Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκοιμήθη η γερόντισσα Ιερωνύμη, Καθηγουμένη της ΙΜ Τιμίου Σταυρού Μεσημερίου Έδεσσας



Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 εξεδήμησε προς Κύριον η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού Μεσημερίου Εδέσσης, Ιερωνύμη μοναχή, μετά από επιπλοκές της χρονίας και πολυετούς ασθενίας, την οποίαν με υποδειγματική καρτερία υπέμενε.
Η γερόντισσα Ιερώνυμη καταγόταν από την Χαλκηδόνα του Ν. Θεσσαλονίκης και μετά τις σπουδές της εγκαταβίωσε στο Ι. Κοινόβιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (μετόχιον της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγ. Όρους). Στην συνέχεια με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ανέλαβε την Ηγουμενία της Ι. Μονής Τ. Σταυρού, στην οποία επιτέλεσε αξιόλογο πνευματικό αλλά και ανακαινιστικό έργο για περισσότερα από 15 έτη μέχρι και την κοίμησή της.

Το σκήνωμά της βρίσκεται από την Παρασκευή στο καθολικό της Ιεράς Μονής, όπου και θα διανυκτερεύσει. Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ το Σάββατο 11/9 και ώρα 12.00 μ. στο καθολικό της Ιεράς Μονής.
Είθε ο Κύριος να την αναπαύσει εν χώρα ζώντων, μετά δικαίων και οσίων.

Γραφείο Τύπου ΙΜ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΛΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγάπη σημαίνει αποδέχομαι τον εχθρό μου.Σημαίνει αποδέχομαι το φονιά με αγάπη και συμπόνοια.Αν δεν μπορώ...ας μην ασχολούμε με δύσκολα σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα
      Ε ρε κάτι προκες που πετάνε διάφοροι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.