Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκσυγχρονισμός ύδρευσης Δήμου Παιονίας προϋπολογισμού 3,7 εκατ ευρώΕντάχθηκε το πρώτο έργο του Δήμου Παιονίας  στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Εκσυγχρονισμός ύδρευσης Δήμου Παιονίας» προϋπολογισμού 3.778.769,12€. Το φυσικό αντικείμενο του έργου της πράξης αποτελείται από 3 υποέργα, τα οποία αφορούν τα εξής: 

1) Τον Eκσυγχρονισμό υδρευτικών δικτύων Δήμου Παιονίας με α) την αντικατάσταση παλαιωμένων αγωγών εσωτερικών δικτύων ύδρευσης  συνολικού μήκους 29.371,98 μ., στην Αξιούπολη, Ειδομένη, Φανό, Σκρά, Καμποχώρι, Νέο Συρράκο, Μεταμόρφωση και Πεντάλοφο.
β)Την αντικατάσταση πεπαλαιωμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού 23 αντλιοστασίων των υδρευτικών δικτύων  της ΔΕΥΑ Παιονίας αλλά και τον  τηλεέλεγχο – τηλεχειρισμό αντλιοστασίων και δεξαμενών της ΔΕΥΑΠ στο πλαίσιο μιας ολιστικής αντιμετώπισης του φαινομένου της απώλειας ύδατος και της επίτευξης παροχής επαρκούς και καλής ποιότητας πόσιμου νερού και την εξοικονόμηση ενέργειας, για το Πολύκαστρο, Ευρωπό, Άγιο Πέτρο, Λιβάδια, Άσπρο, Γοργόπη, Αξιοχώρι, Βαλτοτόπι, Δογάνη, Ειδομένη, Ευζώνους, Μεσιά, Μικρόδασος, Πευκόδασος, Πλατανιά, Πολύπετρο, Ποντοηράκλεια, Τούμπα και Χαμηλό.

2) Την αρχαιολογική επιστασία απαραίτητων εργασιών εκσκαφών 

3) Την Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων τηλε-ελέγχου / τηλεχειρισμού στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Πολυκάστρου με την εγκατάσταση 3.443 νέων ψηφιακών υδρομέτρων, καθώς και των απαιτούμενων σημείων ελέγχου λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης, ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός  απωλειών, διαρροών αλλά και δυσλειτουργιών υδρομέτρων όπου έχει αντικατασταθεί στο σύνολό του το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, με τους απαραίτητους κόμβους συλλογής των μετρήσεων.

Η μελέτη και η υποβολή της παρούσας πρότασης που εγκρίθηκε πραγματοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑ Παιονίας. Υπό εξέταση παραμένει η 2η πρόταση που έχει υποβάλει η ΔΕΥΑΠ και αφορά δίκτυα αποχέτευσης και βιολογικούς καθαρισμούς. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.