Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμβολιάστηκαν ο π Παΐσιος και οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων (φωτο)



Κατόπιν εγκρίσεων των εμφανιζόμενων εμβολιασθέντων, σας γνωστοποιούμε ότι στις 20/8/2021 πραγματοποιήθηκε στο Κ. Υ. Αριδαίας ο εμβολιασμός του Πατήρ Παϊσιου, γέροντος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνος και των συν αυτώ μοναχών της Ιεράς Μονής.

Κέντρο Υγείας Αριδαίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

114 comments:

  1. Μπράβο στον Γέροντα έστω και καθυστερημένα κατανόησε οτι στα ιατρικά θέματα δεν χωρούν θεολογικες ερμηνείες.
    Υ.Γ. Καλη δύναμη του εύχομαι για να υπομείνει τις επιθέσεις των ταλιμπανέζων του Νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο...μακαρι να ακολουθηδουν κσι σλλη κληρικοι! Αν βεβσια καταφερουν να φυγουν σπο την γρσμμη του Ιωηλ! Ας ακολουθήσει και ο κοσμος που εμπιστεύεται τον μοναχο αυτο και ας εμβολιαστούν!! Σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο ξεκίνημα!!

      Διαγραφή
    2. Πολύ λυπηρό...άνθρωπος της Εκκλησίας να κάνει το συγκεκριμένο ΜΠΟΛΙ.

      Δυστυχώς θα τα δείτε τα αποτελέσματα ΜΌΝΟ που τώρα είναι αργά δεν ΥΠΆΡΧΕΙ επιστροφή μετά το συγκεκριμένο τρύπημα.
      Η μεταλλαξη του DNA θα συνεχίζετε εσαεί.
      Ια φανεί στο άμεσο μέλλον ποιοί κάνουμε ΛΆΘΟΣ...
      Πι υποστηρικτές η οι αρνητές του ΕΜΒΟΛΊΟΥ....

      Για να δούμε...
      Αναμένουμε

      Διαγραφή
    3. Το αστείο δεν είναι ότι βγήκε ανακοίνωση αυτη η ανούσια είδηση αλλά ότι μετά από αυτήν την ανακοίνωση γέμισαν τα σχόλια με τρολάκια ανώνυμα συστημικά,να γράφουν μπράβο κλπ.
      Καθόλου τυχαία η δημοσίευση επομένως.
      Όσο για τον Γέροντα και τις μοναχές πω μόνον το εξής"το κάθε αρνάκι κρέμεται από το δικό του ποδαράκι".
      Κάνουμε λοιπόν τις επιλογές μας και ζούμε και πορευόμαστε με αυτές..

      Διαγραφή
    4. 10:41 Συνωμοσία είναι μην το σκέφτεσαι πολύ.

      Διαγραφή
    5. Ο γέροντας Παισιος έζησε και μαθήτευσε κοντά στο άγιο Παισιος έγραψε για αυτόν.
      Τουλάχιστον μπορεί να μας εξηγήσει τι εννοούσε ο άγιος όταν έλεγε για το εμβόλιο πως για να το κάνεις θα σε σφραγίζουν; Διότι ή τους σφράγισαν ή ο άγιος έλεγε ψέματα.

      Διαγραφή
    6. Τα,εκτρωμένα ειδικώς για τη λήψη ιστών για το εμβόλιο, έμβρυα θα τους "θυμηθούν" ενώπιον του βήματος του Θεού! Αίσχος!!

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια για ποιον λόγο πρέπει να βγει ανακοίνωση για τον εμβολιασμό του γέροντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να παραδειγματιστουν οι θρησκευομενοι και κυρίως οι θρησκοληπτοι

      Διαγραφή
    2. Επειδή ο γέροντας Παΐσιος ως πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός ή ο μη εμβολιασμός δεν είναι πνευματικό θέμα.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ......ΠΟΙΜΝΙΟ....... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

      Διαγραφή
    4. Είναι ξεκάθαρα πνευματικό θέμα είναι το χάραγμα του αντίχριστου η δημοσιοποιηση του εμβολιασμού τους έγινε για να επηρεάσει κάποιους ανθρώπους που ακολουθούν τον συγκεκριμένο. Το ότι ήτανε πνευματικοπαιδι του Αγίου Παϊσίου δεν σημαίνει τίποτα απολύτως δεν σε σώζει το να χεις πατέρα τον οποιονδήποτε αυτό που σε σώζει είναι η ομολογιακό πίστη αυτοί όλοι προσκυνησαν τον μαμωνα κι αρνήθηκαν τον Χριστό. Ντροπή

      Διαγραφή
    5. Ποσα ξερεις!!! Εσυ που λες για το χαραγμα που ξερεις πως σου τα ειπαν σωστα!! Τι χαραγμα ειναι αυτο...σε ποιον Μωυση τα παρεδωσε αυτα ο θεος και μιλατε με τοση σιγουρια!!Παναγια μου φωτησε τους κσι βοηθα τον κοσμο νσ απσλαγειαπο τον covid πριν απαλλαχτουμε απο τους στενοκεφαλους!!!

      Διαγραφή
    6. Εγώ δεν ξέρω τίποτα το μόνο που ξέρω είναι αυτό που είπε ο Άγιος Παΐσιος στο βιβλίο πνευματική αφύπνιση β τόμος σελ 181 ξέρω επίσης τι είπε ο Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος στην αποκάλυψη και τι περιέγραψε ως χάραγμα και ο νοών νοειτω. Τώρα εσύ αν δεν θες να το δεις επειδή έχεις κάνει το μπόλι σε καταλαβαίνω η συνείδηση σου δεν σ αφήνει να το δεις

      Διαγραφή
    7. Φυσικα και δεν ειναι Πνευματικο θεμα 2:44 αφου τα καταφεραν μεθοδευμενα,απο ιατρικο ξαφνικα δια μαγειας να το μεταλαξουν σε πολιτικο!Και εγινε ακριβως για να πετυχουν τον πνευματικο διχασμο,γνωριζοντας την ιδιοσυγρασια του Ελληνα.Περιμεναμε ως εσχατολογοι Εφιαλτες την εποχη αυτη για να βγαλουμε την ενδοξη καμπουρα μας εμπροσθεν του κακου.Τι εγινε τωρα;Με την πρωτη κροτιδα παντου εχθροι;Ομολογια πιστης ειναι να ειμαι μεσα στο καραβι και ας εχει και τσουναμια!Ομολογια πιστης ειναι να το κλεισω μια φορα και να δω αν ειμαι αξιος να βαζω στο στομα μου Ιερα και Οσια,χωρις να κρινω,αλλα να κρατω και να φορω με τιμη τα Συμβολα!Καθε Αγιος η ανθρωπος εχει δικαιωμα να εμβολιαστει χωρις να αναιρειται η Αγιοτητα του η η ανθρωπια του.Γιατι λοιπον να με ταραζει αυτη η εικονα;!Μηπως η γεροντολατρεια ειναι τελικα σφαλμα;Και ειναι πιθανο,γιατι καθε μερα ψαχνοντας Αγιους,αν πεσουν στα δικα μας στραβα ματια μας,αλοιμονο.Εδω φαινεται καθαρα οτι τελικα ο λαος ειναι ακατηχητος.Για τον κληρο αλλοι ειναι οι αρμοδιοι να μιλησουν για Κατηχηση.Το μονο μπολιασμα που θα πρΕπε να ασχολουμεθα ειναι το Μπολιασμα μας με τα Ανωθεν!ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ!Γιομισε ταγκαλακια το σαιτ,παραξενο,νομιζα οτι φοβουνται να μιλουν μαζι μου γιατι θα κολησουν λεει.Οπου Θεος,τα ταγκαλακια κανουν ξωκλησια γυρω!Αρχισαν τα γλεντια μας!Γεροντα την ευχη σου να εχουμε ξεροντας πολυ καλα οτι εισαι ΑΞΙΟΣ στα δικα μου θολα ματια,και να εχω τις ευλογιες σου στα δυσκολα αυτα χρονια του διχασμου των ΑΔΕΛΦΩΝ.Να αντεξω στην ανεργια που την βλεπω να ερχεται μια και κρατω σταση Νικα.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ!Σκανδαλιζεται μοναχα ο εχων ωτα μη ακουετω!

