Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παναγιώτης Μπογιατζίδης: Δύο χρόνια στο "τιμόνι" της 3ης ΥΠΕ – "Η υγειονομική κρίση μας δίδαξε πολλά..."


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων ως Διοικητής της 3ης ΥΠΕ ο συντοπίτης μας Παναγιώτης Μπογιατζίδης αναφέρει:
"Σήμερα συμπληρώνονται δυο έτη από την ανάληψη καθηκόντων στη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Η προηγούμενη διετία χαρακτηρίστηκε από πολλή και σκληρή δουλειά στην περίοδο της πανδημίας. Η υγειονομική κρίση μας απομάκρυνε από το αρχικό όραμα και τους στόχους που είχαμε θέσει, αλλά παράλληλα μας δίδαξε πολλά. Οι προκλήσεις ήταν πολλές, εντέλει όμως τα αποτελέσματα ήταν απτά. Επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και οι δυνατότητες του. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό της 3ης ΥΠΕ και τους συνεργάτες μου, βάζοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας και τον εκσυγχρονισμό του. Προχωράμε!!!"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή κ Μπογιατζιδη..!!!άξιοι έβγαλαν κ βγάζουν εις πέρας τις δύσκολες μέρες κ περιστάσεις επί covid...!! απαιτήστε επιστροφή..!!.. επιβάλεται..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανένας. Το ελληνικό κράτος αυτά θα παθαίνει. Μικροί , στραβοί , κουτσοί. Όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα. Και μή χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...τα αποτελέσματα ήταν απτά.
    Δεν ξέρουμε πόσο απτά ήταν στην υπόλοιπη ΥΠΕ, αλλά στο Νοσοκομείο της Έδεσσας μήπως ήταν αυτά:
    Τι γίνεται με την Παθολογική Κλινική;
    Τι γίνεται με την Γυναικολογική Κλινική;
    Τι γίνεται με το Ακτινολογικό Τμήμα;
    Τι μαγειρεύεται με το οφθαλμολογικό.
    Καλά η ΩΡΛ έχει πάψει να υφίσταται.

    Μήπως πάνε να το υποβαθμίσουν και άλλο;
    Τι γίνεται με τους επικίνδυνους ανεμβολίαστους, κάποτε ήρωες, υγειονομικούς που πετάξατε σαν στημένες λεμονόκουπες για να προφυλάξετε δήθεν μου τους ασθενείς του Νοσοκομείου;
    Σας περισσεύει προφανώς το υγειονομικό προσωπικό οπότε δεν τρέχει και τίποτα;
    Kαι τέλος δεν μάθαμε γιατί στα τέλη του 2020 κατέληξαν τόσοι πολλοί ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της πόλης μας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τύπος μήπως μας κάνει πλακιτσα με τα αποτελέσματα των πράξεών τους

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή Μπογιατζιδη τα παρακάτω είναι ψέματα;
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%a9%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%91%ce%a1%ce%9f%ce%9d-%ce%91%ce%a1%ce%9f%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%98%ce%95%ce%9c%ce%91/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως ευχαριστεί δηλ.ο κύριος Μπογιατζιδης τους υγειονομικούς;;;;βάζοντας τους σε αναστολή...!!...αυτό είναι το ευχαριστώ της υγειονομικής κρίσης ...!!χειροκροτάμε κ τους ευχαριστούμε...τους βάζουμε σε αναστολή κ παλι τους ευχαριστούμε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 31 Αυγούστου δεν κινδύνευε κανένας από τους ανεμβολίαστους, στις 1 Σεπτεμβρίου οι ανεμβολίαστοι είναι επικίνδυνοι και ανεπιθύμητοι. Ξεχάσατε ότι τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020 όλοι Ελλάδα χειροκροτούσε αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει κάποια στιγμή όμως να κοιτάμε και τον συνάνθρωπο ( υπάλληλο ), γιατί αυτοί είναι που σε οποιαδήποτε Υπηρεσία στηρίζουν τους ( ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ) Διοικητές. Στις ευχαριστίες σας συμπεριλαμβάνονται και οι ανεμβολίαστοι σε αναστολή υπάλληλοι; ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Κύριε Μπογιατζίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.