Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητοποίηση των εργαζομένων του νοσοκομείου Γιαννιτσών, στον πεζόδρομο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού



Επίδοση εγγράφου στους βουλευτές
Κάλεσμα για συνάντηση αύριο Τρίτη, στις 11.00 το πρωί, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών απευθύνει στους συναδέλφους του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, Σίμος Φωστηρόπουλος. Η συνάντηση αφορά σε πρωτοβουλία για επίδοση εγγράφου στους βουλευτές με αίτημα την άμεση κατάργηση του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Το κάλεσμα έχει ως εξής:
"Συνάδελφοι αύριο Τρίτη και ώρα 11:00 συνάντηση στην αρχή του πεζόδρομου θα προχωρήσουμε σε επίδοση εγγράφου προς τους βουλευτές Ν. Πέλλας με αίτημα άμεση κατάργηση του νόμου όπου σε περίπτωση που τεθεί σε ισχύ 1 Σεπτεμβρίου πολλοί συνάδελφοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας."
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

39 comments:

  1. Διώξτε και ύστερα κλάψτε Μητσοτάκη την Ελλάδα μας. Τι να σου πω ρε... Τι να σου πω που και οι φωτιές ακόμα στην Αθήνα και Εύβοια συνεχίζουν να καίνε και το προσωπάκι σου δεν ιδρώνει. Εγώ ρε τι πρέπει να πιστεύω για όλα αυτά. Να είμαι ασφαλής μαζί σου; Να σε πιστεύω; Και τα τσ....κάναλα, που όλα τα ξέρουν γιατί δε μιλάνε; Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΡΙΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι τωρα φοβοσασταν και ζητουσατε να μπειτε στα βαρεα και ανιυγιεινα....τωρα τι εγινε ακινδυνος εινσι ο covid 19? Δεν ξερετε τι σας γινετε μου φαινεται !!! Άντε εμβολιαστειτε να τελειωνουμε...σας βαρεθηκαμε πια!!!!

      Διαγραφή
    2. Το ο.τι ο υιός υπάρχει δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή.....το 2021 δεν γίνεται να υπάρχουν διακρίσεις (είπε ο Μητσοτάκης)αλλά μόνο για τους μετανάστες και τους ομοφυλόφιλους μιλούσε....οι υπόλοιποι στον Καιάδα

      Διαγραφή
    3. Η εμβόλιο η στο σπίτι σας ,και η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι ανεμβολιαστοι είναι οι επικουρικοί που προσλήφθηκαν για τον covid !!

      Διαγραφή
  3. Για ποιον λόγο αρνείστε? Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζουν οι γιατροί χωρίς εμβόλιο ο κίνδυνος αυξάνεται. Υπάρχουν τεκμηριωμένα δεδομένα για το αντίθετο? Για ποιον λόγο οι συνάδελφοι σας που κινδυνεύουν με αναστολή εργασίας δεν έχουν εμβολιαστεί?
    Σήμερα δημοσιεύτηκε ότι οικογένεια που άκουγε τον 'γιατρό' της και δεν εμβολιάστηκε νόσησε και βρίσκεται στο νοσοκομείο
    https://www.in.gr/2021/08/23/greece/empisteytikan-ton-arniti-giatro-tous-kai-nosileyontai-koronaio/
    Διαμαρτύρεστε μόνο επειδή γίνεται υποχρεωτικό ή δεν πιστεύετε στο εμβόλιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην προσπαθείς να πείσεις τον βλάκα το έχασες το παιχνίδι αν παίσεις στο επίπεδο του ,δεν πίστευαν στον ιό μετά έλεγαν οι μάσκες έχουν τσιπάκια στο τέλος το εμβόλιο έχει λογισμικό και το έφτιαξε ο μπιλ γκειτς !!! εδώ ορισμένοι πιστεύουν οτι η γη είναι επίπεδη η ότι μας ραντίζουν κ.τ.λ.π ,για μένα προσωπικά τζάμπα θα πάει το εμβόλιο σε αυτούς μην ασχολείσαι.