      Διαγραφή
    8. Αδερφέ ελεύθερε το θέμα ποτέ δεν ήταν ιατρικό κι έχουμε διαφορετική άποψη πάνω σ αυτό. Όπως είχε πει κι π. Σάββας αχιλλεως ο αντίχριστος θ αναλάβει την καθεδρα της ιατρικής. Μήπως δεν συμβαίνει αυτό σήμερα; επίσης ο Άγιος Παΐσιος στο βιβλίο του πνευματική αφύπνιση τόμος Β σελ. 181 λέει: τώρα πάλι θα παρουσιάσουν μια ασθένεια για την οποία θα φτιάξουν ένα εμβόλιο που για να το κάνει κανείς θα τον σφραγίζουν. Μήπως κι ο Άγιος Παΐσιος ήταν πλανεμενος; θου κύριε. Διάβασε και την αποκάλυψη του ιωαννου κεφ. 13 και ποιεί πάντας τους ανθρώπους κλπ κλπ. Ας μην εθελοτυφλουμε κι ας μην πλανηθουμε για αγαπολογιες. Αγαπάς εσύ πιο πολύ το συνάνθρωπο σου απ ότι ο θεός; Δεν νομίζω ο θεός θέλει πάντας σωθηναι γι αυτό σταυρώθηκε αλλά είναι γραμμένο ότι δεν θα σωθούν όλοι. Ως αναφορά την ομολογία πίστεως ομολογία με κλειστό στόμα δε γίνεται. Επίσης επειδή πιστεύω ότι το εμβόλιο είναι το χάραγμα του αντίχριστου και άρνηση του Χριστού δεν μπορώ να λέω στον άλλον πήγαινε καντο αν θες αυτό δεν είναι ομολογία όπως επίσης απ τη στιγμή που έχει αρνηθεί το Χριστό δεν μπορώ να τον επιβράβευση η να τον δέχομαι ως μέλος του σώματος της εκκλησίας γτ έχει αρνηθεί την κεφαλή που είναι ο Χριστός. Θα δώσουμε λόγο στο Θεό γι αυτά. Τώρα για το ότι μένουμε στην εκκλησία και παλεύουμε η εκκλησία και οι άγιοι πατέρες είπαν ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνουμε όταν οι ποιμένες πέφτουν σε αίρεση ψάξε και θα δεις

      Διαγραφή
    9. Αδελφε επειδη πιο κατω εγραψες αγαπα κυριον τον Θεο σου,πες σε παρακαλω ποιος ειναι στα γηινα η εικονα του κυριου του Θεου σου;Μηπως το να αγαπας τον πλησιον σου ως εικονα Θεου περισοτερο απο τον εαυτο σου,δεν ειναι εντολη;!Και ποιος μιλα για κλειστο στομα την ωρα που εγω και συ εχουμε γινει εδω μεσα θεοπνευστοι ταχα συγγραφεις,και στις πορειες των ελευθερων Μουτζαχεντιν;!Μια και οσο βλεπω γνωριζεις τα θεολογικα,πες μου τι εστι Αγαπη για σενα και πως την καθοριζεις εστω στο ελαχιστο τατυοσημη με την Ουρανια;Εαν στην κιβωτο του Νωε αφηνιαζε ενα μελος και ενα αλλο μελος κοιμοταν ησυχος κατω απο το πεπλο του Ιερου Μυστηριου,θα βουλιαζε λες το καραβι;Θα εριχναν κληρο στο καραβι για να δουνε ποιος θα φαγωθει;Αγαπη Αγιων που αναφερεις ειναι 100 κιλα,μας τα εξηγησαν 40κιλα και δεχτηκαμε 5κιλα!Το πολυ να τα καναμε 6κιλα.Στην ιστορια μας πολλοι επλανηθησαν πολλες φορες περιμεναν τον Αντιχριστο και ερχονταν ο μητσος απο τα κατω πατησια,χωρις να σε ειρωνευομαι αδελφε,και εγκατελειψαν τις εστιες των δια την αναχωρηση.Ο Ιωαννης της κλιμακος,ειπε οτι η αναχωρηται πολες φορες αναχωρουν η απο κατανυξη η απο καταθλιψη.Ειναι το μπολι το προσχημα κατα την ταπεινη μου αποψη ενα προσχεδιομια προβα επανω σε σκοτεινα μελοντικα παροντα σχεδια της καταργησης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑς,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.Παντου χτυπουν αλλα δεν θα τους περασει και μαλιστα διαβασε αν θες την ανακοινωση του Ισραηλινου που λεει οτι καναμε λαθος μια αλλη φορα.Ο κοσμος ακομη επαναστατει.ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΑς ΕΡΘΕΙΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,διοτι ο Θεος Αγαπα τον κλεφτη ιδιαιτερα δε τον βιαστη της βασιλειας,αλλα αγαπα και τον μουτζαχεντιν.Ας μαθουμε λοιπον να αφηνουμε το καθε προβατακι να βελαζει οπως αυτο θελει και μεις μονο να Αγαπουμε την διαφορετικη φωνουλα επανω στο ΚΑΡΑΒΙ.

      Διαγραφή
    10. Δεν το θυμαμαι αυτο που λες σε βιβλιο για το σφραγισμα αλλα,μιλα για τα χρονια του αντιχριστου η απλα για ενα σφραγισμα;!Γιατι οι εννοιες σημερα σφραγισματος ειναι να χεις,τζιπακι 30.000 ευρω τι τσιπακι τι τζιπακι το ιδιο ειναι,κανα ξοχικο στο νησι των κουνιστων..ανεμομυλων.Κανα δυο κατομμυρια σε ακινητα και κινητα αιφοουν.Να καιγεται η Ελλαδα και ο δημοσιογραφος ναναι καταμαυρος απο την καπνιλα λες;!Ειναι οταν κατηγορεις το παιδι του αλλου και το δικο σου ακομη δεν γυρισε σπιτι απο τα χαραματα.Να κανεις γουστα να τρως να πινεις και να λες το παιδι σου πως περνουσες στα χρονια της φτωχειας.Να λες οτι τις διακοπες τις εχουν αναγκη τα παιδια και να απλωνεσαι εσυ με τον καφε σαν την φωκια κατω απο την ξαπλωστρα,μαγαριζοντας το δωρο Του,την ωρα που οι πλανητορχες κατακρεουργουν λαους και σου λενε κοιτα ρε το μουσουλμανακι πως πειναει και δεν το δεχεσαι,και το δικο μου απο το πολυ μακαρονι δεν μπορει να ενεργηθει!Ε αμα ολα αυτα ειναι σφραγισμα,τοτε ναι περιμενω και γω που μαι ανεργος ηδη και αντεχω ακομη,και δεν θελω τα μπολια τους και εγινα σαν τον ανθρωπο των σπηλαιων επειδη ολοι εγιναν χεστες,ε ναι περιμενω καποιον απο αυτους που περιμενουν τον Αντιχριστο να μας φερει καμια δουλεια για να δειξουν ετσι και πως Αγαπουν,και οχι να ξοδευουν ασκοπα και να λενε οτι Αγαπουν πετωντας με υφος κανα διλεπτο στα δικα μας χαλια.Ε ολα αυτα τα λεω παντα αδελφε γιατι εαν εσυ τωρα ανακαλυψες την Αγαπη εγω ανακαλυψα το μισος απο καιρο.Και μαλιστα το Ελληνικο που πεσε αιωνες διχονοιας.Εχουμε Λεωνιδες,εχουμε και Εφιαλτες,Σωκρατη και κωνειο,Κολοκοτρωνη και φυλακες.Το θεμα ειναι οτι εγω αποφασισα να πιω το κωνιο για να αποδειξω αυτα που λεω ενω οι Ελληνες πηγαν και του εκαναν δικαστηριο αθωωσης προχθες γιατι ισως ενιωθαν ενοχοι,και μαγαρισαν κατα την ταπεινη μου γνωμη την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.Αυτα τα λεω για μενα αδελφε καιμε συγχωρεις,ισως ετσι αρχισω να ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ!

