Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονιστικές εικόνες από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη



Σε πλήρη εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, όπου παραμένουν και επιχειρούν όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έχουν ενισχυθεί από όλη την Ελλάδα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν από αέρος 5 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα.

Ο συντονισμός των δυνάμεων γίνεται από το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», όπου μετέβη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εκεί βρίσκεται ήδη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται ότι τη νύχτα εκκενώθηκε τμήμα του Κρυονερίου, με μήνυμα από το 112, που βρίσκεται στην οδό Ανοίξεως κοντά στη δασική έκταση. Σε όλη την περιοχή υπάρχουν πολύ μεγάλες εστίες πυρκαγιάς. Το πρωί διεκόπη η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικης οδού Αθηνών-Λαμίας, από την οδό Ελαιών στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη. Παραμένουν κλειστές η Τατοϊου από την Κύμης έως την Ερυθραίας, η Ερυθραίας από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και η Τατοϊου από την Πάρνηθως (Ιπποκράτειος Πολιτεία ταβέρνα «Λάμπρος»).







Φωτο Greek reporter
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Που σαι ρε προβοκατορα σχολιαστη συστημικε,δεν εχεις αποψη γιαυτην την Λαιλαπα την μακαβρια εικονα και την ανθρωπινη αγωνια;!Οι πυροσβεστες που βλεπεις σε λιγο καιρο θα τους απολυσουν επειδη δεν θυσιαζονται για τον συννθρωπο συμφωνα με τα λεγομενα σου.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣΤ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ.Σαν να το βλεπω με αλλο"ΜΑΤΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΪΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ COVID

      Διαγραφή
  2. Με το Γ...... η που μας φέρατε μόνο πανδημιες, πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει Δούρου,δεν έχει Τσίπρα,που να ρίξουν τις ευθύνες;Τολμάνε;Κιχ.Θα κοπεί το "αντί"δώρο.Ασε που υπάρχει και η διαθεσιμότητα.!!!!!Τι μέρες ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΡΟ. 20 + 20 + 20 ΜΜΥΡΙΑ.
      ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΝΙΑ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
      ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CANADAIR ΣΤΑ ΠΙΤΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ

      Διαγραφή
  4. Βρε καλως το Συριζακι!Που κρυβεσαι τοσο καιρο ρε αντιπολιτευτα 4:28Β;!Οσο ο Λυκος χαιρεται στην αναμπουμπουλα κατσε στο λαγουμι σου και τη μυτουλα μεσα στη μασκουλα,μη μπαρουτοκαπνιστεις.Σαν πολυ ξεμυτισες αποτομα εν μεσω πυρ και μανιας.Οσο για σενα αγαπητε 8:16,μη φοβου τους Δαναους,ο ιος σε φωτια καιγεται και μετα ξαναγεννιεται απο τις σταχτες του.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.Να ναι καλα τα παλικαρια εκει κατω και ολοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.