Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψεκασμοί στις περιοχές του Δήμου Πέλλας όπου εμφανίστηκαν κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου



Ψεκασμοί στις περιοχές του Δήμου Πέλλας όπου εμφανίστηκαν τα τρία κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου διενεργήθηκαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί. 
Συγκεκριμένα τα κρούσματα εμφανίστηκαν στις Κοινότητες Γαλατάδων, Εσωβάλτων και Γυψοχωρίου. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους δύο άνδρες και μια γυναίκα που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Ο ΕΟΔΥ υπενθυμίζει ότι καθώς η επιδημιολογία του ιού καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, οι περιοχές που θα κυκλοφορήσει ο ιός δεν μπορούν να προβλεφθούν με ασφάλεια. Ως εκ τούτου, συνιστά να τηρείτε τα ατομικά μέτρα προστασίας από τα κουνούπια (https://eody.gov.gr/disease/koynoypia/), σε όλη την επικράτεια, καθόλη την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών:

Χρησιμοποιείτε εγκεκριμένα εντομοαπωθητικά σώματος και περιβάλλοντος (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης), σήτες, κουνουπιέρες, κλιματιστικά/ ανεμιστήρες, κατάλληλα (μακριά) ρούχα.
Μην αφήνετε στάσιμα νερά πουθενά (έτσι, βοηθάτε ουσιαστικά τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης στην καταπολέμηση των κουνουπιών).   
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Είναι κρουσματα από τις προληπτικές ενέργειες που έκανε ο νοικοκύρης Στάμκος κατά την άνοιξη. Λόγια παχιά και φανφάρες από τον ίδιο και το επιτελείο του. Για κλάματα είστε ρε!!!!!!!!!! Ευτυχώς θα γλυτώσουμε σε δύο χρόνια από σας ανίκανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα τιποτα με μπολικο καθολου εκανε ο Δημος

      Διαγραφή
  2. Να ψεκαζουν παντού έχουμε γεμίσει κουνούπια.
    Άι στο διαολο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.