      Διαγραφή
    11. Η αγάπη προς τον πλησίον είναι η δεύτερη εντολή και είναι ιερή και πρέπει να την τηρούμε. Όταν όμως έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη εντολή; όταν ο πλησίον σου προσβάλει το πρόσωπο του Χριστού φορώντας μάσκα μες το ναό; όταν ο αρχιερέας η ο ιερέας προσβάλει το Χριστό βγαίνοντας να κοινωνήσει φορώντας φιμωτρο; τότε δεν πρέπει να ομολογήσεις την αγάπη σου στο Χριστό; αν κάποιος πρόσβαλε κάποιο μέλος της οικογένειας σου δεν θ αντιδρούσες; πόσο μάλλον για τον κύριο μας τον πατέρα μας γτ για μένα το εμβόλιο είναι άρνηση Χριστού δεν πρέπει να ομολογήσω; στην Α οικουμενική σύνοδο ο Αγιος Νικόλαος χαστούκισε τον Άρειο γτ το κάνε; μήπως εμείς έχουμε πιο πολύ αγάπη απ τον Άγιο; δε νομίζω αδερφέ μου πολλοί πλανώνται και εμβολιαζονται λόγω της αγάπης τους στο συνάνθρωπο αλλα κι ο ωρυγενης ο πατέρας της θεολογίας από την αγάπη κολαστηκε και έπεσε σε αίρεση. Πρέπει να μαστε προσεκτικοί. Όσους έμειναν έξω απ την κιβωτό μήπως δεν τους αγαπούσε ο θεός; κι όμως τους έπνιξε γτ τον απαρνήθηκαν αυτό γίνεται και σήμερα όχι μόνο με το μπόλι αλλά και με την αίρεση του οικουμενισμου. Συμφωνώ μετάνοια κι αυτή τη στιγμή αυτό που λες γίνεται απ το παράθυρο σφραγίζει ο αντίχριστος τους ανθρώπους γτ είναι εδώ όπου τα όρνια εκεί και το πτώμα

      Διαγραφή
    12. Η Αγαπη για τον καθε εναν που στην συνειδηση του ειναι ολιγοπιστος και φοβαται,μια και ο φοβος ειναι δικαιωμα του,αληθεια πιστευεις οτι επειδη μπροστα στον Κυριο φοορεσα μια μασκα για τον αδελφο που φοβοταν θα παω στην Κολαση;Ολοκληρος Πετρος βουλιαξε απο την ολιγοπιστια και την αρνηση,και θα βαλω τα μουτρα μου σε συγκριση;Αληθεια πιστευεις οτι υπαρχει Ιερεας που δεν πιστευει οτι ειναι Σωμα και Αιμα;Ενα μελος προσβαλε ειπες;!Ποιος ομως,ο φοβιτσιαρης ο τρελος η ο σωφρων;Ποιος ειναι αραγε υποκριτης;Αυτος που μπαινει σαν φαρισαιος και γινεται βασιλικοτερος του βασιλεως μεσα και δεν σεβεται τον φοβο του πλησιον του,η αυτος που φορεσε την μασκα χωρις να την θελει ουτε ο ιδιος,αλλα την φοραει απο Αγαπη απεναντι στο φοβο του ποιμνιου.Ισως ο Γεροντας το εκανε για ενα πνευματικο του παιδι που δυστυχως η ευτυχως μπορει να φοβαται και να μη μπορει να παει να δει τον Πνευματικο απο φοβο.Για ενα χαμενο προβατο βγηκε ο ιδιος ο Ποιμην.Πως τα ξερω αν δεν εγινε ετσι και εδω μεσα αλαξατε και την ουσια του Δογματος;Μηπως το εμβολιο του γεροντα εκρινε στην ψυχη μας οτι επεσε και το τελευταιο καστρο της περηφανειας μας και ο ιδιος ειναι πανευτυχης διοτι εκανε κατι για το ποιμνιο που εγω και συ ισως δεν γνωριζουμε.Σου λεω πραματα υπερ της ενοτητας τοου Καραβιου και κατα της υποχρεωτικοτητας τωνεξουσιων και δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις και ενω λεμε τα ιδια διαφωνεις.Αλωστε καποιος αλλος γεροντας ειπε και το διαβασαμε ολοι:Εμεις δεν πρεπει να χωριζουμε τους ανθρωπους ουτε να χωριζουμε τους εμβολιασμενους σαν χαραγμενους αρνητες του Χριστου!Τι λες και για τον Αγιο αυτον Γεροντα,δεν ηξερε τι ελεγε;Αδελφε τα πραματα οδευουν σε μεγαλη πλανη και ΕΓΩ δεν θελω να μαι εξω απο το καραβι.ΑΡΧΙΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ!Ποιος ειναι αραγε ο Αρειος και ποιος..μπορει να χαστουυκισει τον αλλον;Αυτοι που πηδηξαν εξω απο το καραβι,να ξερεις ηταν δικια τους επιλογη και αυτοτιμωρηθηκαν.Αυτο ειναι Ελευθερια!

      Διαγραφή
    13. Η μασκοφορια αδερφέ μου μέσα στο ναό είναι βλασφημία γτ οι άγιοι είπαν ότι ακόμα και η σκόνη είναι αγιασμενη μέσα στο ναό του Θεού δεν κολλάει και δεν μεταδίδεται τίποτα και ναι αυτός που φοράει τη μάσκα στο ναό βλασφημει τη χάρη του Αγίου πνεύματος κι αυτό δεν συγχωρείται αυτα λένε οι πατέρες ο λόγος των οποίων είναι το πηδάλιο του καραβιου οι οδό δείκτες μας οποιος λέει τ αντίθετα από τους πατέρες από τη θριαμβευουσα δλδ εκκλησία τότε είναι εκτός εκκλησίας δεν τα λέω εγώ οι πατέρες τα λενε. Ο Άγιος Παΐσιος μίλησε ξεκάθαρα για το σφράγισμα της αποκάλυψης ψαξτο και θα καταλάβεις. Σου είπα και πιο πάνω πολλοί θα σφραγιστουν και θα τους πλανεψει ο αντίχριστος στο όνομα της αγάπης προς τον πλησίον εγω που πιστεύω ότι το εμβόλιο είναι χάραγμα από αγάπη προς τον πλησίον θα προσπαθήσω να τον αποτρέψω από το να το κανει από κει και πέρα είναι και το αυτεξουσιο στο οποίο κι ο θεός ο ίδιος δεν επεμβαίνει. Αν θες τη γνώμη μου ο γέροντας Ευθύμιος που είπε αυτά δέχτηκε σφοδρή κριτική και από αγιορείτες όπως ο γέροντας Γαβριήλ Άγιος άνθρωπος τον έχουν δει να χάνεται στο ακτιστο φως όπως και από αγιοταφιτες όπως ο π. Ευφροσυνος για το λόγο του ότι μάσησε όπως λένε τα λόγια του επειδή δεν ήθελε Ν απογοητεύσει κάποιους ανθρώπους ο Απόστολος Παύλος όμως είπε το ναι ναι και το ου ου ινα μη εις υποκρισην πεσητε και ο Ιωάννης λέει και οι εκλεκτοί θα πλανηθουνε. Ο Άγιος Νικόλαος χαστούκισε τον Άρειο γτ ήταν αιρετικός την αίρεση δεν την συγχωρεί ο θεός αδερφέ μου

      Διαγραφή
    14. Κανεις δεν ειναι ατρωτος μεσα στο Ναο!ΜΟΝΑΧΑ Η ΣΚΟΝΗ!

      Διαγραφή
  3. Κρίμα που δεν το έκαναν νωρίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πριν εκτεθουν πολλοι που ελεγαν δεν θα εμβολιαστουν!! Τωρα πως να ριξουν τα μουτρα κατω κσι να το κανουν!!

