Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοδικείο Κιλκίς: Συνταγματικός ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό



Το Μονομελές Πρωτοδικείο του Κιλκίς με προσωρινή του απόφαση-σταθμό έκρινε συνταγματικό το νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της υποχρεωτικότητας του νόμου, που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας.

Στην προσφυγή της με την οποία ζητούσε την προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του νόμου, η εργαζόμενη επικαλέστηκε την αντισυνταγματικότητα του νόμου.

Στην πρώτη προσωρινή απόφαση που εκδόθηκε πανελλαδικά, σύμφωνα με το τοπικό site eidisis.gr, το Δικαστήριο του Κιλκίς απέρριψε τις αιτιάσεις της εργαζόμενης για τις διατάξεις του νόμου, επισημαίνοντας: «… οι οποίες τέλος από καμία αντισυνταγματικότητα δεν πάσχουν, όπως αβασίμως επικαλείται η αιτούσα, καθότι με αυτές προστατεύεται το υπέρτατης αξίας έννομο αγαθό της υγείας και της ζωής του συνόλου των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων. Με τα δεδομένα αυτά πρέπει να απορριφθεί το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής ως μη νόμιμο και επαλλήλως ως αβάσιμο κατ’ ουσίαν».

Να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας εργάζονται ακόμη 16 υπάλληλοι, όλοι εμβολιασμένοι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Εσυ τρεξε στον καναπε εχει ειδησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τρέξε στα λιβάδια να βοσκήσεις.

      Διαγραφή
    2. Σε ξερω σε καταλαβα καλα εσενα 5:54.Τα δυο πρωτα σχολια τα γραφεις για πελατειακους λογους.ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΙΦΙΑ ΣΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ.Αλλα οταν οι ζωντανοι μαχονται,οι νεκροι μειδιαζουν!Οταν η πατριδα διχαζεται,στο ψιλο κοσκινο μπαινει η ψειρα!

      Διαγραφή
    3. Ε φιλαράκι νομίζεις ότι με ξέρεις(γιαυτό προσομιάζεις προς κρετίνο) το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.
      Η μπούρδα πάει σύννεφο και η δικιά σου πάει για το χρυσό.

      Διαγραφή
    4. Καταφερα να σε κανω να ασχοληθεις με εναν κρετινο,με τετοιο χαρακτηρισμο χα! Χα;!Τα υπαρξιακα σου αρχισαν να φαινονται εντονα σε βαθμο επικινδυνο για την υγεια σου.Συνεχιζουμε λοιπον τον δημοκρατικο διαλογο.

      Διαγραφή
    5. Ε φιλαράκι το ακαταλόγιστο που είχατε τέλειωσε.Πλέον δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω από την καθυστέρησή σας.Η δημοκρατία του συνόλου προφανώς και δεν έχει καμιά σχέση με την δημοκρατία που έχεις στο κρανίο σου.

      Διαγραφή
    6. Μια σπιθα απο ενα σαπιο κρανιο,μπορει να καψει ενα δασος σαπια κρανια,και να αναγεννηθει ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ.Λοιπον βλεπω διαβαζεις τα παντα και επικροτεις το ορθον.Τελικα εισαι αληθεις απλα εβρεθεις σε αλλο συμπαν.Νομιζω οτι εχεις αναγκη πνευματικης ξεκουρασης.Χαλαρωσε στο βαθυ καναπε πιες το ρακι σου και δωσε μια φορα και στον διπλανο σου που σε νευριαζει λιγο φωνη.ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ!

      Διαγραφή
    7. Ε φιλαράκι άστο,όσο νυχτώνει η μπούρδα μεγαλώνει.Και επειδή συνομιλώ με κρετίνο,τα όρια σου είναι άπειρα.

      Διαγραφή
    8. Ειμαι ενας Κρετινος με καρδια αλλα διχως μυαλο,αλλα εσυ μετα το πειραματικα σταδια που περνα το σωμα σου,ενας κρεατινος με μυαλο αλλα διχως καρδια.Και οι δυο μας ειμαστε δυστυχισμενοι,και οι δυο μας υποφερουμε.Χαιρομαι που γινες ακολουθος,και χαιρομαι που μπορεις ανετα να με βριζεις.Αυτο λεγεται φιλια πλεον.

      Διαγραφή
    9. Ξερεις οτι χωρις να θελουν ψηφισαν εναν νομο κατα των ρατσιστικων φαινομενων,δηλαδη απαγορευεται πλεον να πεις καποιον πχ εισαι μουσλιμ!Ετσι λοιπον με αυτην την ενοια και εσυ με βριζεις,ρατσιστικα.Ομως γνωριζεις αραγε οτι η λεξη που χρησιμοποιεις ποσο ευχαριστη αντιχει στα αυτια μου;!Κρετινος θα πει Χριστιανος!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
    10. Αρχικά κύριε μπούρδα μας εσείς απαντήσατε σε δικό μου σχόλιο.Άρα εσύ ακολουθείς .
      Στο ξεκαθάρισα ,καμιά ανοχή στους κρετίνους.
      Στο δια ταύτα.Κρετίνος(μεταφορικά) ο ηλίθιος,ο βλάκας, ο αχαίρευτος, αυτός που μας την σπάει με τις ανοησίες του και ταυτόχρονα δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε σε τίποτα γιατί δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το παραμικρό.Τώρα αν εσύ χρησιμοποιείς την γαλλική ερμηνεία για μια λέξη που έχει ελληνική ρίζα και έχει αντιδανειστεί στα λατινικά,γαλλικά,αγγλικά ,ναι μπορείς να αυτοχαρακτηριστείς ως νεομάρτυρας,ψευδομάρτυρας ή ότι άλλο κατεβάσει η κενή κούτρα σου.
      Πάντως αυτά που πρεσβεύεις δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΧΡΙΣΤΟ.

