Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο επίπλων (φωτο)



Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο επίπλων στο Προάστιο του Δήμου Έδεσσας, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η πυρκαγιά αυτή των ώρα είναι σε εξέλιξη και για την δύσκολη κατάσβεσή της λόγω των εύφλεκτων υλικών επιχειρούν στο σημείο πέντε οχήματα με δεκατρείς Πυροσβέστες.  



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σημερα στις 4 ηρθε η πυροσβεστικη στην πλατανι να γεμισει νερο για την φωτια και δεν υπηρχε νερο λογω διακοπης απο τις 1 το μεσημερι εως τις 8 το απογευμα.Παρακληση προς την ΔΕΥΑΕ να ενημερωσει την πυροσβεστικη οτι γινεται διακοπη νερου τις συγκεκριμενες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟ. ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΔΎΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΥΤΌ ΓΕΝΙΚΆ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ Η ΔΕΥΑΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζετε ότι τουσ νοιάζει ο μισθός να πέφτει.παντε στα γραφεία να τουσ δείτε.ο ένας πάνω στον άλλον είναι.και τις βλάβες ιδιοτεσ της φτιάχνουν.η απόλυτη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.