      Διαγραφή
  4. Καλο ειναι να θεσουμε μερικα σημεια,οχι ως εκπροσωπος,δεν το χρειαζεται αυτο κανεις,ουτε τα Ιερα εχουν την αναγκη κανενος,αλλα ως λαικος συναμαρτωλος απευθυνομενος εκει που μπορει να φυτρωσει ενας λογος.Καταθεσω την αποψη μου.Οχι με λογια που βολευουν,αλλα οπως πρεπει να λειτουργει ενωτικα το συνολο στην Κιβωτο που λεγεται Εκκλησια.Οπως και στην Κιβωτο ο Νωε εβαλε καθαρα και ακαθαρτα μελη της κτισης,οπως ο Παυλος και ο Πετρος συμφωνησαν για την περιτομη αναλογα τους εθνικους και μη,ετσι και εδω θα πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Πιστη το τι θα κανουμε στο σωμα μας.Επειδη μιλουμε για αυτεξουσιο,αυτο δεν μπορει να το εκλαβει κανεις με σκανταλισμο η οτιδηποτε συναισθημα κενοδοξιας και φιλαυτιας.Παντοτε με κριτηριο ενωτικο Χριστολογικο και Σωτηριολογικο.Ειναι το Ιατρικο Απορρητο του Ιδιου του Πλαστη!Εκει δεν επεμβαινει κανεις!Εαν το κεντρο υγειας βγαζει μια τετοια ειδηση καλα κανει,διοτι ολοι μας εχουμε το δημοκρατικο δικαιωμα να εμβολιαστουμε η να μην εμβολιαστουμε.Μαλιστα ενα ιατρικο θεμα ειναι θεμα επιστημης και δεν εχει να κανει με τιποτε που εχει σχεση με τον Μοναχισμο.Οπως αν σκασει μια σωληνα εξω απο ενα Μοναστηρι,θα πρεπει να διαβαστει εγκυκλιος για τα σπασμενα νερα που πρεπει να προσεξουν οι ανθρωποι,ετσι αν δεις εναν Μοναχο να περνα τους σωληνες να τους διορθωνει,δεν σημαινει οτι αυτος εγινε υδραυλικος,και ουτε πρεπει να σε σκανταλισει η αναγκη της εκτακτης βοηθειας απο πτωση εριφιου.Ας μη γινουμε Φαρισαιοι στη λεξη Σαββατο.Ειναι η αναγκη και η αληθινη Αγαπη για τον πλησιον,το σοβαρο ιατρικο θεμα που ειναι γεγονος και κανεις δεν μπορει να το αναιρεσει.Ενας ανθρωπος σκανταλιζεται γιατι εχει μεσα του ως κριτηριο τα δικα του πιστευω απεναντι στην πολιτικη και οχι στην επιστημη,θετοντας ετσι τον εαυτο σε κινδυνο στο να μην πρεσβευει την Αληθινη Αγαπη για τον πλησιον.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει ολοι να κανουν αυτο που εκανε ενα μελος της Κιβωτου,αλλα να παραδειγματιστουμε το τι εστι πραματικη Αγαπη.Ηξερα μια μαννα η οποια εδωσε το ενα νεφρο της στο γιο,και πεθανε.Ειδα μαννα να πεθαινει αμεσως μετα την γεννα και να ζητα απο τον Θεο να ζησει το παιδι της και αυτη ας πεθανει!Ομοιοι με Αγιους,που τοσο αυτες τις ημερες επικαλουμεθα και βαζουμε στο στομα μας οπως και οταν μας βολευει.Πιστευοντας οτι το εμβολιο που δεχομαι εχει παρενεργειες μεν αλλα δεν με πιανουν διοτι Αγαπω,και η μονη πραματικα παρενεργεια που με ενοχλει ειναι ο σκανταλισμος απο εμας τους Θρησκειομανεις εκ των οποιων τελευταια μονο Αγαπη δεν παρεχουμε απο τις μεγαλες υπερορθοδοξες πραξεις...Αγαπης.Αν δεν καταλαβες πες δεν καταλαβα,αλλα μη με βρισεις επειδη θελεις εσυ ο Χριστοδουλος να ζουσε και να διορθωνε τα πραματα με τα γαιταγανια που εσυ ονεθιρευεσαι.Η Αγαπη ειναι αλλο πραμα,και ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι Αγιοι θα ελεγαν:Πρωτα σε οσους το εργο Αγαπης το προβαλουν με εικονες χωρις επικοινωνιακο παιχνιδι,δευτερον οτι αυτη η εικονα δεν σημαινει οτι εγω αυριο θα παω να κανω μπολι επειδη με πεισματωσε η εικονα.Δυστυχως η ευτυχως εδω εχουμε να κανουμε με την πραματικη Ελευθερια του καθε να μας,και ο καθεις να πλερωσει το δικο του τιμημα.Αυτο για τον σκανταλισμο μας.Δεν θελω να κανω προσωπικα το μπολι,διοτι το στανιο των εξουσιων παει συννεφο,με τα αντισυνταγματικα μετρα τα παρανομα σταθμα στο αληθινο γιγνεσθαι των απολυσεων και των ρατσιστικων θεσεων των ημερων με κανει να λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ!θα πληρωσω το τιμμημα αλλ καποιος πρεπει να με δειξει και μια εικονα για την λαθος χρηση της λεξης Αγαπης.Εαν μου λεγαν κανε βρε ανοητε το μπολι τα πραματα ειναι σοβαρα,θα τελιωναμε σε δυο μερες.Εκαναν ομως πειραματα με τον διχασμο,τον οποιο καμια εικονα ακομη δεν ειδα να προβαλεται.Με συγχωρειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρικυμία εν κρανίω

      Διαγραφή
    2. Ελεύθερε, είσαι πολύ μπερδεμένος. Φαίνεται από τα γραφόμενα σου. Αν αγαπάς το συνάνθρωπό σου να κάνεις το εμβόλιο (μπολι το λένε οι ψεκασμενοι)

      Διαγραφή
    3. Μιά χαρά τα λέει ο άνθρωπος,αλλά εσύ νομίζεις πως είναι μπερδεμένος επειδή δε θέλεις να ακούσεις τίποτα άλλο από αυτό που σου σφηνώθηκε στο μυαλό,αδιαφορώντας για τις ατομικές ελευθερίες.Απάντησε μου.Τι σε νοιάζει τι κάνει ο διπλανός σου,αν τηρεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται;Λες να θέλουν να πεθάνουν;Απαγορεύεται να κάτσουν σπίτι τους ανεμβολίαστοι;

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσύ που αγαπάς τον συνάνθρωπο σου, τον αποκαλείς ψεκασμενο.

      Διαγραφή
  5. Μόνο μπερδεμένος και πολύ ψεκασμενος συμφωνώ με τον ανώνυμο 3:00μ.μ. Άκου εκεί (μπόλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπόλι είναι όπως μπολιαζουν τα φυτα και τα κάνουν υβρίδια έτσι κι εσείς οι μπολιασμενοι από φυσιολογικοί άνθρωποι θα γίνετε ηλεκτρονικοί μετανθρωποι

      Διαγραφή
    2. Τα μπολιασμένα ζόμπι υπερτερούν και θα σας εξαφανίσομεν. Γουστάρω science fiction!

      Διαγραφή
    3. Να σε δω σε λίγο καιρό αν θα γουστάρεις...

      Διαγραφή
  6. Yeah I know it should look on the 949 εάν σου λέγανε ότι απαγορεύεται να εμβολιαστεί της και ήσουνα στην απέναντι μεριά τι θα έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είπε κανείς ότι δεν εμβολιαζομαστε από αντίδραση σας έχει πειράξει το μπόλι στο κεφάλι μου φαίνεται

      Διαγραφή
  7. Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βιβλιο πνευματικη αφυπνιση του αγιου Παισιου δεν το διαβασε ο π. Παισιος;;; Τωρα παλι παρουσιαστηκε μια αρρωστια που για να σε εμβολιασουν θα σε σφραγιζουν. Ειναι δυνατον αυτα που βλεπουμε να ναι κ τα σωστα κ να ακολουθησει το ποιμνιο; Εδω λεει κ αγγελο να δεις μπροστα σου δε πρεπει να τον ακολουθησεις αν δε συμβαδιζει με το Ευαγγελιο του Θεου. Μονο ο πονηρος χρησιμοποιει βια κ μας υποχρεωνει κ μας δενει να μεινουμε κοντα του. Κανε πως κοβεις το τσιγαρο; Ο Χριστος λεει οποιος θελει πισω ας ερθει. Μας ρωταει θελεις υγειης γινεις; Απλα πραματα κ δε βλεπει ο κοσμος. Λεπια εχουμε στα ματια. Καντε οτι νομιζετε αν 1 στο εκατομμυριο κανετε λαθος ποιος αναλαμβανει ευθυνη; Δε θα χει αξια τοτε μια συγνωμη τι να τι κανει ο αμοιρος κοσμακης. Ζυγιστηκαμε κ βγηκαμε ελλειπης. Το τσιπ μας ληπει δυστυχως. Μεχρι τοτε δε θα χουμε κ μυαλο για αντισταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το εξήγησε ο Γέροντας Χριστόδουλος, λέγοντας ότι οι ψυχικά κατεστραμενοι μεταβάλλουν τα λόγια του Αγίου, μιλούσε για παρελθόν όχι για μέλλον. Ψάξε στο YouTube να δεις πόσο ωραία τα εξηγεί. Αν ηταν κάτι ή ιερά Σύνοδος θα είχε μιλήσει γιατί είναι ότι ανώτερο υπάρχει εδώ ακόμη και από αγίους οι αποφάσεις της

      Διαγραφή
  9. Θύμα του show του εμβολιασμού. Γιατί πρόκειται καθαρά για καλά στημένη παράσταση με τεράστια κέρδη για τους εμπλεκόμενους η οποία δυστυχώς σύντομα θα καταλήξει σε φιάσκο αφού θα μπούμε σε έναν φαύλο κύκλο αφ ενός νέων μεταλλάξεων και αφετέρου νέων εμβολιασμών χωρίς επιστροφή.
    Κύριο μέλημα τους η χειραγώγηση των μαζών και η κατάλυση της δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών. Ουδείς ενδιαφέρετε πραγματικά για την υγεία μας ή τον θάνατο μας. Αποτελούμε αναλώσιμα νούμερα στο βωμό του κέρδους. Ο κορονοϊός κατέληξε το χαλί που από κάτω κρύβουν την σκόνη της αποτυχίας τους. Επενδύουν καθημερινά σε μια επικοινωνιακή φούσκα στην προσπάθεια τους να κρύψουν την ανεπάρκεια τους. Οσφυοκάμπτες των Γερμανικών και λοιπών ξένων συμφερόντων αδιαφορούν για την Ελλάδα και τον Έλληνα. Το αφήγημα σύντομα θα καταρρεύσει εξάλλου η ιστορία διδάσκει. Αλίμονο μας όμως γιατί η μπάλα θα μας πάρει όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αίσχος που το κάνανε αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπράβο γέροντα να τα δει ο ταλιμπαν καλόγερος που μας φόρτωσαν στην εδεσσα μπας και τον φωτίσει ο θεός,και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να κοιτάς τα χάλια σου και άμα δεν σου αρέσει ο καλόγερος να μην πηγαίνεις , αλλά η αλήθεια σας πονάει ,πάνε κάνε παρέα με τους Ταλιμπάν του Μητσοτάκη

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να ήταν ταλιμπάν είναι χειρότερος! αλλά έχουν μαζευτεί πολλά για αυτόν και θα μας λείψει ευτυχώς.