      Διαγραφή
    11. Εσυ τον πρεσβευεις;!Καληνυχτα ζωη!

      Διαγραφή
    12. Καλά βρε πανίβλακα,δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά που εκστομίζεις αποτελούν ύβρι για την πίστη στον Πανάγαθο;

      Διαγραφή
  2. Όπως έκριναν κάποιες συνταγματικά και τα μνημόνια και τώρα έχουν ανώτατα αξιώματα ερε Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δικαστήριά μας . Οι πυλώνες της δημοκρατίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ Η΄ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ, ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ;
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ;
    ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.
    ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΠΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η΄ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ Η΄ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠτΔ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Ελλάδα που υποτάχθηκε στην ύλη και έχασε το πνεύμα, πλέον όλα τα βλέπει υλικά και ορθολογιστικά. Εάν δεν επιστρέψουμε στον Ιησού Χριστό έχουμε τελειώσει μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι ψεκασαν σήμερα. Γέμισε ψεκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως καλύτερα ψεκιας παρά τρυπημενους δηλαδή τρύπιος;

      Διαγραφή
  7. Τι (σχόλια) διαβάζουμε Χριστούλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε ρε αλάνια; Εκτός από καθηγητές της λοιμωξιολογιας γίνατε και δικαστές; Όλα αυτά τα πτυχία τα πήρατε από το διαδίκτυο και αρχίσατε ήδη την άσκηση του νέου σας επαγγέλματος; Όχι ψεκακια αλλά γραφικοί καταντησατε που σε κάθε θέμα έχετε και άποψη ειδικού. Μήπως φταίει ο ταραγμένος ύπνος που κάνετε από αυτά που διαβάζετε καθημερινά και πιστεύετε ότι όλοι συνομοσιολογουν εναντίον σας, θέλουν το κακό σας και ψάχνουν αφορμή να σας στείλουν στον Άγιο Πέτρο; Ήθελα να ήξερα την εποχή προ πανδημίας την ίδια με σήμερα άποψη είχατε για τους γιατρούς, τους δικαστές και γενικά τους συνανθρώπους σας; Φτάνει ρε τον σανό που σας ταιζουν οι ψεκασμενοι έμποροι των εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφού γράφεις εσύ για το καλό μας που τα ξέρεις όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά

      Διαγραφή
    2. Ε τώρα που το εμβόλιο πήρε έγκριση και από αύριο θα μπορούν και οι ιατροί να το συνιστούν με βάση το πρωτόκολλο να δούμε τι θα σκαρφησθειτε. Το σίγουρο επιχείρημα σας θα είναι ότι οι φαρμακευτικές τα "εχωσαν" στους αρχηγούς των κρατών, των εκκλησιών, των επιστημόνων και πάει λέγοντας. Θέλω να ακούσω τους νταβατζηδες αρνητές ιατρούς τι επιχειρήματα θα χρησιμοποιήσουν μετά την έγκριση. Ας τους ρωτήσουν εκεί στα περιθωριακα κανάλια και ραδιόφωνα που πηγαίνουν αν έχουν κάνει εμβολιασμό. Ξέρετε ότι πουλάνε συνδικαλισμό και αντίσταση για να γίνουν διάσημοι ενώ έχουν παρει πρώτοι το τσίμπημα; Ας ρωτήσει ένας δημοσιογράφος τον φαρμακολογο Κούβελα αν το έκανε και θα δείτε ότι θα απαντήσει ΝΑΙ αλλά εσείς οι υπόλοιποι μην το κάνετε γιατί δεν κινδυνεύετε. Όσο για τις απορρίψεις των προσφυγων εργαζομένων σε δομές υγείας έχει εκδοθεί και δεύτερη απόφαση και η συνέχεια θα δοθεί στο ΣΤΕ ώστε να αποδείξουν οι ενάγοντες με μαρτυρίες ειδικών όλα όσα ισχυρίζονται. Λέτε ότι και οι δικαστές να είναι συνομοτες; Λέτε ότι όλο το σύμπαν στράφηκε εναντίον σας και θέλουν να σας βάλουν στο σώμα σας τον θάνατο; Τα καθημερινά νούμερα με 20-30 νεκρούς τώρα και 80-100 αργότερα δεν σας κάνουν να βάλετε το μυαλό να δουλέψει; Δεν είναι άδικο να πεθαίνουν καθημερινά από covid και όχι με covid όπως ισχυριζεστε τόσοι άνθρωποι. Δεν σας στενοχωρει η άδικη απώλεια τους και το βαθύ πενθος που επικρατεί στις οικογένειές τους; Αν το κάνετε από καπρίτσιο σταματήστε επιτέλους. Αν το κάνετε συνειδητά τότε είστε αχαρακτηριστοι...

      Διαγραφή
  9. Επαναλαμβανεις να σε καταλαβουν,μια και θες να σωσεις τον πλανητη,γιατι κανεις δεν θελει το καλο του τελικα.ΕΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.