      Διαγραφή
    2. Με συγκλόνισαν τα επιχειρήματά σου.
      Προφανώς δεν ασχολείσαι με τους γιατρούς που προέτρεψαν άλλους να εμβολιαστούν και αντιμετώπισαν προς το παρόν κάποιες από τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες ούτε ανέλαβαν τις ευθύνες τους.
      Όταν κάποιος πηγαίνει τον γιατρό και του προτείνει κάποιo φάρμακο ή την εφαρμογή κάποιας ιατρικής πράξεις, αποφασίζει ο ίδιος ο ασθενής αν την δεχτεί και δεν του επιβάλλεται με τη βία.
      Μπορείς να το αντιληφθείς;
      Όσο αφορά τα περί δημόσιας υγείας κ.λ.π, είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτό, ακόμα και από τις ίδιες τις εταιρείες, ότι ο εμβολιασμένος εκτός των άλλων μεταδίδει με το ίδιο ιικό φορτίο. Οπότε θεωρητικά προφυλάσσει τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό ................ που το βλέπουμε σιγά σιγά. Από το δεν κολλάει ο εμβολιασμένος μας έμεινε το δεν θα πάει στην ΜΕΘ και δεν θα αποδημήσει, πράγματα που ήδη έχουν καταρριφθεί.
      Αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου για αναγκαιότητα του φαρμάκου και αν σου υπογράφει για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.
      Τότε θα αντιληφθείς ότι ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη.
      Για αυτό οι κατασκευαστές, η Ε.Ε και οι κυβερνήσεις δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη και όχι μόνο όλοι οι παραπάνω αλλά και οι ειδικοί που στο προτείνουν και σε πιέζουν στην Ελλάδα έχουν το ακαταδίωκτο.
      Σου λέει τίποτα;
      Πρόσεξε και επίσημη άδεια να δοθεί, η απαλλαγή ευθυνών για όλους τους παραπάνω να είσαι βέβαιος ότι θα ισχύει.
      Γιατί άραγε;
      Ξέρεις πόσα δις δολάρια έχουν πληρώσει κατά καιρούς οι φαρμακευτικές εταιρείες ως αποζημιώσεις;
      Τώρα που έχουν την απαλλαγή ευθυνών, ελέω κυβερνήσεων στο όνομα της μεγάλης ανάγκης, κάνουν πάρτυ

      Διαγραφή
    3. Δεν πιστεύουμε στο εμβόλιο

      Διαγραφή
    4. Δικαίωμα σου τι πυστευεις, δικαίωμα σου να το κάνεις,δικαίωμα σου να κρίνεις αλλά να μάθεις να σέβεσαι και τα δικαιώματα των άλλων. Απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
    5. 7.24 πολύ σωστά τα λες αλλά τα κανάλια που να πουν άλλες απόψεις τρομοκρατία και πώληση εγκεφάλου

      Διαγραφή
    6. Μήπως να μας πείτε τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες που δεν έχουν γίνει ακόμα ?? Και τις ξέρετε μόνο εσείς ?

      Διαγραφή
  4. Καμια διαδηλωση για τον απλο λαο που μεχρι τωρα οπως και στον μελλον θα δινουν φακελακια στους γιατρους θα κανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έπρεπε να διαμαρτηρεστε για το γεγονός ότι μας παίρνουν τους πιο ικανότατους γιατρούς μας και τους πάνε στην Έδεσσα και όχι να διαμαρτηρεστε για το αν θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο.Ειναι ντροπή όλοι οι γιατροί να το έχουν κάνει και εσείς ξαφνικά να διαμαρτηρεστε και μην θέλετε να το κάνετε όταν είστε μέσα σε τόσους αρρώστους!!Όλοι έχετε γίνει γιατροί και τα ξέρετε όλα!!Όταν δεν θα έχουμε γιατρούς να μας κοιτάξουν στο νοσοκομείο μας βάλτε μια πόδια και κάντε εφημερίες μιας και τα ξέρετε όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να μην δούλευαν και σε νοσοκομείο. Τόσα περιστατικά που είδαν να φεύγουν άνθρωποι και δεν πείθονται να κάνουν το εμβόλιο. Τι να πούμε.. Δεν πρέπει να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο αλλά να πει αν χρηασθεις περίθαλψη από νοσηση covid πρόβλημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου είναι γιατροί που σαφώς γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω πάνω στο θέμα.
      Και αρνούνται να κάνουν εμβόλιο.