      Διαγραφή
    3. Κρετίνοι όλου του κόσμου ενωθείτε.Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Αλέκσις ο φούιτ,και ο παρά αυτώ μπετόβλακας Πολάκης και συν αυτώ Φελλόπουλος,χρυσά αυγά και σια.

      Διαγραφή
    4. Σε καταλαβαίνω δύσκολο πάθος η ζήλεια, έτσι είναι άμα δεν μπορείς να φτάσεις κάποιον θες να τον φας

      Διαγραφή
    5. Νομίζω ότι εσείς έχετε κάποια σχέση με τους Ταλιμπαν, εναι ευλογία που έχετε αυτόν ιερό Μόναχο που ορθοτομει τον λόγο της αλήθειας, προφανώς δεν έχετε ανοίξει ποτέ το ευαγγέλιο και δεν γνωρίζετε τίποτε από Χριστό,δυστυχώς σήμερα αυτοί οι λίγοι που κηρυσσουν την αλήθεια υβριζονται. Σας λυπάμαι γιατί δεν καταλάβατε τι θησαυρό έχετε δίπλα σας

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ 4:38 και όλοι εσείς που υβρίζεται και χλευάζεται τον ιερομόναχο αυτόν λοιπόν: πρώτον κανείς σας δεν τον έχει γνωρίσει προσωπικά (κόβω τον λαιμό μου για αυτό) διότι όσοι τον γνώρισαν έχουν άλλη άποψη, δεύτερον τα όσα του καταλογίζονται ευτυχώς ευτυχώς είναι όλα ψευδή και ας προσέχουν πολύ αυτοί οι "ρασοφόροι" που τα διαδίδουν μετά παρρησίας διότι πέρνουν μεγάλο κρίμα στο λαιμό τους, όποιος θέλει έχουμε στοιχεία ΠΟΛΛΑ και ΙΣΧΥΡΑ που αποδεικνύουν τα ανωτέρω, τρίτον ας γνωρίζεται εσείς που τον βρίζετε ότι αυτός σας αγαπά και εύχεται για όλους και είναι εκεί (πλάι στην Έδεσσα) για να βοηθήσει όσους προσφύγουν σε αυτόν. Τέλος όσοι έχουν προσωπική εμπειρία και βιώματα θαρρώ πως με καταλαβαίνουν όσοι θα συνεχίσουν να χλευάζουν και να δυσπιστούν αδιαφορώ κυριολεκτικά, εγώ τα λέω για το καλό τους και δεν έχω να χάσω κάτι, ΕΙΔΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΖΗΣΑ και κυρίως ΕΝΙΩΣΑ πολλά κοντά στον εν λόγω ιερομόναχο οπότε μπορώ να έχω μια πιο καθαρή εικόνα από άλλους και ακόμα από μερικούς που πλαισιώνουν τον Σεβασμιότατο και διαδίδουν ανακρίβειες, να είστε όλοι καλά, φίλοι και εχθροί, υποστηρικτές και μη!

      Διαγραφή
  12. Με Τσίπρα πρωθυπουργό θα είχαν σηκώσει τα λάβαρα της επανάστασης κατά των εμβολιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο τσιπρας ψήφισε υπέρ του υποχρεωτικό εμβολιασμού κι έχει εμβολιαστεί κι ο ίδιος. Προσέξτε γτ εκτιθεστε ΝΔουληδες

      Διαγραφή
  13. Τι γίνεται ρε Karatzova? Πως μαζεύτηκαν όλοι οι καραψεκασμενοι σε αυτή σου την ανάρτηση;
    Όλοι εσείς οι λογικοί γιατί τους απαντάτε; πιστεύετε ότι θα καταλάβουν; Μπορούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδέλφια μου, μια χαρά είμαστε εμείς που δεν κάναμε το εμβόλιο.
    Στην πραγματικότητα όλα αυτά που συμβαίνουν μας έχουν αναστατώσει αλλά και μας έχουν ενδυναμώσει αρκετά. Δόξα τον Θεό! Ο μόνος λόγος που αντιδρούμε είναι λόγο της κοινωνικής πίεσης που ασκεί το κράτος σε εμας στερώντας μας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.
    Δυστηχώς έχετε πλανηθεί και οφείλω να σας το πω!
    Η Θεία Κοινωνία ήταν πάντα το φάρμακο για όλα αλλά προϋποθέτει πίστη. Όταν ο Άγιος Παΐσιος πήρε καρκίνο δεν ήταν δεκτικός στην περίθαλψη. Είχε την ελπίδα του στον Θεό και χαιρόταν για την ασθένεια που του έστειλε Αυτός ως δώρο όπως και άλλοι σύγχρονοι Άγιοι. Το εμβόλιο είνα επικύνδινο, φάνηκε με τις παρενέργειες που σας έχει προξενήσει. Αν ήταν πραγματικά καλό και Θεάρεστο δεν θα έκριβε τέτοιες παρενέργειες. Για πολλούς λόγους έπρεπε να είχαμε όλοι καταλάβει από νωρίς τα σατανικά σχέδια και να μην εμπιστευτούμε τους άθεους γιατρούς και κυβερνόντες. Μέχρι και οι εκλεκτοί σήμερα έχουν πλανηθεί.
    Δεν πρόκειται να σας μεταπείσω, η αλήθεια θα φανεί στη συνέχεια. Καλή
    μετάνοια όσοι μείνουμε ζωντανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σύνδρομο "ο διωκόμενος και ο πεθαμένος χριστιανός είναι ο καλός χριστιανός" να το κοιτάξετε.
      Δυστυχώς πέρνετε και άλλους στο λαιμός σας.

      Διαγραφή
    2. Κλαίω... "Καλή μετάνοια όσοι μείνουμε ζωντανοί;" Και που δεν εμβολιαστηκες δεν είσαι σίγουρος ότι θα ζήσεις να σώσεις τον κόσμο... Μεσία!! Έλεος, νούμερα...

      Διαγραφή
  15. Το δις εξαμαρτείν,ουκ εστίν ανδρός σοφού.Μία με το Σαμαρά.Δύο με τη λάθος επανατοποθέτηση και δημόσια θέση(εγώ δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι,λάθος με ερμηνεύσατε) και τρίτη τώρα με το εμβόλιο.Δικαίωμα τους η οποιαδήποτε επιλογή τους,λάθος η δημόσια προβολή τους.Περιμένω και την τέταρτη,την επανατοποθέτηση επ'αυτού.Χάθηκε εκείνο το "ευλόγησον" ή η συγνώμη στα νεοελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ειναι δυνατο το θηριο να πλανησει και τους εκλεκτους κριμα επεσε και το καστρο των Προμαχων θα κλαιει ο Αγιος Ιλαρυων...και ο Αγιος Παϊσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν είσαι εσύ χριστανος εγω είμαι αστροναύτης

      Διαγραφή
    2. Αμαν βρε ...πως τα λες ετσι? Οτι εισαι γκρεμισμενος εσυ το καταλαβες ή δεν ενοιωσες ακομη τον πονο?

      Διαγραφή
  17. Καλο μπολι (πειραματοζωα), καλη ανοσια (ανοησια σωστοτερα) και καλο ταξιδι (γιδοπροβατα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ορμήσαν σαν αγέλη από λυσσασμένες ύαινες οι ψεκοχριστιανοταλιμπάν να ξεσκίσουν τον γέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα τα λες και πολυ καλα εκαναν ου εμβολιαστηκαν! Απο τις λογικες φωνες και φωτισμενα απο τον Θεο μυαλα ο γεροντας!!

