Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγόρευση της αλιείας όλων των ειδών καραβίδας στη Λίμνη ΒεγορίτιδαΜε την Αρ.Πρ. 461375(15830)/4-8-2021 (ΑΔΑ:6Τ5Ξ7ΛΛ-9ΘΔ) Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, απαγορεύεται απόλυτα η αλιεία, με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο όλων των ειδών καραβίδας στη λίμνη Βεγορίτιδα, κατά το χρονικό διάστημα από 4η Αυγούστου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.00 π.μ. έως την 4η Αυγούστου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08.00 π.μ.
Οι Αστυνομικές Αρχές και οι Δασικές Υπηρεσίες έχουν την αρμοδιότητα τήρησης - εφαρμογής της απόφασης απαγόρευσης στην περιοχή αρμοδιότητάς των. 
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Πληροφορίες στο αρμόδιο Γραφείο Αλιείας της Π.Ε. Πέλλας, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2381351256.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Αλήθεια υπάρχουν ακόμη άτομα που αλιεύουν και καταναλώνουν τα αλιεύματα από μία λίμνη που που περιβάλλεται από καλλιεργήσιμες εντατικότατα εκτάσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάνε μια Κυριακή σε καλή εποχή πάνω από 50 άτομα σε όλη την λίμνη

   Διαγραφή
  2. Ναι, όσοι θέλουν να μεταλλαχτούν σε X-MEN

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.