      Διαγραφή
  8. Όλοι θα κάνετε το εμβόλιο είναι θέμα χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι εμβολιολαγνε

      Διαγραφή
  9. Μας κουράσατε, να πατε να ιδιωτεύσετε ,να παρουν αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζι σας παιδια σημερα εσας πατανε αυριο εμας θα ερθω στη συγκεντρωση κι ας μην ειμαι κατι κι ας εχω κανει το εμβολιο θα ερθω γιατι πιστευω στην ελευθερια των ανθρωπινων δικαιωματων κι αν σημεσα αυτο το στερουν απο σας μαυτο τον τροπο αυριο θα το στερησουν απο μενα με κατι αλλο ολοι μαζι για την ελευθερια,τη δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ για την δημοκρατία του Ζήκου μιλάς.
      Ελευθερία στον αγωνιστή Κουφοντίνο.

      Διαγραφή
    2. Σιγά βρε Έλληνα σκλαβωμένε ,,που σου πήραν την ελευθερία με ένα εμβόλιο ,και σιγά μην το έκανες,σου αρέσει να τρολαρεις !!έχετε πάθει παρακρουση όλοι οι αρνητές ,,πάρτε το χαμπάρι το μόνο που θα σας γλυτώσει από τον αναπνευστηρα είναι το εμβόλιο,,,οποίος δεν έχει βάλει τραχειοσωληνα στο λαιμό του δεν έχει ιδέα !!!

      Διαγραφή
  11. Όταν οι υγειονομικοί έχουν αντιρρήσεις για το εμβόλιο αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να μας προβληματίσει.
    Απευθύνομαι στους έχοντες τουλάχιστον απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 95% των νοσοκομειακών γιατρών έχει εμβολιαστεί. Αυτοί που δεν εχουν εμβολιαστεί είναι ενα μέρος του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
      Απλή λογική.

      Διαγραφή
  12. Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω τι εχει να φοβηθεί ο εμβολιασμενος από τον ανεμβολιαστο και αν έχει όντως να φοβηθεί τότε γιατί να εμβολιαστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάται ότι θα του μπλοκάρει το 5G σήμα του .και ότι θα κολλήσει χαζομάρα από αυτόν !!

      Διαγραφή
  13. Είναι μέγιστη ντροπή η άρνηση όλων αυτων των ιατρών και νοσηλευτών που ευτυχώς αποτελούν μια μικρή μειοψηφία να προβαίνουν σε τέτοιες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Το 90% των συναδέλφων τους που έλαβαν το εμβόλιο είναι οι μακακες και αυτοί οι λιγοστοί οι έξυπνοι; Όσον αφορά την αυριανή κινητοποίηση και αυτόν που την διοργανώνει, καταλαβαινουμε πόσο σοβαροί θα είναι οι συμμετέχοντες. Ο πρόεδρος των εργαζομένων και άθλιος συκοφαντης που στο προηγούμενο κύμα έβγαινε στα ΜΜΕ κατηγορωντας για έλλειψη ευθύνης την Διοίκηση και μετά από λίγες ώρες έκανε γαργαρα τις δικές του δηλώσεις εκπέμπει σε κάποιον αξιοπιστία; Τώρα μπορεί να μας εξηγήσει επιστημονικά τι ακριβώς ζητάει; Να τους αφήσουμε να σκορπάνε την λοίμωξη και τον θάνατο; Μήπως δεν ξέρει ότι το Νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται άρχισε να γεμίζει; Μπορείτε κ.Φωστηροπουλε να μας ενημερώσετε πόσοι συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και στην ΜΕΘ του Γ.Ν Γιαννιτσών; Μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε πόσοι από αυτούς είναι ανεμβολιαστοι; Επειδή δεν θα απαντήσεις θα ενημερώσω εγώ με όποια ιδιότητα κι αν έχω οτι ολοι στην Μονάδα είναι ανεμβολιαστοι όπως επισης ανεμβολιαστοι ειναι και στις απλές κλίνες πλην ενός υπερηγηρα αντρα άνω των 80 ετων. Βάλτε μυαλό λοιπόν και μην παίζετε με την δημόσια υγεία και τις ζωές αθώων ανθρώπων. Αν δεν σας γουστάρει να πάτε σπίτι σας και να έρθουν νέοι άνεργοι επιστήμονες να καλύψουν τις θέσεις σας. Φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγιστη ντροπή;;
      Που είναι η ελευθερία των ανθρώπων άραγε;;