      Διαγραφή
  19. Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει αυτή η κατασταση και οι δύο πλευρές νομίζουν ότι είναι λογικές οι απόψεις τους.Εμεις όμως να ξέρετε σας θεωρούμε τρελούς και τους μεν και τους δε,δεν το μάθατε από εμένα έτσι; Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναμενόμενο, για το κόμμα και την ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πως γίνεται να χεις ζήσει δίπλα στον Άγιο παισιο και να πέφτεις και να γκρεμίζεσαι. Ο Άγιος Παΐσιος μίλησε ξεκάθαρα και είπε ότι το εμβόλιο είναι το χάραγμα. Ντροπή τους όπως και ντροπή και στις μοναχές της Σουρωτής που χαραχτηκανε ενώ τους είχε προειδοποιησει ο Άγιος γι αυτή τους την πτώση. Δεν είναι κατάκριση αυτό δεν επεμβαίνουμε στην προσωπική ζωή του αλλά μιλάμε για την πίστη τους και σε θέματα πίστης έχουμε υποχρέωση να επεμβαίνουμε αλλιώς είμαστε συνένοχοι. Πλέον δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση τίποτα απ αυτά γτ βλέπουμε ότι οι ιερεις και οι αρχιερείς στον αμβωνα αντί να κυρητουν το λόγο του Θεού κυρητουν τα εμβόλια του αντίχριστου. Φυσικά και είναι πνευματικό θέμα και είναι μόνο πνευματικό θέμα και θα το δείτε σε πολύ λίγο καιρό μην ξεχνάμε και τα λόγια του π. Σάββα αχιλλεως ότι ο αντίχριστος θα καθίσει στην καθεδρα της ιατρικής. Μην πλάναστε από λυκοποιμενες που εμβολιαζονται ούτε από το ιδιωτικό συμφέρον είναι πολύ εύκολο όταν απ τη Μια έχεις την επιλογή του χάραγμα τος κι όλα μέλι γάλα και στη δουλειά κι ο μισθός κανονικά κι όλα μια χαρά κι από την άλλη αν δεν κάνεις το εμβόλιο χάραγμα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όπως λέει και η αποκάλυψη είναι εύκολο να πλανεθεις και να πείσεις και τον εαυτό σου ότι είσαι εντάξει αλλά δεν είσαι. Το εμβόλιο είναι άρνηση Χριστού και χάραγμα του αντίχριστου γι αυτό και απειλούν κι εκβιάζουν τον κόσμο να το κάνει και τον δωροδοκουν με χρήματα και με άλλα προνόμια από που κι ως πού; οποίος πιστεύει ότι το κάνουν από αγάπη κι ενδιαφέρον είναι πλανεμενος. Όσο για την αγάπη στο συνάνθρωπο ισχύει είναι η δεύτερη εντολή του Θεού αλλά όμως δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη ο αντίχριστος με πιόνια τους πολιτικούς τους γιατρούς τους δημοσιογράφους και τους παπάδες κατάργησαν την πρώτη εντολή αγαπήσεις κύριον τον θεον σου εξ όλης της ψυχής εξ όλης της καρδιάς σου και εξ όλης της διανοιας σου. Καλή μετάνοια ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε 6:28 αν πιστεύεις όσα γράφεις δύσκολα τα πράγματα.Μέχρι και σε εξωγήινους μπορεί να πιστεύεις...πολύ δύσκολα φίλε..Δες το όμως ψύχραιμα.

      Διαγραφή
    2. Ούτε σ εξωγήινους πιστεύω ούτε σε ελιχειμ και νεφελειμ ούτε ποσαδιστης είμαι και δεν συμφωνώ με όσους λένε τέτοια πράματα αν είσαι άθεος καταλαβαίνω να σου φαίνονται παράξενα ολ αυτά γτ πολύ απλά δεν πιστεύεις ούτε στο Θεό ούτε στο διάβολο εκτός αν είσαι σατανιστής που αν ισχύει κάτι τέτοιο καλύτερα γίνε πρεζάκιας. Εάν όμως πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού και στην αποκάλυψη του ιωαννου πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το βλέπεις ότι αυτό είναι το χάραγμα της αποκαλυψεως

      Διαγραφή
  22. Όταν με το καλό φύγει(αν φύγει ποτέ) αυτος ο διαολοϊός , κάποιος πρέπει να μαζέψει τα σχόλια των ψεκ και να τα εκδώσει.Αμαρτία είναι να χαθούν ,τέτοια επιστημονικά στοιχεία(μαργαριτάρια),στο χάος του διαδικτύου.Τα χρειάζεται η ανθρωπότητα ώστε οι μελλοντικοί αρχαιολόγοι και ιστορικοί να βρεθούν σε αδιέξοδο για τους προγόνους τους ,διαβάζοντας τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπόλι σου χει κάψει το μυαλό. Τα χρειάζονται λες η ανθρωπότητα και οι μελλοντικοί αρχαιολόγοι και ιστορικοί για να ρθουν σε αδιέξοδο για τους προγόνους τους. Αυτό είναι το ζητούμενο για σένα; να ρθει η ανθρωπότητα σε αδιέξοδο; άλλος ψεκαζεται άλλος την ακούει μου φαίνεται. Εν πασει περιπτώσει οι μελλοντικοί επιστήμονες που λες αμπολιαστοι θα ναι για να ναι ζωντανοί.

      Διαγραφή
  23. Κατόπιν εγκρίσεων των εμφανιζόμενων εμβολιασθέντων,......
    Κέντρο Υγείας Αριδαίας
    ΔΗΛΑΔΗ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ;
    Η΄ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΕΤΕΣ;
    ΕΙΤΕ ΣΥΗΝ ΜΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΦ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ.
    ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως κρίνεται επιτυχημένος ένας εμβολιασμός;

      Διαγραφή
    2. Στην κτηνοτροφία από τον αριθμό π.χ των προβάτων που θα εμβολιαστούν και στο τέλος θα κατορθώσουν να φτάσουν στο σφαγείο.
      Όποιο ζωντανό μπορέσει να γλυτώσει και να την κοπανήσει, είναι αποτυχία για τον τσομπάνο

      Διαγραφή
  24. τελικά υπάρχουν Χριστιανοί που είναι ίδιοι με τους Ταλιμπαν και δεν το γνωρίζουν.Καμία απολύτως διαφορά.
    Υγ.1 εαν εμβολιαστούν όλοι οι ιερείς ο κόσμος θα γυρίσει στις Εκκλησίες.
    Υγ.2 όσοι νομίζεται ότι η εκκλησία και πατρίδα πάνε μαζί είστε γελασμένοι.
    Υγ.3 είμαι άθεος αλλά θέλω να ανάψω ένα κεράκι, θα σας ζητήσω και την άδεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίγεις πολλά θέματα, θα ξεκινήσω από το 3ο που θεωρώ είναι ίσως η βάση για πολλά.

      Φυσικά και δεν θα ζητήσεις τη δική μου άδεια, αλλά υπάρχει χάσμα λογικής. Αν είσαι άθεος, ποιος ο λόγος να ανάψεις κεράκι;

      Εδώ είναι η παθογένεια σχεδόν όλων των σύγχρονων χριστιανών. Οι θρησκευτικές πράξεις από τις οποίες λείπει η ζωντανή σχέση με τον Θεό. Από εκεί και πέρα μένουμε στις εξωτερικές πράξεις από συνήθεια ή ίσως για να εξευμενίσουμε τον Θεό ή σε περίπτωση που υπάρχει Θεός να μας τα φέρει καλά, να εξυπηρετήσει τον εγωισμό μας.

      Αν βρεθεί ένας παπά Σάββας μετά να μας πει ότι δεν πάμε καλά έτσι (για τους χριστιανούληδες λέω), μας χαλάει τον "βολικό" Θεό.

      Γι΄ αυτό δεν έχει νόημα ο αριθμός, τι να τις κάνεις τις γεμάτες εκκλησίες μετά; Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει την πλειοψηφία των ρασοφόρων (βλ. παγκάρι).
      Όμως στις Γραφές ο Θεός λέει ότι θα κάνει εμετό τους χλιαρούς (Αποκ.)

      Διαγραφή
    2. ΥΓ1 αν εμβολιαστούν όλοι οι ιερεις σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει πάπας για να κάνει λειτουργιες
      ΥΓ2 προφανώς και δεν πάνε μαζί μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι εθνικό φασίστες (όχι πατριώτες) είναι δωδεκαθειστες
      ΥΓ3 δεν θες να πας Ν ανάψεις κανένα κερί αλλά ψήσου να πας μπας και σε φωτίσει ο θεός

      Διαγραφή
  25. Από τα 40 σχόλια τα 15 είναι από έναν έλεος με τους ψεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακοίνωσε ο πορδυπουργος σας ο κουλης ότι οι ανεμβολίαστοι θα χουν όρια και στην ελεύθερη έκφραση και δεν το κατάλαβα;

      Διαγραφή
    2. 9:29 ελεος ζητα εσυ που πηγες και εκανες το μπολι, και κατι ακομη χιλιες φορες ψεκασμενος παρα μια μπολιασμενος.

