Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξήντα οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.040 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (18/9). Εξήντα οκτώ από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Forza Pella. Πάμε καλά η ανοσία έρχεται. Θα έχουν και δουλειά μετά οι διαβητολόγοι και οι πνευμονολόγοι από τα κουσούρια που αφήνει ο covid. Α ξέχασα αυτοί θα πεθάνουν μαζί με όλους εμάς που κάναμε το εμβόλιο. Κρίμα οι ανεμβολιάστοι όσοι ζήσουν από τον covid θα πρέπει να φτιάξουν τον πολιτισμό από την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα !!! Ναι οι ηληθιοι θα πρεπει να φτιαξουν τον κοσμο μευα απο εμας! Πισο χαρουμενοι θα ειναι που θα απλωθουν ανετα πανω στην γη και θα ειναι και πλουσιοι!! Γιατι ολοι οι πλούσιοι και πολιτισμενοι εχουν εμβολιαστει .Αρα ....ας προσεχαν ...θα πεθανουν!!!

      Διαγραφή
  2. Εμβολιαστείτε να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα γαμω τα ψεκασμενα μυαλα σας. Δεν βλέπετε ότι το 90% σε ΜΕΘ ειναι ανεμβολίαστο; Θέλετε να ζήσουμε τον περσινό Νοέμβριο και Δεκέμβριο ξανά; Καθε μερα 60αρια και 70αρια εχει ο νομός μας. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμρ πολλους μα@@@κες δυστυχως!! Ποσο δικιο εχεις!!!

      Διαγραφή
    2. 5:49 Δηλαδη φιλε με το εμβολιο τελειώνουμε;; Που υπαρχει αυτη η ανακοίνωση να την δω;; Εγω ξερω μονο μια που ελεγε εμβολιαστείτε να μη κολλάτε να μη νοσείτε απο τους σταρ της tv. Για σε παρακαλώ πες μου που να βρω αυτην την έρευνας η δημοσίευση. Πες μου ομως περιμενω μην αρχησεις τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες ειναι το μονο εύκολο απλα απόδειξε μου αυτο που λες.

      Διαγραφή
    3. Εσένα ποιο το ζορι σου;
      Το έκανες το εμβόλιο και είσαι εντάξει
      Τι φοβάσαι;
      Σε νοιάζει για εμάς;
      Μήπως αμφιβαλης τώρα κ φοβάσαι ότι ούτε τώρα κάνει χρήση το εμβόλιο;
      Αφού ο μίσος πληθυσμός έκανε το εμβόλιο γιατί να έχουμε ποιο πολλά κρούσματα από πέρυσι;
      Δεν αναρωτήθηκες;

      Διαγραφή
    4. Περσι προσεχατε περισσοτερο οι αμεμβολιαστει.Φετος εχετε ξεσαωσει.Οι διαφορα ειναι οτι φετος θα πεθαινετε περισσοτερο εσεις!!Μετρηθειται τωρα και ξανα την ανοιξη!! Χαχα!!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Δεν θελω να σας ευχηθω να τα εκατοστησετε!!! Και κανενας ψεκασμενος μσ@@ κας δεν βαζει μυαλο!!

      Διαγραφή
  4. μην παρακαλάτε κανένα ο βλάκας δεν αλλάζει, ο καθένας θα το βρει μπροστά του η ελαφριά η βαριά ο χειμώνας έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή οποίος δεν το κάνει είναι βλακας; μπράβο για την παιδεία σου πρώτα και για την εξυπνάδα μετά. Κριμα την δειμο...κρατια που έχουμε.

      Διαγραφή
    2. Δολοφόνος είναι πρώτα και μετά ηλίθιος

      Διαγραφή
    3. συγνώμη για το βλάκας κανονικά είναι πανιβλακας

      Διαγραφή
    4. Εσυ πως χαρακτηριζεις τον εαυτο σου? Εμείς με μεγαλη επιείκεια σας χαρακτηριζουμε ετσι! Για ποα δημοκρατεια μιλατε οταν με την ηληθιοτητα που σας διακατεχει πεθαινετε τον κοσμο και δεν μας αφηνετε ελευθερα να συνεχισουμε τις ζωες μας!!!

      Διαγραφή
    5. Κι όμως από εσάς τους εμβολιασμενοςςς κινδυνεουμε

      Διαγραφή
    6. Ναι γιατι εμεις και να παρουμε τον ιο απο εσας δεν θα αρρωστησουμε....θα συνεχισουμε τις ζωες μας και αν ερθουμε κοντα με καποιον απο εσας που κυκλοφορειτε και χωρις μευρα προστασιας ..ναι θα σας το μεταδωσουμε!! Αρα αναλογισου ποιος απο τους δυο θα φταιει? Εγω που προστατευω τον εαυτο μου και τους γυρο μου εμβολιασμενους ή εσεις οι υπολοιποι που πλεον δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι! Αφου θελετε ας πεθανετε!!Μακρια απι εμας μονο να μενετε!!!

      Διαγραφή
    7. 8:21 δεν θα αρρωστήσεις;;; Γιατι εγω που δεν το εκανα και κολλησα αρρώστησα;;; Ολοι δεν ειναι το ιδιο ανοιξε λιγο τα ματια σου και μαθε αλλο ποιημα απο αυτο που σου μαθανε στην τηλεοραση. Τον χειμονα δουλευει ο ιος περιμενε λιγο και θα καταλαβεις διοτι τον χειμονα πιθανών λεω εγω τωρα να ειναι πιο ισχυρά τα φορτία και το εμβολιο να μην κανει και τοσο καλη δουλεια. Προσεξε τι λες μη βγαζεις μονος σου τα ματια σου περιμενε να δεις και τα λεμε δεν μπορεις να κες τι καιρο θα κανει μετα απο μια βδομαδα δεν εισαι ο θεος.

      Διαγραφή
  5. ΑΡΕ ΠΑΟΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά το εμβόλιο έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και δωρεάν μετά τα 20 χρονών.Οποιος δεν θέλει να το κάνει δεκτό, αλλά αν δεν το κάνει με νόμο του κράτους έπρεπε να αναλαμβάνει να πληρώσει και τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο. Όλα τα άλλα είναι περιττά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστο...ας το εφαρμοσουν οι αρμοδιοι! Οι αρνητες ειναι τοσο ανεγκεφαλοι που θα προτιμησουν να πεθανουν.Βεβαια οι περισσοτεροι δεν εχουν πορους να ζησουν οχι να πμηρωσουν και νοσοκομεια!Φτωχοι στα μυαλα και στην τσεπη!

      Διαγραφή
  7. Κλείστε τα σχολεία τώρα βρε ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγο δεν το κανο το μπολι και δεν στελνο το πεδι μου σχολιο δεν θα βαλο μεσα μου το τσιπακι που με βλαιπουν η αμερηκανη ετση με ιπε ο γεροντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το νούμερο,καλώς τον έξυπνο,καλώς τον ειρωνικό υπάνθρωπο,μάθε να σέβεσαι ρε γκασμα.

      Διαγραφή
    2. Ας σε βλέπουν μωρέ τι πειράζει;; Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει η καθημερινότητα σου; Βόδι!!!!

      Διαγραφή
  9. 10:26 η προβοκάτσια στο μεγαλείο της! Σου ξέφυγε όμως μια λέξη. Όσον αφορά την πλειονότητα των υπολοίπων, μένετε στο μαντρί να βελάζετε! Ως εκεί φτάνει η νοημοσύνη σας δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.