      Διαγραφή
    2. Με σενα συμβαινουν τρια πραματα.Η εισαι συναδελφος και εκπεμπεις επικινδυνο ρατσιστικο μισος,μεγιστη ντροπη,η εισαι κανας ορθολογιστης εξαπτερυγο,απο αυτα με τις ενοχες στην πλατη για το καρμα του Δαλαι Λαμα,η βγαζεις ψευδεις ειδησεις για τις ΜΕΘ μας,η βγαζεις ιατρικα απορρητα.Ισως ετοιμαζοσουν να μας πεις για τους διπλα εμβολιασμενους που αληθινα πλεον ειναι φορεις καποιοι απο αυτους και αλιμονο μας..Αλλιως θα θεωρρησουμε οτι βρηκες την ευκαιρια να χτυπησεις πισωπλατα.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ;!ΑΛΩΣΤΕ ΘΑΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Η αντιθετη αποψη ειναι παντα σεβαστη.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    3. Όταν θα μου απαντήσει κάποιος επιστημονικά και ανατρέψει τους αριθμούς που γράφω στο σχόλιο μου, τότε θα μπω στην διαδικασία της εκ νέου ενημέρωσης σας. Τα αναρθρα σχόλια μπούρδες δίχως περιεχομενο είναι προνόμιο μόνο των ασχετων αρνητών και ηλίθιων υγειονομικών και μη. Περιμένω την απάντηση σας κ. πρόεδρε των εργαζομένων στα ερωτήματα μου. (Φαντάσου να εκλεγοσουν στις δημοτικές εκλογές και να γινοσουν αντιδημαρχος τι κακό μας περίμενε). Ευτυχώς δηλαδή...

      Διαγραφή
  14. σπιτια σας και να παρουν την θεση σας νεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή σου που μιλάς έτσι, σπίτι σου να κάτσεις εσύ οταν νοσησεις και ασε εμας τους ανεμβολιαστους να βγάλουμε το φίδι από τον κόρφο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που είσαι ανεμβολιαστος και περιθαλπτεις νοσούντες κοίτα να απομακρυνθεις όσο νωρίτερα από τα νοσοκομεία γιατί είσαι κίνδυνος θάνατος..αν δεν θέλεις πάνε αλλού να το παίζεις εξυπνος

      Διαγραφή

  16. "Δεν θες αγόρι μου;. Μια χαρά. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά. Όπως ο μάγειρας δεν μπορεί να έχει ηπατίτιδα. Διάλεξε άλλη δουλειά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον η κοινωνία δεν έχει καταλάβει τί έρχεται!
    Τα νοσοκομεία σήμερα είναι υποστελεχωμένα!
    Όχι μόνο πρέπει να σταματήσουν οι ανόητες απειλές της κυβέρνησης, άλλα να προστεθούν πολλά στελέχη γιατρών και νοσοκόμων!
    Στην Αγγλία και στο Ισραήλ  με 70% εμβολιασμένους τα κρούσματα είναι 5.500 την μέρα.
    Και δεν ήρθε ακόμα ο χειμώνας!!!!!
    Τα εμβόλια στην πράξη δίνουν μόνο 5% παραπάνω προστασία, για θάνατο ) στους εμβολιασμένους.
    Και μέχρι τον χειμώνα αναλογικά θα έχουμε 1-2 ακόμα νέες μεταλλάξεις. Τότε τί θα κάνουμε;
    Θα κάνουμε 4η δόση από ένα παρωχημένο εμβόλιο;
    Όσο για το αφήγημα της ανοσίας της αγέλης πρέπει να σταματίσει!
    Αφού οι εμβολιασμένοι κολάν-νοσούν- μεταδίδουν αν εμβολιασθεί το 100% των ανθρώπων ο κοβιτ-19 θα ζει και θα μας καταδυναστεύει!
    Διαβάστε τις εφημερίδες του Ισραήλ.

    https://m.jpost.com/israel-news/israel-to-cross-1-million-covid-infections-677477?fbclid=IwAR11IGhQXL7bR46sue-wMZ3x_YXMPGsN8q6bAQOasXKE_y91Umk-sLAGmJ0


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δείτε και εδώ:

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/inomeno-vasileio-public-health-england-gt-to-69-ton-thanaton-apo-covid-19-einai-emvoliasmenoi-kai-malista-to-64-echei-kanei-kai-tis-dyo-doseis-oi-anemvoliastoi-apoteloyn-to-31-ton-thanaton/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εδώ:

    https://youtu.be/DlHIK05XFOw

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.