      Διαγραφή
  26. Ευτυχώςπου υπάρχει στην Έδεσσα ο γέροντας Σάββας γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν κιοτεψει. Δεν τολμάτε ούτε το όνομα του πείτε. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα πάρει πόδι στους παλιό ημερολογιτες τον βλέπω και με στοίχημα,

      Διαγραφή
    2. Έτσι, πες τα. Από τους ελάχιστους καλούς. Φαίνεται τους "καίει" και το όνομά του. Μάλλον έτσι γίνεται, όταν υπάρχει ένοχη συνείδηση.

      Διαγραφή
  27. Μπράβο τον γεροντα.... Πηραμε μια ανακούφιση.. αυτός ο φωτισμενος άνθρωπος έπραξε πολύ σωστά... Εσείς πολύ πνευματική κατάσταση σας δέρνει που τόσο απλά κρίνεται.. τόσα εμβόλια κάναμε στη ζωή μας και στα παιδιά μας ούτε ασχολήθηκε κάνεις ηρεμιστε χαλαρώστε λίγο... Αλλά εσείς που πηδατε σαν τα κατσίκια τόσο φανατισμό αρρωστημένα θα σας δούμε όταν όντως έρθουν τα δύσκολα χρόνια τι θα κάνετε πρώτοι στη γραμμή σας βλέπω ηρεμήστε αρνητες... Χαλαρώστε μην ταρασεστε με εμάς τους εμβολιασμενους τι τρώγεστε δεν αναρωτιέστε μέσα σας άραγε τι είναι αυτό που ούρλιαζετε και κρίνετε τον καθένα... Πω πω μιλάμε για πολύ πνευματικη κατάσταση μαρτηρες στεφάνι θα πάρετε δεν ξέρετε και να χαρητε το στεφάνι σας και μιλάτε για το γέροντα πόσο μικροί είστε.. κρίμα μιλάτε και για Άγιο Παισιο πολύ σας λυπαμαι μπερδευτικατε όλοι μαζί ... Μην τρελενεστε μην εμβολιαζετε βρε παιδιά και αφήστε εμάς να πάμε στο πυρ το αιώνιο... Μάλλον σε λάθος θεό πυστευετε ... Λάθος θεό σας μάθανε... Από ένα εμβόλιο θα χάσουμε την ψυχη μας κούνια που σας κούναγε... Άλλοι αφιέρωσαν τη ζωή τους όλη, στη προσευχή τα νιάτα τους και θα θέλουν να χάσουν την ψυχή τους είναι δυνατόν.... Μην είμαστε στενοκεφαλοι... Χάσαμε την ουσία όλοι μαζί... Μπέρδεμα μεγάλο... Καλό ξεμπερδέμα σε όλους μας που είμαστε super χριστιανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ ευτιχως για τον πατερ Σάββα τι να σου πω.....έχει αρρωστισει όλα τα πνευματικά του παιδιά τρέμουν οι καήμενοι από το φόβο τους μην και βάλλουν μάσκα και πάνε στη κόλαση αυτό είναι χριστιανισμός... Μπράβο του έβαλες μάσκα,εκανες το εμβόλιο τελείωσες κόλαση σε περιμένει... Αυτός γιατί κουκουλωνετε μετά κασκόλ του το χειμώνα μόνο τα μάτια ίσα ίσα που φαίνονται δεν είναι βλασθημια κατά του Αγίου πνευματος γιατί αυτό λέει για όσους φορούν μάσκα.. ελεος τι άλλο θα ακούσουμε μάλλον δεν πήγε σε κανένα νοσοκομείο να δει τι γίνετε πόσο εύκολα πεθαίνουν από αυτή την απλή γρυπουλα που παίρνει με μια ασπιρινουλα... Σε άλλο κόσμο ζει... με συγχωρείτε γεροντα... Αλλά πεθαίνει ο κόσμος και εγώ φοβάμαι.. δεν έχουμε όλοι την ίδια πίστη που έχετε εσείς τι να κάνουμε να μην φορέσουμε μάσκα πως θα γίνει.. Βλασθιμια πάντως δεν είναι όσο και να θέλετε να το περάσετε αυτό... και πάλι συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρει πόδι πολύ σύντομα, η ζημιά που έκανε στην θρησκεία είναι πολύ μεγάλη, τι θα γίνουν τα πρόβατα του δεν ξέρω

      Διαγραφή
    2. Αν είχε αρρωστήσει ο π. Σάββας ή οι μοναχές, όπως πολύς κόσμος ή όπως μπορεί να αρρωστήσουμε και εμείς (μιας και κινούμαστε, εργαζόμαστε κλπ) θα ήταν 1η είδηση στο cnn.
      χοχοχο καταλαβαίνουμε τώρα πόσο άκυρο το επιχείρημα.
      Θα πάρουν σκούπα οι βλάσφημοι από τον Χριστό, που θέλετε να διώξετε και τον άξιο ποιμένα.

      Διαγραφή
    3. Ξεφυγες προσβαλεις τον γεροντα σου 10:45!

      Διαγραφή
  29. Γιατί πρέπει να ξέρουμε ότι εμβολιάστηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στην τηλεόραση χρησιμοποιήθηκε ο όρος"χριστιανοταλιμπάν".
    Εδωσαν λαβή με το φανατισμό τους αυτοί που μπερδεύουν την πίστη με τα του εμβολίου.
    Δι ύμάς βλασφημείται το όνομα του Θεού εν τοις έθνεσι"
    Οσο για αυτά που είπε ο Αγιος Παίσιος και αναφέρονται στο γνωστό βιβλίο, τεκμηριωμένα αφορούσαν το έιτζ , όπως δημοσιεύθηκε προ καιρού και το είπαν οι μοναχές
    που έγραψαν το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 1:02 αφού δεν υπάρχει υποχρεωτικό εμβόλιο για το aids όσο για τις μοναχές μπορώ κάλλιστα να σου αντιπροτείνω τον λόγο του πατρός Ευθυμίου από την Καψάλα Αγίου Όρους που είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ βιογράφος του Αγίου Παϊσίου, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την αγιότητα και τα χαρίσματα του πατρός Ευθυμίου, έπειτα οι θέσεις του είναι γνωστές και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σε μορφή δύο επιστολών που τις υπογράφει ο ΊΔΙΟΣ, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, μετά από ένα χρόνο τυχαία βρέθηκα εδώ καί είδα τό σχόλιο σου. Θά μου επιτρέψεις νά σού επισημάνω τά εξής: Ο Παπά Ευθύμιος πού αναφέρεις,δεν είναι ο πρώτος καί βασικότερος βιογράφος τού Αγίου Παϊσίου,ο πρώτος βιογράφος είναι ο Παπά Χριστόδουλος Αγγελογλου πού έγραψε τά δύο πρώτα βιβλία γι αυτόν καί εξήγησε καθαρά ότι ο Άγιος μιλούσε για το παρόν καί όχι για τό εμβόλιο τού κορωνοιου. Επίσης ο Παπά Ευθύμιος δεν είναι πνευματικό παιδί του Αγίου αλλά ο Γέροντας του Παπά Ισαάκ ο Λιβανέζος. Αντίθετα,ο Παπά Παισιος πού εικονίζεται στην φωτογραφία νά κάνει τό εμβόλιο, είναι αυτός πού βρισκόταν πιο κοντά από όλους δίπλα του,γι αυτό φέρει καί τό όνομα του. Οι επιστολές τού Παπά Ευθυμίου δυστυχώς τόν εκθέτουν ανεπανορθωτα γιατί καταπιάνεται με θέματα πού δεν γνωρίζει, κάνει σημαντικά λάθη καί εκθέτει καί την Εκκλησία. Η νόσος τού Γεροντισμου δυστυχώς ευημερεί καί διχάζει το ποίμνιο.

