύουν απ' όλους τους βρωμιάρηδες που καλούνται να περιθάλψουν.Αυτοι που ξενυχτάνε για να πηγαίνεις εσύ ότι ώρα φορολογήσεις στο νοσοκομείο.Καλα να πάθεις εσύ που το έκανες και το μετάνιωσες κ τώρα σου φταίνε όλοι.Εσυ που είσαι ο μεγαλύτερος φορέας μετάδοσης και μου το παίζεις υγείης.Απαραδεκτε.Αλλα έτσι ο ένας απέναντι στον άλλον ποτέ δεν θα πάμε μπροστά.Απαραδεκτε.Την άλλη φορά που θα πας στο νοσοκομείο φυλαξου απ' αυτούς που είπες καλά να πάθουν.Και τονίζω δε είμαι υγειονομικός αλλά σέβομαι την δουλειά αυτών των ανθρώπων.Απαραδεκτε.

      Διαγραφή
    2. Μην εκνευρίζεσαι.
      Δυστυχώς ένα κομμάτι αυτού του κλάδου με τις ενέργειες του και τις θέσεις του έδωσαν το δικαίωμα στους πολιτικάντηδες να κάνουν αυτά που κάνουν εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.
      Πιστεύω να έχεις δει ποιοι είναι αυτοί που στην ουσία τρομοκρατούν πολίτες που έχουν μάθει να ακούν με προσήλωση τον ¨¨γιατρό¨¨ τους. Ξέρεις ποιο θα είναι το χειρότερο;
      Να κλονιστεί αυτή η εμπιστοσύνη προς τον ιατρικό κλάδο και τότε θα έχουμε την πλήρη κατάρρευση των πάντων.
      Όσο αφορά τα αρχικά χειροκροτήματα προς τους υγειονομικούς που τόσο υποκριτικά αποδείχτηκαν στη συνέχεια από μεριάς των κρατούντων δε θα πρέπει να ξεχνάς αυτό που λέει ο λαός μας.
      Όταν δεν σε έχουν ανάγκη σε πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
      Και φοβάμαι ότι η ουσιαστική διάλυση του ΕΣΥ και η πλήρης ιδιωτικοποίηση της υγείας με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για ασθενείς όσο και για υγειονομικούς είναι μπροστά μας

      Διαγραφή
  2. “Θεέ μου βοήθησε να φώτισε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν”
    Μου άρεσε το: να φώτισε

    Αλήθεια ποιος θα απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα;
    Τι προβλέπουν τα συμβόλαια αγοράς και γιατί;
    https://www.youtube.com/watch?v=DMPj4lNbKGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε βρε ανίκανοι που νομίζετε ότι οι υγειονομικοί διασπείρουν τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεέ μου βοήθησέ μας να απαλλαγούμε από αυτούς που δήθεν κυβερνούν αυτό τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλοι στην σειρά σιγά σιγά για τους επαναστάτες του καναπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεέ μου σώσε μας από τη βλακεία κάποιων σχολιαστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα δυο πρωτα σχολια ειναι προβοκατσια!Ελληνα σηκωσε τα ματια σου και το αναστημα σου απεναντι στον εκφοβισμο και στην δυσωδια των ρατσιστικων χτυπηματων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος δεν ακουσε καλα τα νομικα σημερα,ψαξτε την συνεντευξη του στην καταληλη συχνοτητα που δοθηκε σημερα,και ακουστε τα δικαιωματα σας ξανα.Αυριο επεται συνεχεια με αλλον νομικο.Η ενημερωση ειναι..Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε βοηθα τους εχοντας μυαλο ακομη που δεν εχουν ενδωσει στο να υποπεσουν στην φρικτη αποφαση των ανθρωποφαγων ωστε να υποκυψουν κι αυτοι και να κανουν την ιστορια σηκωνοντας το μανικι!!!τι ωραια προσευχη ακουγετε!!!ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Θεός έδωσε μυαλο σε όλους, άλλοι το χρησιμοποιούν κααι άλλοι όχι.. Μάθετε να σέβεστε την άποψη του άλλου.Και στην τελική αφου είστε εμβολιασμενοι τι φοβάστε, εμείς οι ανεμβολιαστοι ψεκασμενοι προσέχουμε και όπου πάμε έχουμε rapid test, εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.