Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυρκαγιά σε δύσβατη αγροτική περιοχή ανάμεσα στα χωριά Νησί και Βρυτά (βίντεο)



Από άγνωστη αιτία ξέσπασε πυρκαγιά το βράδυ του Σαββάτου σε δύσβατη αγροτική περιοχή ανάμεσα στα χωριά Νησί και Βρυτά. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της Πυροσβεστικές δυνάμεις.
Στο τόπο της πυρκαγιάς βρίσκεται και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος δίνοντας εικόνα από την πυρκαγιά μέσω της προσωπικής του σελίδας αναφέρει: 
"Δυστυχώς η απερισκεψία μερικών οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Αν πραγματικά προσέχαμε δεν θα θέταμε σε κίνδυνο όλη την περιοχή".

Δείτε ΕΔΩ τις εικόνες από την πυρκαγιά και τα όσα αναφέρει για το συμβάν ο Δήμαρχος Έδεσσας:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΊΠΟΤΑ ΕΊΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΊΤΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΊΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος αγρότης της περιοχής έβαλε φωτιά να κάψει άδεια δοχεία και σκουπίδια που ήταν τοποθετημένα σε μεταλλικό καδο δίπλα σε πομονα. Φύσηξε κ η φωτιά ξέφυγε προς το βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.