      Διαγραφή
  31. Αλλος ενας κληρικος στου διαολου το κιταπι...
    Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα προβατάκια που πιάστηκαν από το ποδαράκι. ΚΑΛΉ ΜΕΤΆΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κριμα θα παρασυρη πολυ κοσμο ηταν και παιδι του Αγιου Παϊσιου θα δουμε εκπληξεις ελεγε ο Αγιος κοσμας πορνεσ στον παραδεισο,ιερωμενους ...δεν τα λεω εγω μακαρι να παμε ολοι στον παραδεισο εμβολιασμενοι και μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητοί μου ο αείμνηστος Καζαντσίδης σε ένα τραγούδι του αναφέρεται στις δύο πόρτες της ζωής.
    Ο Κύριός μας απλά μας εξηγεί ότι δεν είναι δυνατόν να αγαπούμε δύο κυρίους ειδικά μας λέγει ότι τον ένα θα αγαπήσουμε και τον άλλο θα μισήσουμε.
    Στην πνευματική πάλι ζωή έναν από δύο δρόμους πρέπει να ακολουθήσουμε τον στενό της αρετής ή τον φαρδύ της απωλείας.
    Όπως φαίνεται πάντα δύο επιλογές έχουμε στην ζωή μας,να το έχετε υπόψιν ότι ο εμβολιασμός αποτελεί άρνηση Χριστού.
    Αγαπητοί μου έχει ειπωθεί ότι και εκλεκτοί θα πλανηθούν ή θα αρνηθούν τον Χρηστό.
    Αλλά και πάλι θαρσέιτε αδελφοί ο Κύριος νενίκητε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ποτέ δεν θυμάμαι στα εμβόλια που χρόνια τώρα κάνει κόσμος να έβγαιναν φωτογραφίες, μήπως τώρα έχει αλλάξει κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί στα χρόνια μας δεν ξανά έγινε μαζικός εμβολιασμός... Γι αυτό η φωτογραφία... Επίσης και πολύ διχασμός φίλε....Ανατολικό ζητιμα έγινε χάραγμα από εδώ αντίχριστος και όλες οι στενό κεφαλιές του καθενός.... Η πανδημία
    Πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε... Μέτρα όχι, μάσκες όχι.,εμβολιο όχι πως θα γίνει... Και ο γέροντας είναι φωτισμένος και έκανε πολύ σωστά...καθαρά ιατρικό είναι το εμβόλιο.... Δεν είναι δυνατόν όλοι να κάνουν λάθος και ο γέροντας και επίσκοποι πολύ μορφωμένοι... Όλοι θα χάσουν την ψυχή τους... Μήπως κάποιοι άλλοι τελικά έχουν πλανιθει και βιάζονται να έρθει ο αντίχριστος... Ε ωραία ας έρθει... Χαρείτε γιατί ομολογείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παρόλο ομολογητες αλλά δεν είστε ειρηνικόι... δεν αναρωτιέστε μήπως και έχετε πλανηθει τελικά... Τι φόβος επικρατεί μέσα σας.... Προ χάραγμα, αρραβώνας του αντίχριστου, χάραγμα, τσιπάκια πω πω χαμός ήρθε το τέλος.. Θα πεθάνετε από φόβο βρε παιδί μου, τραγικά, χαλαρώστε... Ξεχάσαμε τον κορονοιο τελικά που θα μας στείλει στον άλλο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχολια σας 4:30 και 4:16 δεν λυνουν το προβλημα,μαλον χαρα δειχνεται και ταραχη στην καρδια σας για την σφαγη των εριφιων μεταξυ τους.Λεω λοιπον πρωτα να ειρηνεψετε εσεις και μετα να αναλογιστειτε την ευθυνη του καθενα σας αν ξερετε κατι περισοτερο γιατι δεν κατηχηθηκαν σωστα τα εριφια;!Καποιος ας αναλογιστει και τα δικα του κενα στην λαιλαπα και στην γυαλα που ειμαστε της ταχα ειρηνης μας και της ακατηχητης φυσης μας.Ενας απο αυτους που σας σεβονται.

      Διαγραφή
  38. Μεγαλη Γεροντολατρεια επεσε εδω μεσα και κανεις απο μας δεν καταλαβαινει ποσο κακο κανει στους ιδιους αυτους γερονταδες το να τους εκθετει!Οχι Αγιοι,οχι ο δικος μου ειναι καλυτερος του δικου σου,οχι ο μπαμπας μου εχει αμαξι,οχι ο δικος μου εχει κοττερο και να χαμε να λεγαμε.Μια μερα ενας απο αυτους τους Γερονταδες μου πε προσωπικα οτι μεσα στην καρδια σου να χεις τον Θεο και οχι εμενα,γιατι αν εχεις εμενα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα πνευματικο.Λεω οτι ονομαζεται Γερονταλατρεια σε βαθμο κακουργηματος και ειναι γεννημα φιλαυτιας καενοδοξιας.Και μια και πιασαμεε με τα βρωμικα μικρα μας χειλη τετοια μεγαλα και Αγια λογια,να ξερουμε οτι αυτα δεν τα ηθελε ουτε ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.Αντι να ασχοληθουμε με μια αρωστια που κανεις δεν μας ειπε ακομη γιατι την εφτιαξαν και ποιος ηταν ο σκοπος της και ο ενοχος,αντι να δουμε γιατι δεν υπαρχει γριππη πλεον και γιατι ανεβηκαν ξαφνικα δια μαγειας και ανεβηκαν τα καρδιακα επεισοδια,ε τοτε συνεχιζουμε.Επειδη καποιοι λενε οτι τους γνωριζουν καλα τους Γερονταδες,τους λεω οτι αφου τους γνωριζετε τοσο καλα,γνωριζετε οτι οι ιδιοι τους δεν θελουν να λεμε για αυτους τετοιες μωριες για τα προσωπα τους;!Τους εκθετουμε ανεπανορθωτα!Ισως οταν θαρθει ο Αντιχριστος που φαγωθηκαμε να ρθει,ισως δεν μας βρει ενωμενους,και ισως καποιοι αλλοι χαιρονται με ολα αυτα τα χαλια που χουμε.Ισως χαιρεκακουν και ισως μαγαριζεται το ονομα του Θεου εξ αιτιας μας,που δεν μας εχει και αναγκη.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.Η δικη μου τοποθετηση ειναι οτι τελικα ολοι αυτοι που κουνουν σημερα το δακτυλο επανω στην κατηχηση μας,και αν εβλεπαν οτι υπηρχε μια ασφαλες γυαλα γυρω μας και δεν βλεπαμε την τυφλα μας στο τι μας λεγανε τοσο καιρο,ισως και με συγχωρειτε αλλα δεν επρεπε να κρατουν σταση ιχθυος αλλα σταση...ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ;!Ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθυνης για το χαλι του διχασμου.Πεταξαν ενα μπαλακι στην Ανασταση και τσιμπησαμε σαν τα μωρα,πεταξαν ενα μπαλκι στη μασκα και τσιμπησαμε,τωρα θα πεταξουν και το μπαλακι μπολιασμου στις Εκκλησιες απο ξω για να μας δαιμονοποιησουν παλι και μεις τα ερμα παλι θα τσιμπησουμε για να γελουν και να διαιρουν αυτοι.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΖΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με όλο το σεβασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο μοναχό, θεωρώ ότι ο εμβολιασμός του δεν έπρεπε να είναι θέμα για φωτογραφίες στα ΜΜΕ. Τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 'Θα πρεπει να αντισταθουμε για να νικησουμε'.Σισανιου Παυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. υπάρχει θέμα καθαίρεσης ή αφορισμού σε όσους δεν εμβολιάζονται? Έχει ανοίξει η συζήτηση κατά πόσο οι αντιεμβολιαστές είναι πραγματικά Χριστιανοί ή ακολουθούν δική τους αίρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ξεφύγει τελείως εσύ. Είναι δυνατόν; δε φοβάστε το θεό; αιρετικοί είναι ο πατριάρχης ο Ιερώνυμος και όλοι όσοι έχουν κάνει τον ιό κορόνα, όσοι για τον ιό κάνανε ανάσταση στις 9 όσοι λειτουργούν με μασκες κι όσοι εμβολιαζονται με το χάραγμα του αντίχριστου. Συνέλθετε αν θέλετε να μπολιαστειτε μπολιαστειτε δεν θα σας σώσει ο θεός με το ζόρι προσέχετε όμως τι λέτε γτ θα δώσουμε λόγο όλοι μας. Άιντε πια

      Διαγραφή
  42. Αυτό που ξέρετε τι έχει πει ο άγιος Παϊσιος με ξεπερνάει... . Απορώ με τα μυαλά σας.. Τα υπόλοιπα τα κάνετε που δεν τα έχει πει μόνο ο άγιος αλλά κ ο ίδιος ο Χριστός; Δεν νομίζω... Ότι σας βολεύει μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για τα ψεκια με σοβαρά ψυχολογία προβλήματα ας δούνε το βίντεο του Γέροντος Χριστοδούλου, που λέει ότι ποτέ δεν μίλησε για μέλλον ο Άγιος και εμβόλια αλλά για παρόν. Επίσης λέει τα μεταβάλλουν τα λόγια του Αγίου οι ψυχικά νοσουντες για να καλύψουν τα προβλήματα τους. Επίσης δείτε διαβάστε Εγκύκλιος του 1864 της Ιεράς Συνόδου που λέει αυτόχειρες αυτοί που σε καιρό πανδημίας δεν κάνουν εμβόλιο. Ο άγιος Παΐσιος έλεγε, αν αυτά που σας λέω δεν συμφωνούν με την εκκλησία, τα κάνετε ότι αυτή σας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το πρώτο παιδί από το δημοτικό Γαρεφιου που έκανε τα εμβόλια σήμερα βρίσκεται σε κόμμα σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΩΡΑΙΑ.... ΜΑΣ ΔΕΊΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ✌️ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΊΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ⚰️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.