Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Πρόστιμα και "λουκέτα" σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού



Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου σε ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις :
  • 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ στη Δάφνη, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη στον εσωτερικό χώρο χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Στον πελάτη επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
  • 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ, επίσης στην Σκύδρα, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών,
  • 300 ευρώ πρόστιμο σε σούπερ μάρκετ στην Πιερία, για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,
  • 300 ευρώ πρόστιμο σε καφέ μπαρ στις Σέρρες, για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,
  • 24 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. (Ημαθία, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΟΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS ΚΑΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ.
    ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙς ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ στα Γιαννιτσά όλα κανονικά;Για πήγαινε στο στενό της Αγροτικής[Πειραιως ] όπου είναι ο ένας πάνω στον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά όλοι καθιστοι, κολλάει καθιστός? δεν κολλάει. Σουργελα το λιγότερο.

      Διαγραφή
  3. οπού ρουφιάνος τα βλέπεις και τα λέει όλα , μακριά από εμένα και όπου θέλει ας μπει αυτοί ειμασται σιχάματα γελαμε με το λουκι του αλου νου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού το ίδιο είναι.Κι εγώ ήμουν μάρτυρας σε σούπερ μάρκετ της Κρ.Βρυσης που ανάμεσα στους πελάτες υπήρχαν πολλοί που δεν φορούσαν μάσκα.Μαλιστα δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο όταν ένας πολίτης που είναι και δημοτικός σύμβουλος έκανε παρατήρηση στην ταμία ζητώντας εξηγήσεις και αυτή του απάντησε ότι δεν την αφορά αφού η ίδια φορούσε.Να σας πω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουθενα δεν έχει πινακίδα για υποχρεωτική χρήση μάσκας και σύνολο πελατών όπως είναι υποχρεωμένο.Κακως αν δεν καταγγέλθηκε το συμβάν στην αστυνομία γιατί κινδυνεύουμε όλοι και μάλιστα εγώ που δεν είμαι εμβιασμενη για λόγους υγείας.Τουλαχιστον την μάσκα πρέπει να την φοράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.